انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:42am

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
علی آقا یه کم با ولوم مولتی ترن در هنگام آشکار شدن فلز بازی کن یه نقطه هست که وقتی اونجا گذاشتی با کنار زدن فلز میتر حرکت مخالف داره البته اگه غیر آهنی باشه..دوست عزیز من دلم میخواد خودت ابتکار عمل داشته باشی مدار و اگه تحلیل کنی میتونی تغییرات خیلی زیادی بهش بدی...چیز مبهمی هم نداره که :ymapplause:

سلام آقای کرمی

ممنون از پاسخ شما. واقعیتش می ترسم به جای ابتکار مدارو ببرم رو هوا. :D در این زمینه سابقه دارم.
شرمنده منظور از سر وسط مولتی ترن پایه شماره 2 روی همون نقشه روی مدار که با خودکار کشیدید میشه؟
آخر اگر با ولوم های عادی مقایسه کنیم وسطی فرق داره!
یا حق

جمعه 21 شهریور1392 - 12:07am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
بله دوست عزیز ولوم مولتی ترن ترتیب پایه هاش با ولوم معمولی فرق داره...شما روی پایه 2 که روی شکل مشخصه ببند

جمعه 22 شهریور1392 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
بله دوست عزیز ولوم مولتی ترن ترتیب پایه هاش با ولوم معمولی فرق داره...شما روی پایه 2 که روی شکل مشخصه ببند

سلام آقای کرمی

1 این تفکیک که اصلا جواب نمیده! یعنی میترو به این نقاط که میزنم اصلا دستگاه قابل تنظیم نیست که فلزی تشخیص بده! کلا قاطی میکنه.
بعد بردش خوبه اما اصلا نسبت به طلا واکنش نداره! حتی من یه پتانسیومتر 100کیلو گذاشتم کنار 555 به جای مقلومت 47 کیلو. فرکانس رو تا 600 هرتز میشه بالا برد. حدود 300 در رنج 100-400 به طلا حساسیتی ندیدم!!
لازمه این پتانسیومتر رو روی پانل گذاشت؟

2 من سی4 و سی 5 رو هر دو 2.2 نانو گذاشتم و سنس میکنه. با 220 نانو و 10 نانو قدرتش خیلی کم شد و جالب اینکه عکس العمل دستگاه برعکس شد. یعنی در حضور فلز ساکت و بقیه جاها بوق!!!!!!!! :ymparty: میزد
حالا بفرمایید برای طلا چه بلایی سرش بیارم.

ممنون

جمعه 22 شهریور1392 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
علي جان ميشه بگي منظورت از خوب بودن برد چيه و آيا اين برد درخاك هست يا هوا و اگه زحمتي نيست از مدارت چندتا عكس بزار ممنون

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 22 شهریور1392 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ARASH05550 نوشته است:
علي جان ميشه بگي منظورت از خوب بودن برد چيه و آيا اين برد درخاك هست يا هوا و اگه زحمتي نيست از مدارت چندتا عكس بزار ممنون

سلام آرش جان

من تو آپارتمان و کنار کلی فلز با لوپ کج و کوله 1.70 رو برای یه سینی کوچک اسیتل برد گرفتم. لوپ هم مال بی ار ان بود با سیم ا میل!
من شایط تست در خاک رو ندارم متاسفانه. چند تا عکس با کیفیت گذاشتم باز هم میگیرم و آپلود می کنم چشم.
اگر نکات رو دوستان بفرمایند فکر کنم فلزیاب خوبی باشه. ساختش که راحت بود لااقل! زودم جواب میده اما بهینه کردنش مساله دیگری است!
اگر موافق باشید این تغییرات رو اعمال کنیم!
مثلا نکته 5 رو من متوجه منظورش نشدم! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
منظور از 2 جایگزینی کدوم ای سی با 4151؟
ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 22 شهریور1392 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
چند تا عکس از مداری که من ساختم
http://uplod.ir/s60jbbzvh8gg/sx.zip.htm

یا حق

جمعه 22 شهریور1392 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقدسی نوشته است:
ممنونم استاد کار این ka331 چیه؟من فهمیدم که کار 4013 چیه یه ولوم گذاشتم بجای مقاوت یه جوری تنظیم کردم که طلا رو ازهمه بهتر میزد یه جور دیگه تنظیم کردم حالت عادی به طلا واکنش نمیده یعنی باید دستگاه در حالت صدا دار بذاری تا فقط به فقط طلا واکنش نشون بده که دراین حالت صدای دستگاه قطع میشه که این میشه به اصطلاح تکفیک اما شما انجام ندین بهتره چون مخ ادم صوت میکشه تا تنظیم بشه ازهمه بدتر وقتی موقع دستکاری ولوم طوری میشه که اصلا فلزیاب ه هیچ چیز واکنش نمیده

سلام
منظور از این مقاومتی که تغییر داده شده آیا همون مقاومت 18 کیلو کنار c5 است؟
ممنون

جمعه 22 شهریور1392 - 5:43pm

سلام.ممنون اقای کرمی بابت راهنماییتون.راستش من مدارم اول که اصلا کار نکرد.بعداز کلی چک کردن lm709رو عوض کردم.مدارم عالی راه افتاد.اونموقع که دستگاه درست کار میکرد من از دوتا باطری 12ولت استفاده کردم{باطری موتور و ماشین}اما بعدش اومدم از ترانس 22ولت استفاده کردم این بلا سرش اومد.حالا من فکر میکنم ایراد از منبع تغذیه باشه.امشب تست میکنم.مواردی هم که شما گفتین حتما انجام میدم.سپاس.

جمعه 22 شهریور1392 - 6:51pm

سلام.اقای کرمی قسمت نوسان ساز این مدار شامل کدوم قطعات میشه؟؟تا عوضشون کنم بلکن مدارم درست کار بکنه..

شنبه 23 شهریور1392 - 7:54am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

alikhan نوشته است:
سلام دوستان
چند تا عکس از مداری که من ساختم
http://uplod.ir/s60jbbzvh8gg/sx.zip.htm

یا حق

سلام دوستان
علی جان خوشحالم مدارت راه افتاده امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
راستی این فایلهات انگار دانلود نمیشه. لطفا بررسی کن.
یاعلی

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 23 شهریور1392 - 7:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 373 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure