انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

alidadashi عزیز در خصوص باطری توجه داشته باشین که هیچوقت ولتاژ واقعی باطری با ولتاژ نامیش برابر نیست! مثلا باطری 18 ولت اگر فول شارژ باشه ولتاژ بیشتری داره که طبیعی هم هست. شما باید ولتاژ باطری رو با ولتمتر اندازه بگیرین و چک کنین آیا درست نشون میده یا نه. اگر مقاومت 19 و 20 شما دقیق باشه ولتاژ روی ال سی دی هم دقیق نشون داده میشه. وگرنه ممکنه در حد دهم ولت خطا داشته باشه که اشکالی هم نداره.

یکشنبه 21 دی1393 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk نوشته است:
مهندس حمید عزیز خسته نباشین !
با وجود برف زیادی که تو منطقه ما باریده ، اما یه جایی رو سراغ دارم که البته حدود 60 کیلومتر با ما فاصله داره و برای تست مناسبه. اگر امشب اونجا بارندگی نباشه ، فردا چند تا تست خوب میگیرم.
فقط خواستم دو تا سوال خدمتتون داشته باشم . اول اینکه امکان استفاده از سیستم های پالسی به عنوان دتکتور فضای خالی از نظر علمی وجود داره و اگر جواب مثبته ، آیا میشه به fpi این قابلیت رو اضافه کرد؟ در واقع این سوال به این دلیل به ذهن من رسید که تو فلزیاب دلتا پالس 3 این قابلیت بدون استفاده از سنسور مگنتومتر در اون سیستم وجود داره ( البته تا جایی که من میدونم و البته از کیفیت و کارایی اون خبری ندارم )
سوال دوم من در مورد بحث تفکیک همین مدار fpi بود که فکر میکنین تا چه زمانی این قابلیت به مدار افزوده خواهد شد و آیا استفاده از مود تفکیک ، منجر به کاهش برد فلزیابی خواهد شد ؟
شما فرمودین که اضافه کردن تفکیک در حد آهن و غیر آهن خواهد بود و البته به نظر بنده کاملا کافیه و در صورتی که همین حالت به درستی و خطای کم ، عمل کنه بسیار رضایت بخش خواهد بود . خواستم خواهش کنم کمی در این باره توضیح بدین که این مساله هم کاملا روشن بشه. خیلی ازتون ممنونم مهندس جان

حامد جان در مورد اشکارسازی حفره با فلزیاب پالسی باید بگم که این کار کاملا با لوپ عملیه.چون بنده خیلی با دستگاه های انالوگ دستساز کار کردم باید به عرضتون برسونم اولا باید لوپ فلزیابتون بزرگ باشه مثلا 1 در 1 یا 60 سانت.برای این کار شما باید لوپ کاملا باروی زمین قرار بدین وفلزیابتون طوری بالانس کنید که صدا در استانه قطع شدن قرار بگیره ولی قطع نشه(این کار باید خیلی با دقت انجام بدین و دستگاهتون پایداری کامل داشته باشه برا کار).و کاوش رو شروع کنید و با دقت لوپ رو حر کت بدین هر جا که حفره یا اتاقک بود باید صدای فلزیابتون کاملا قطع بشه با این روش تا حدودی می توان حفره رو تشخیص داد در واقع وقتی جایی حفره باشه چگالی کل خاک در اون نقطه کمتر میشه و باعث میشه که فلزیاب دیگه بوق نزنه .من با این کار حتی تونستم یه جایی که قبلا حفاری شده بود و دوباره پوشونده بود. با همون دلتا پالس دیزلی شناسایی کنم . از صاحب زمین جریان پرسیدم گفتند که درسته اینجارو حفاری کرده بودیم.
در کل گفتم این مساله رو بگم شاید به درد مهندس حمید بخوره تو طراحی
یا حق @};-

یکشنبه 21 دی1393 - 9:58pm
مدیر کل
مدیر کل

pouya83 نوشته است:
باسلام
مهندس حمید، آیا میشه وقتی که دکمه بالانس خودکار(down) را میزنیم،تایم برگشت به منوی اصلی را کاهش داد؟همینطوردرمورد دکمه های افزایش و کاهش حساسیت. اگه ممکنه زحمت این موارد رو بکشید.
باسپاس

فکر میکنم زمانشون مناسب باشه! حالا باز باید دید نظر سایر دوستان چی هست. وگرنه نکته بسیار ساده ایه. بنظر من برای بالانس باید حداقل زمان کافی وجود داشته باشه که شما بتونین عدد دیلی رو ببینید! اگر کمی از این سریع تر باشه دیگه اصلا متوجه عدد دیلی اتومات نمیشین و این هم خوب نیست! الان تایمش در حد نیم ثانیه هست.
در حالت کاهش و افزایش حساسیت هم جوری در نظر گرفتم که خیلی سریع تغییر نکنه. در واقع بنظرم برای تغییر حساسیت که میخوایم مثلا 1 شماره کم و زیاد کنیم این سرعت مناسبه. از لحاظ بازگشتش به حالت کاوش هم شاید حق با شما باشه ؛ میشه در حد کسری از ثانیه سریع ترش کرد. زیاد سریع بشه دیگه حالت بدی پیدا میکنه!

