نویسنده |
پیغام |
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
فقط چند نکته درباره شارژ باطری هایی که تازه اسیدشون رو پر کردید بگم . حالا نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه !!! اگه باطری خراب پیدا کردید و خونه هاش رو با اسید پر کردید چند نکته رو دقت کنید 1- برای پر کردن اسید حتما از سرنگ استفاده کنید .و آروم آروم به هر خونه یه مقدار اسید اضافه کنید و دوباره تکرار کنید 2- وقتی که خونه ها پرد شدن این رو بدونید که به احتمال زیاد در داخل اونا هوا وجود داره .با احتیاط باطری رو چند تکون کوچ بدین تا هوا خارج بشه واگه دیدین که نیازه دوباره اسید بریزین 3- بعد از ریختن اسید در خونه ها رو نذارین .اول بزنین به شارژ تا چند ساعت بمونه . اسید داخل خونه ها شروع به جوشیدن میکنه ودر صورت وجود اسید اضافه اون رو بیرون می ریزه که با یه پنیه یا... اونا رو پاک کنید. حالا بعد از شارژ کامل در خونه ها رو بزارید
موفق باشید.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 11:20pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
میگم قای کرمی بنده برای مقایسه نتایج با لوپ 19 سانتی آقا مهدی به این نتیجه رسیم که باید 8 دور از این کابل رو به صورت تخت بپیچیم، با قطر داخلی 14 ، از نظر مقاومت همون 0.6 اهم میشه ولی شاید ظرفیت تا 170 بالا بیاد، به نظرتون این هم جواب می ده؟
|
سه شنبه 30 دی1392 - 12:16am |
|
|
جاوید
استاد
|
نقل قول: با سلام و درود دوستان عزیز بابت تاخیرم مجددا عذر خواهی میکنم.واینکه من مشخصات لوپ و خیلی ساده و روان توضیح دادم.مگه پیچیدن 4 دور سیم آیفون دور هم به صورت مسطح اینقد دست و پاگیر بوده که شما آقای رستم خان نتونستین مدار و تکمیل کنید؟؟؟طرح این لوپ و من قبل از اینکه اینجا بخوام توضیح بدم با مهندس حمید درمیان گذاشتم و با اجازه ایشون تو کار ایشون دخالت کردم.الفبای صحبت و نگارش شما شباهت عجیبی به کمال خان داره بیشتر از این وقتم و برات نمیذارم............ واما لوپ...خدا گواهه هر کاری میکنم و کردم نشد که براتون عکسش و آپ کنم.ولی شما از سیم 9 رشته آیفون استفاده کنید.قطر وسط دایره30 سانت در میاد پهنای سیم های کنار هم دقیقا2 سانتی متر درمیاد.مقاومتش 0.6اهم و ظرفیتش هم نزدیک به 120میکرو هانری درمیاد.اگه سوالی هست در خدمتم درود بر شما برای کم کردن حجم و سایز عکس اینگونه عمل کنید 1. انتخاب عکس مورد نظر 2.راست کلیک بر روی عکس 3. انتخابگزینه send to 4.کلیک بر mail recipient 5. در پنچرف باز شده این گزینه را تیک بزنید make all my pictures smaller 6.کلیک روی گزینه.ok 7. انتخاب عکس در روبروی attach و در پنجره باز شده 8 باز کردن گزینه .fileدر سربرگ این پنجره و کلیک بر گزینه save attach ment 9.ادرس دادن در پنجره بعدی برای ذخیره فایل . کلیک بر گزینه save در ضمن اگه توی حین این کار پنجره ای برای ایمل باز شد در صفحه اول یه اسم و در صفحه بعدی ادرس ایمیل خودتون را بنویسید با این روش حجم عکسهارا به 50 کیلو بایت میرسه
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 5:46am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درود امکانش هست بجای سیم آیفون ازکابل شبکه استفاده کرد؟
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 11:10am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا حامد باید تست کنید تا متوجه بهترین عملکرد با هرکدوم از کابلها بشید ، این رو هم بگم که کابل شبکه فقط کت 6 کیفیت مس مناسب داره و میشه استفاده کرد ولی کابل آیفون 6 زوج که روکش مشکی رنگ داره جنس مس نرمی داشته که مناسب هست و شماره سیمها هم 0.65 هست و کابل آیفون 10 زوج هم برای ساخت کوئل 1 متری معمولی خیلی مناسب بوده ، بنده ساختم البته سیمهارو دو به دو باهم وصل کردم و سپس با هم سری کردم ، که ظرفیت لوپ 1در1 حدود 400 میکرو شده و مقاومت هم حدود 1 اهم که خیلی مناسب دراومده و برای دستگاه های پالسی دیگه هم خیلی مناسب هست ، فقط شیلد داخل کابل باید از یک طرف قطع بشه و یک رشته سیم اتصال به شیلد بدون روکش رو هم از یک طرف قطع کنید و از طرف دیگه به یک سر سیم پیچ باید وصل بشه و همین سر سیم پیچ وصل بشه به شیلد کابل رابط مدار که به زمین مدار هم اتصال داره .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 12:16pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید همانطور که در تصویر می بینید براساس قاعده دست راست : در مورد مسیر جریان در سیم و القاء میدان چطور ممکنه میدان به اینصورت قوی شده بشه در حالیکه یک سوم از سیمها درواقع خلاف جهت دو قسمت دیگه است و میدان آن مخالف دورشته سیم دیگه در کابل ؟ ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 1:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله رابینهود عزیز اتفاقا بنده هم به همین مساله فکر میکردم! سیمهایی که مخالف جهت هم باشن میتونن اثر هم رو تا حدی خنثی کنن. موضوع این لوپ بنظر من خیلی به کابلش نیست! بنده مواردی رو محاسبه کردم که نشون میده علت بیشتر ظرفیت کم لوپ ایشون هست! ایشالا امروز لوپ دیگری با روش خودم درست میکنم و تاثیر کم بودن ظرفیت رو بررسی خواهم کرد. چیزی که در شبیه سازی دیده میشه افزایش شدید جریان عبوری از لوپ با کم شدن ظرفیت هست! اما از طرفی چون با کم شدن دورهای لوپ هم میدان ضعیف تر میشه ؛ باید دقیق تر بررسی کرد که ظرفیت ایده آل از حیث قدرت چقدر هست و البته مهمه که تفکیک هم درست کار کنه!
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 1:59pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان در اینصورت آیا کسی محاسبه کرده حدودا چندمتر باید سیم 9 رشته آیفون تهیه بشه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 2:03pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
ممنون مهندس، همانطور که می بینید شیوه های مختلف طراحی لوپ و مقادیر مختلف اهم و ظرفیت بسیار پیچیده و بعضا اصولش به لحاظ علمی و تجربی بایستی تست بشه تا مشخص نمود...البته در این مورد شاید قضیه موازی کردن سیمها بی تاثیر نباشه!!! لطفا در صورت امکان این مورد موازی کردن رشته ها و تعداد مناسب رشته ها را هم بررسی کنید.
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 2:15pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام مهندس حمید خسته نباشین مهندس از فروشگاههای اینترنتی کدومشون این سه قطعه رو موجود دارن؟ tc7662 , mcp3201 ,op37 آیا این خازن هم از نوع mkt هست؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
gladyator_089
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 11:07pm |
|
|
|