نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
البته منظور من سلولشون بود دوستان خراب نشده باشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 30 دی1392 - 5:41pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: خوب برای مقایسه نتایج با لوپ 19 سانتی آقا مهدی به نظر من باید 8 دور از این کابل رو به صورت تخت بپیچیم، با قطر داخلی 14 و قطر خارجی حدود 21، بعد طبق شکل طرح اول 3 تا 3 تا سیم ها رو موازی کرده و بهم وصل کنیم. ببینید دوستان این طرح همه چی رو زیز سوال برده! اصلا روشهای دیگه با این قابل قیاس نیست باید بقیه دوستان هم تست کنن و نتایج رو اینجا اعلام کنن نتیجه ایکه آقای کرمی بدست آوردن تقریبا دوبرابر برد دستگاه ست دیگه خودتون قضاوت کنید
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
دوشنبه 30 دی1392 - 6:50pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
از دوست خوبمون جناب asadof بخاطر راهنمایی در مورد بازیابی باطریهای خشک تشکر میکنم .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 7:09pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
خیلی ممنون جناب اسدف اما من همین نمونه باطریو دارم که وقتی پلمپ روشوبازمیکنی 6 تا پلیت داره که داخل همه پلیت هاخشکه خشکه اماتقریبا3سال داره کارمیکنه بنظرشما لازمه آب اسیدتوش ریخته بشه؟ ازاین نوع باطری ها که3/5ولت هستش بیشتردر چراغ غوه های شارژی استفاده میشه که دارای 1پلیت یا2پلیت هستن.
Be The Change You Want To See In The World
آخرین بار توسط hamed در دوشنبه 30 دی1392 - 7:28pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 7:25pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
دوستان چرا این آقای کرمی اطلاعاتی از سیم پیچش نمیده اگه میخواستن نگن چرا اولش گفتن من دستگاهو به خاطر این نتیجه فعلا رو زمین ولوش کردم از مدیران تقاضا میکنم همانطور که فایلهای اقای kamalndt رو حذف کردید اگر این مسائل هم سر کاری هست اینها رو هم حذف کنید البته من دو تا مدار زدم و تو یکیش کارای آقای kamal ndt رو انجام دادم و نتیجه با سیم پیچ اهم بالا در حدود 5 الی 6 اهم خیلی خوب بود هم ثبات و هم عمق و بهترین مزیتش اینه که با یه لوپ 19 ساده اندازه لوپ 35 استاد حمید کارایی داره و جالب اینه که اگر همه ترانزیستورا رو عوض کنید با آی سی tl082 کار میکنه که به نظر من خیلی نویز سازیش از op37 کمتره ولی چه فایده با سه تا اینورتر 18به 12 ولت باطری مدار 1 ساعته خالی میکنه و خودشونم که مثل اینکه آب شده رفته تو زمین و جواب نمیده خلاصه از مدیریت سایت تقاضا میکنم کسانی که اینطوری با وقت دوستان بازی میکنند رو شوتشون کنید برن من به همه دوستان اعلام میکنم که تعقیرات رو فقط از دستور العمل آقا حمید استفاده کنید که بدون هیچ منتی جواب میده
|
دوشنبه 30 دی1392 - 7:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
رستم عزیز اول این رو عرض کنم اگر دوست دارین در این سایت فعالیتی داشته باشین لطف کنین دیگه اسم جناب کمال رو نیارین! ایشون خودشون و کارشون مدتی بنده و سایر دوستان رو سر کار گذاشت. فایلی هم حذف نشده. همه ما اینجا هستیم تا بهترین جواب رو با کمک هم بدست بیاریم. اگر شما فکر میکنین جز این هست ؛ لزومی نداره اینجا فعالیتی داشته باشین. بهرحال ممنون از شما که به بنده هم لطف داشتین!!! در خصوص جناب کرمی بنده میدونم ایشون درگیر کاوش هستن و واقعا از دستگاهها در عمل استفاده میکنن و در آخرین مورد کارشون هم