یکشنبه 21 دی1393 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان فیلم اموزشی نحوه پروگرم کردن میکرو رو گذاشتم علی جان دانلود کن انشالله که مشکلت حل بشه .موفق باشید
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=29d0d06c533bd55a3fcc34556ad5bb8f

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید تشکر از جوابتون ولی علت کمرنگ بودن نوشته ها چیه؟

یکشنبه 21 دی1393 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من ورژن 1 رو پروگرم کردم که بوق زیادی داشت ولی باورژن جدید 1.38 مشکل حل شده من تو حالت پیش فرض سکه 2000 ریالی رو تو 45 سانت و فلز 16*16 رو تو 130 سانت و سینی استیل 60*60 رو تو 2مترو 30 داخل خونه تست گرفتم که لوپش 55 سانتی بود اهمش حدود 4 اهم مال تی ال 12هزار معمولی بود در ضمن فاصله لوپ با میز کامپیوتر اهنی و پنکه حدود 1 متر فاصله داشت خیلی باثبات بود از نظر برد حدود 5 درصد بهتر از تی ال بود ولی در عوض مدار لال و لال بود در ضمن من تی ال هم همیشه تمام مدارم رو تو همین وضعیت تست میکردم . مهندس جان دمت گرم این همه اطلاعات داشتید رو نمی کردید :D مرسی خیلی عالی ولی خدا وکیلی من هرگز فکر نمی کردم مدار اینطور جواب بده چون از دیجیتالی زیاد خوشم نمی اومد ولی این یکی حرف نداره .انشالله بیرون هم تست بگیریم نتیجه رو اعلام میکنم .

یکشنبه 21 دی1393 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
hamedkk نوشته است:
ممنونم مهندس حمید عزیز از پاسختون
در واقع اگر اشتباه نکرده باشم ، به علت ایجاد میدان مغناطیسی منفی یا اصطلاحا آشفته ناشی از ایجاد حفره یا فضای خالی ، برای لحظاتی هرچند کوتاه ، تنظیمی که دستگاه برای زمین عادی و فاقد حفره در نظر گرفته ، روی حفره از تنظیم و تطابق با زمین خارج میشه و چون اثر میدان مغناطیسی زمین تو اون نقطه کمتر میشه ، آستانه کاهش پیدا میکنه . این اتفاق برای لحظاتی و حداقل تا باز فشردن دکمه بالانس ، منجر به تبدیل علامت - به ! خواهد شد. اگر اشتباه متوجه شدم لطفا تصحیح بفرمایین. ممنونم مهندس جان.

بنظرمن تبدیل علامت - به ! حتی بمدت طولانی هم نمیتونه دلیل محکمی برای نشان دادن وجود حفره و فضای خالی زیر خاک باشه،چون بااندک افزایش فاصله کویل و لوپ از زمین هم این اتفاق میفته.در مداراتی که از این شیوه جهت حفره یابی استفاده شده،در واقع نمودار سنس به دوقسمت تقسیم شده،یعنی وقتی که مدار در آستانه قرار داره،نصف خونه های نمودار همیشه پره، و با افزایش فاصله کویل از زمین همه خونه ها به یکباره محو نمیشن،فقط وقتی که فضای خالی سنس بشه، اون خونه ها باصطلاح خالی میشن.
اگه مهندس حمید لطف کنند و این طرح را روی مدار پیاده کنند،میشه برای حفره یابی تستش کرد.

یکشنبه 21 دی1393 - 10:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن موقع سنس باید لوپ رو به صورت هلالی چپ و راست کنید تا برد بیشتری داشته باشه مثلا اگه یک فلز 15 سانتی رو تو حالت ثابت از 120 سانت بزنه وقتی کمی بالاتر ببریدمثلا تو 130 سانت دیگه سنسی وجود نداره ولی وقتی اگه تو همون 130 سانت فلز رو حالت هلالی تکون بدید راحت سنس میکنه . که یک مزیت خوبی هستش .مرسی مهندس حمید دمت گرم :x

یکشنبه 21 دی1393 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.اسدف جان ایران میکرو قطعاتت رو فرستاد؟
خاک تو سرشون کنن الهی،من 2شنبه شب سفارش دادم،هنوز وضعیت سفارش در حال آماده شدنه! ~X(
با اینکه مدیرش مثلا آشناس و کلی هم سفارش کردم زود و دقیق بفرستین
خدا ازشون نگذره، جزززز جیگر بزنه اون منشی مسئول فروش افاده ایش که زنگ میزنی الو سلام رو یجور میگه آدم از خیر داد و بیداد کردن میگذره :D :))
( شوخی بود ;) )

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

یکشنبه 21 دی1393 - 10:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی اسد جان اون شرایطی که گفتین واسه همه مدارا یکی بوده خوبه اون موقه داده های خوبی میشه جمع آوری کرد ممنون از اعلام تستت

یکشنبه 21 دی1393 - 10:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mirhossein و 506 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure