rostam نوشته است:
عزیز بردار منظورم این مدار ال سی دی هستش یا مال گودو هستش چون شما هر دو رو قبلا گذاشتید .اگه این مدار رو به دستگاه وصل کنیم چه کار میکنه من صفحه رو مطالعه کردم مرسی از پاسختون
مدار گودو فقط یک نمایشگر است و اگه دوست دارید اونو وصل کنید
شما اگر این مدارو وصل کنید اینکارهارو براتون انجام میده
1-چون تفکیک در مدار با تقییر ولتاژ از منفی به مثبت است در روی ال اسیدی دو عدد دارید که اگر یکیش تقییر کنه فلز آهنی و اگه اونیکی تقییرکنه فلز غیرآهنی است که البته با ولوم تفکیک هم میتونید محدوده تفکیک رو هم مشخص کنید
2-یک میتر دیجیتال حساس دارید که تقریبا 20 درصد زودتر از واکنش صوتی دستگاه جواب میده
3-میتونیید اطلاعات تستو ذخیره کنید
4-در خروجی تصویر دارید که فکر کنم چیزای خوبی برای گفتن داشته باشه و مطمعن باشید خیلی چیزا (مثال شما در یک زمین پر از ذرات دارید کار میکنید چون فقط یک میتر و واکنش صوتی به شما وجود فلزرو نشون میده بنابر این پر از خطاست حالا فرض کنید تصویری دارید نارنجی که در وسطش یک محدوده قرمز میشه
5-از سلف پروبی که به مدار TL برای پیدا کردنمیدانهای مغناطیسی وصل میشه در صورت استفاده از آن در مدار 12 رگلاتوره سیستم اسکن خوبی هم خواهید داشت و دیگه نیاز به سنسور FGM3 ندارید
6-میتونید با سوئچ کردن 2 عدد گیرنده مادون قرمز یک یون یاب خوب هم داشته باشید
اگه بازم توضیحی لازمه بگم[/quote]
اقا رستم عزیز شما اصلا فایل رو باز کردید ببینید چی گذاشتم
بله اون مدار قبلی حرف شما درسته به مدار زمین شناسی وصل میشه همه قبول اقا حاجی الان این فایلی که گذاشتم خواهشن بازش کن خوب نگاه کن ببین بعد بگو چرا اینو گذاشتیدو چه ربطی به مدارهای دیگه داره مرسی عزیز
اقا رستم لطفا به صفحه 121 مراجعه کنید و اون فایلی که خودت گذاشتی رو دانلود کن ببین برای چی اپلود کردی و تو سایت گذاشتید