نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
kahyal نوشته است: ناصر دیگه کیه!؟ تا فردا شب همه اونچه رو که گفتم میذارم رو سایت درود بر شما ناصر دوست خوبی هست که دستگاه می سازه هم نقطه زن و هم ردیاب و قراره با ردیابش که معلوم نیست کی به بازار میاد 35 را به زانو در بیاره حالا فقط یه دستگاه نقطه زن می خواد که همه نقطه زنها را به زانو در بیاره گویا شما هم مثل ناصر که35 را میخواد شکست بده دستگاه شما هم نقطه زن چنس مهندس حمیددر تفکیک و برد و همینطور راکنور 1000 مصطفی را زمین گیر کنه به امید فردا شب که شاید این شب بیاید
|
پنج شنبه 1 اسفند1392 - 4:11pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
جاويد جان انشاالله كه اين دفعه مداره خوبى باشه و اينكه هميشه هم نميشه اين لطف رو دوستان رو رقابت و رو كم كنى درنظر گرفت و انشاالله كه كار و مدار اين دوستمون جنبه خيرخواهانه داشته باشه انشاالله
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 1 اسفند1392 - 5:28pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
اگر طرح اين دوستمون نتيجه بده و در تستهاي داخل خاك جواب مثبت داده باشه ، همه استقبال ميكنيم از اين تفكر ارزشمند ، ولي اگر اين دوستمون بخوان موضوع رو گنده كنن و چند روزي مخ همه رو كار بگيرن و مدارشون رو فقط از طريق پيام خصوصي بفروش بگذارن اين رسمش نيست ! اميدوارم كه صداقت در بين باشه تا كمكي به تمام زحمتكشان اين رشته بشه . به اميد خدا
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 1 اسفند1392 - 9:53pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید چرا قابلیت یافتن همه پست های ارسالی یک کاربر از سایت حذف شده ؟ خیلی این قابلیت لازم هست ! در واقع میتوان سطح معلومات یک کاربر را در ارسالی های او محک زد.
|
پنج شنبه 1 اسفند1392 - 10:28pm |
|
|
kahyal
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 17 آذر1392 - 11:47pm پست: 56 محل اقامت: iran
|
این عکسش
تمام آنچه از زندگی باید آموخت تنها یک کلمه است...
|
جمعه 2 اسفند1392 - 12:00pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام مهندس kahyal متشکریم برادر از همکاری شما در این موضوع ، ولی خودتون بهتر میدونید که عکس دردی رو دوا نمیکنه ، لااقل یک فیلم کوتاه از عملکرد دستگاه بگذارید تا همه استفاده کنن ، متشکرم برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 2 اسفند1392 - 12:27pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام كايال جان دوست عزيز قرار شد مدار و همه توضيحات ارائه بشه همونطور كه اشاره شد عكس دردى رو دوا نميكنه
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 2 اسفند1392 - 7:45pm |
|
|
kahyal
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 17 آذر1392 - 11:47pm پست: 56 محل اقامت: iran
|
اینهم فیلمش واسه 4 قبله شرمنده سرم شلوغه ولی حتما کل پروژه رو براتون آپ میکنم.
تمام آنچه از زندگی باید آموخت تنها یک کلمه است...
|
جمعه 2 اسفند1392 - 8:17pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما دوست عزیر عرض خسته نباشید خدمت شما دارم و تشکر از زحمتی که فیلم تست دستگاه را گذاشتی شما با فلز اهنی تست گرفتید و اهن ربا ولی فلزهای مثل مس و طلا و نقره که غیر مغناطیس شونده هستند را این دستگاه نمی تونه سنس کنه متاسفانه یونهای که از این دسته از فلزات هستند با فلزات اهنی فرق داره حتی فرکانسهای ردیاب برای فلز اهنی و غیر اهنی با هم فرق داره در ضمن چون ذرات هم حالت مغناطیس ایجاد می کنند این دستگاه اونها را می گیره و باز ذرات حرف اول را در سنس میزنه البته با این دستگاه اگه واقعا بشه کاری کرد که این دستگاه یونهای فلزات غیر مغناطیس شونده را شناسایی کنه انوقت امیدی بهش هست
|
جمعه 2 اسفند1392 - 8:45pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام من هم نظر اقا جاوید رو دارم ایا طلا و مس و مفرغ رو هم میزنه؟ و سئوال دیگم اینه که سنسور مگنومتر رو اماده خریدی یا خودت ساختی ؟
|
جمعه 2 اسفند1392 - 8:56pm |
|
|
|