دچار مشکل شدن و حال مناسبی نداشتن. نمیشه توقع داشت کسی که با واقعیت کاوش درگیر هست مدام بیاد انجمن و جواب دیگران رو بده. ایشون هم در خصوص لوپ اصل داستان که کابل مورد استفاده و مدل حدودی پیچیدنش بود رو توضیح دادن و فقط جای عکس خالی هست که ایشالا خواهند گذاشت. بنده هم اون کابل آیفون 9 رشته رو در اختیار ندارم وگرنه انواع تستها رو انجام میدادم. بهرصورت عرض کردم لوپ این فلزیاب هنوز جای کارهای جدید داره و دوستان یک مقدار هم لااقل در زمینه پیچیدن لوپ که زیاد کار تخصصی نیست باید ابتکار و زحمت بخرج بدن و اینقدر منتظر یک چیز حاضر آماده نباشن! اون چیزی که در مورد اصل مدار مطرح بود بنظر من تا حد نزدیک به نهایی کار شد و فکر نمیکنم از نظر مداری نتیجه چندان بهتری بشه بدست اورد. باقی کار دیگه مساله کیفیت ساخت و سیستم لوپ هست که باید کمی روش وقت گذاشت.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 7:48pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: خیلی ممنون جناب اسدف اما من همین نمونه باطریو دارم که وقتی پلمپ روشوبازمیکنی 6 تا پلیت داره که داخل همه پلیت هاخشکه خشکه اماتقریبا3سال داره کارمیکنه بنظرشما لازمه آب اسیدتوش ریخته بشه؟ ازاین نوع باطری ها که3/5ولت هستش بیشتردر چراغ غوه های شارژی استفاده میشه که دارای 1پلیت یا2پلیت هستن. اگه سه ساله بریز حتما کاراییش هم بهتر میشه بعد ازون میبینید که شارژ بیشتری رو نگاه میداره فقط بعد از ریختن تا یک ساعت بعد که پنبه ها خوب خیس شد اسید اضافه رو خالی کن تا بعد کثیف کاری نشه اسید اضافه نریزه رو لباستون فقط یک نکته دوستان مثلا اگه باطری 6 ولتی رو توش اسید ریختید و تا 15 دقیقه زیر شارژ گذاشتید بعد با اهمتر چک کنید اگه دیدید ولتاژ باطری بیشتز از 6 ولت هست حدود 500 میلی امپر یا بیشتر مثلا 6.5 ولت باطری سالمه دیگه شارژ میشه ولی اگه دیدید کمتر از 6 ولت هست بالا نمیره مثلا 5.5 ولت یکی از سلولها خراب شده دیگه نمیشه کاری کرد.دوستان هر سوالی دارند پیام خصوصی بدند من جواب میدم چون اینجا جاش نیست فقط اگه دوستانی که جواب قابل قبولی از مدارشون گرفتندعکس کویل رو هم بذارند عالی میشه با این بردی که دوستان اعلام کردند چنس از نظر برد از دلتا 2 هم بیشتر شده فقط بتونه تو زمین نفوذ کنه عالی میشه دوستان زیر خاک هم تست کنند جواب میده ببخشید من نمی تونم با شما دوستان تو ساخت هماهنگ بشم به دلیل مشکلات نداشتن قطعه عقبم عذر میخوام
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 30 دی1392 - 8:15pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
rostam نوشته است: دوستان چرا این آقای کرمی اطلاعاتی از سیم پیچش نمیده اگه میخواستن نگن چرا اولش گفتن من دستگاهو به خاطر این نتیجه فعلا رو زمین ولوش کردم از مدیران تقاضا میکنم همانطور که فایلهای اقای kamalndt رو حذف کردید اگر این مسائل هم سر کاری هست اینها رو هم حذف کنید البته من دو تا مدار زدم و تو یکیش کارای آقای kamal ndt رو انجام دادم و نتیجه با سیم پیچ اهم بالا در حدود 5 الی 6 اهم خیلی خوب بود هم ثبات و هم عمق و بهترین مزیتش اینه که با یه لوپ 19 ساده اندازه لوپ 35 استاد حمید کارایی داره و جالب اینه که اگر همه ترانزیستورا رو عوض کنید با آی سی tl082 کار میکنه که به نظر من خیلی نویز سازیش از op37 کمتره ولی چه فایده با سه تا اینورتر 18به 12 ولت باطری مدار 1 ساعته خالی میکنه و خودشونم که مثل اینکه آب شده رفته تو زمین و جواب نمیده خلاصه از مدیریت سایت تقاضا میکنم کسانی که اینطوری با وقت دوستان بازی میکنند رو شوتشون کنید برن من به همه دوستان اعلام میکنم که تعقیرات رو فقط از دستور العمل آقا حمید استفاده کنید که بدون هیچ منتی جواب میده با سلام و درود دوستان عزیز بابت تاخیرم مجددا عذر خواهی میکنم.واینکه من مشخصات لوپ و خیلی ساده و روان توضیح دادم.مگه پیچیدن 4 دور سیم آیفون دور هم به صورت مسطح اینقد دست و پاگیر بوده که شما آقای رستم خان نتونستین مدار و تکمیل کنید؟؟؟طرح این لوپ و من قبل از اینکه اینجا بخوام توضیح بدم با مهندس حمید درمیان گذاشتم و با اجازه ایشون تو کار ایشون دخالت کردم.الفبای صحبت و نگارش شما شباهت عجیبی به کمال خان داره بیشتر از این وقتم و برات نمیذارم............ واما لوپ...خدا گواهه هر کاری میکنم و کردم نشد که براتون عکسش و آپ کنم.ولی شما از سیم 9 رشته آیفون استفاده کنید.قطر وسط دایره30 سانت در میاد پهنای سیم های کنار هم دقیقا2 سانتی متر درمیاد.مقاومتش 0.6اهم و ظرفیتش هم نزدیک به 120میکرو هانری درمیاد.اگه سوالی هست در خدمتم
|
دوشنبه 30 دی1392 - 10:28pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
با تشکر جناب کرمی لطفا در مورد نتایج تست هایی که انجام دادید بیشتر توضیح بدید، در مورد ثبات و احیانا تست در خاک اگر داشتید؟ چرا ظرفیت را شما اینقد پایین گرفتید: اگر همون مقدار اصلی 400 میگرفتید آیا قویتر نمی شد؟ مارک این سیم رو لطفا عنوان کنید و قطر هر رشته حدوداً چقد است (مشابه نمره چند سیم لاکی هست)، و آیا این روش شما برا پالسیهای دیگری هم میشه بکار گرفت؟ از تصاویری که در پیغامهای قبلی قرار دادیم کدامیک با مورد شما مشابهت داره؟ سوالات زیاد شد ممنون میشم پاسخ بدید تشکر
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
دوشنبه 30 دی1392 - 10:41pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
Robin hood نوشته است: با تشکر جناب کرمی لطفا در مورد نتایج تست هایی که انجام دادید بیشتر توضیح بدید، در مورد ثبات و احیانا تست در خاک اگر داشتید؟ چرا ظرفیت را شما اینقد پایین گرفتید: اگر همون مقدار اصلی 400 میگرفتید آیا قویتر نمی شد؟ مارک این سیم رو لطفا عنوان کنید و قطر هر رشته حدوداً چقد است (مشابه نمره چند سیم لاکی هست)، و آیا این روش شما برا پالسیهای دیگری هم میشه بکار گرفت؟ از تصاویری که در پیغامهای قبلی قرار دادیم کدامیک با مورد شما مشابهت داره؟ سوالات زیاد شد ممنون میشم پاسخ بدید تشکر جناب رابینهود عزیز اول اینکه ثبات بدون تغییرات مهندس حمید ناممکنه.و اینکه من 7660خالی رو گذاشتم که احیانا اگه مشکلی پیش اومد مشخص بشه ولی جواب داد.به هر حال 7662 که حرفی برای گفتن نذاشته در مورد ظرفیت پایین هم باید بگم که چندتا لوپ با ظرفیت400 میکروهانری درست کردم که تو عمق زنی با مشکلاتی مواجه میشدم.در هر صورت چون در مقابل کاهش مقاومت لوپ با محدودیتهای مواجه هستیم به ذهنم اومد که ظرفیت و کاهش بدم و به این مدل رسیدم.هر چند توضیحاتی که مهندس حمید در تحلیل وبررسی این فلزیاب ارائه دادن راه و برای همه هموار کرده که همیشه جای تشکر داره.... در مورد مشخصات سیم باید بگم فقط روش نوشته ارتباط کابل ایران به همراه کد تشخیص کابل9*1چیز دیگه روش نیس که بخوام بگم.من این کابل و برای sx500هم استفاده کردم جواب داد در مورد تصاویر باید بگم که تصویر اول درسته.بستن سر سیمها به صورت 3 تای به خاطر کاهش مقاومت لوپ هستش و در آخر به صورت سری به هم متصل میکنیم که لوپ ساخته بشه.در خدمتم
|
دوشنبه 30 دی1392 - 11:01pm |
|
|
|