انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:25pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و خسته نباشید میگم به مهندس حمید :ymhug: لوپی رو که با کابل ۹ رشته افشان درست کرده بودم اهمش شده بود ۱.۶ به دستگاه وصلش کردم بعد روشن کردن عدد دیلی رو ۱۴ نشون داد ولی انقدر قوی سنس میکرد که داخل خونه نمیشد تستش کرد به امید خدا تا فردا یا پس فردا میبرمش بیرون فقط گیر دسته لوپ بودم که اونم تا فردا از تراشکاری میگیرمش لوپ و دسته لوپ رو دادم بیرون برام درست کردن و خود لوپ رو هم خیلی شیک برام درست کردن که عکسشو میزارم برای دوستان البته این لوپ و دسته رو برای دستگاه گلدن سنس سفارش داده بودم برش کاری و قالب سازی فعلا ۱ ملیون و هفتصد برام اب خورده ولی خدایش ارزش داشت X( این لوپی رو که دادم درست کردن از نظر شکیل بودن فک نکنم نمونش جایی موجود باشه کل داخل لوپ رو قبل اینکه کابل رو بزارم اسپره گرافیت زدم و بعد اینکه سیم ها رو سری کردم باز اسپره رو زدم و دور تا دور لوپ رو با یه ماده عایق کردم که رطوبت و هوا داخلش نیاد الان مدار داره لال لال کار میکنه لوپ دو منظوره شده هم برای اون دستگاه خوب جواب داد و هم برای این دستگاه مهندس جان این عدد دیلی ۱۴ خوبه دیگه؟ چون تو توضیحات نوشته بودین اگه عدد دیلی لوپ بالای بیست بیاد زیاد مناسب نیست اینم میدونم که دیگه برای این دستگاه مهم نیست چه لوپی با چه ظرفیتی بهش ببندی ولی این لوپ خیلی خیلی قوی داره سنس میکنه

یکشنبه 21 دی1393 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد حفره به نظر من منوی دستگاه دلتا پالس ۳ خیلی عالی چون در حالتی که با لوپ دارین کار کاوش رو انجام میدین به حفره که میرسین نموداری که سمت راست صفحه نمایش هست جای خالی رو نشون میده این رو هم بگم سنس اون مدار به صورت پله کانی و برای نوع فلز عدد مثبت و منفی داره سمت چپ نمودار سنس فلزه و سمت راست نمودار تفکیک و حفره یابی این ها همه نظر هستن تو عمل باید خود مهندس تصمیم بگیرن

یکشنبه 21 دی1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رفقا چرا دستگاه بدون لوپ یا با لوپ پیغام کویل ارور میده لوپ هم هیچ مشگلی نداره مال 12000 بوده و 2.2 اهم هست و دستگاه اصلا صدا نداره حتی صداشو تنظیم هم کردم همینطوره البته من از بیزر استفاده کردم؟

یکشنبه 21 دی1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من برای مدار ۱۲۰۰۰ به این صورت تفکیک گذاشتم و طرح رو دادم به یه برنامه نویس جوان و داره کار میکنه روش در حالت سنس که خونه ها پر میشن به صورت منوی دلتا پالس ۳در حالت تفکیک کل صفحه عوض میشه با زدن یه دکمه میره تو‌حالت تفکیک و یه نمودار دیگه ظاهر میشه که وقتی نمودار بالا رو به صورت موج سینوسی پرمیکنه میشه طلا و وقتی نمودار پایین صفحه میاد میشه اهن که تمام ولتاژ ها رو برای این کار گرفتم خیلی وقت گیر هم نبود البته دو سه تا طرح هم خود برنامه نویس به صورت پیشنهاد خودش داره روش کار میکنه که تا چند روز دیگه ببینم چی از اب در میاد

دوشنبه 21 دی1393 - 12:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(-| دوستان شب بخیر

دوشنبه 21 دی1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قطعات من هم هنوز نرسیده. اینقدر مطلب خوندم اینجا فک کنم عیب یابی این فلزیابم کامل یاد گرفتم. به لطف دوستان.
مهندس جان یه نظری برای خود تایپیک داشتم.
در صورت امکان تو فایلهای صفحه اول. مراحل ساخت با قطعات و جزییاتش در یک فایل باشه.
تغییرات اخرین نسخه ها با ذکر نسخه فایل، جهت نمایش پیشرفت طرح،
و همچنین کار با منوها و دستگاه هم در یک فایل.
که میشه گفت فایل دوم منوال فلزیاب بشه.

دوشنبه 21 دی1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. آقا حمید جان، خسته نباشی، خدا قوت.
امکانش هست پی سی بی لی آت رو از ویوی بالا در حالیکه قطعات رو روی ترکها نشون میده هم بزارید؟ مشابه تی ال.
این حداقل برای بنده جهت منتاژ بهتر و سریعتر قطعات کمک میکنه. خیلی ممنونم.

آخرین بار توسط mahmood51 در دوشنبه 21 دی1393 - 12:59am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 21 دی1393 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید من بعد از خراب شدن مدار اولم توسط کاوشگران ~X( مداردوم روتموم کردم ویکی دو روزدیگه کاملش میکنم چون میخوام لوپش رو خیلی دقیق و با حوصله درست کنم اینم عکس از باکس دستگاه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 21 دی1393 - 12:57am
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشید
مهندس 840 تو سیستم من تو فرکانس 201 داغ میکنه گرماش طوری هست که احساس میکنم به هبت سینگ احتیاج داره البته میشه حرارتشو با دست تحمل کنم ولی باز نسبت به مدارایکه قبلا ساختم زیاد داغ میکنه ایا میتونه از همون ایسی 357 باشه که تقلبی هست ( لوپم یک اهمه و تنظیماتش پیشفرضه)
ایسی رو از پایا خرید کردم تا سه چهار روز دیگه انشالله میرسه دستم
ممنون @};- @};- @};- @};- @};-

خواهش میکنم.
شما باید پهنای پالس رو هم در نظر بگیری. با فرکانس 201 اگر پهنای پالس زیر 200 باشه گرم کردن 840 در حدی نیست که به اون شکل قابل احساس باشه. یعنی مثلا روی پهنای پالس 100 دیگه کاملا خنک هست. شما این رو تست کن اگر غیر این باشه احتمالا فیوز بیت رو اشتباه پروگرام کردی و فلزیاب درست کار نمیکنه! این مساله رو بررسی کن. وگرنه به آیسی اپ امپ هیچ ارتباطی نداره.

دوشنبه 21 دی1393 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی آقا حمید، یه خواهش دیگه ؛ ممکنه فایل پروتل پی سی بی رو هم بذارید؟ چون یادمه برای تی ال هرجا میرفتم با فایل پی دی اف یا عکس اصلاً بورد نمیزدن میگفتن فقط فایل اصلی. (قبلاً یه جایی بود انجام میداد که دیگه اونم فقط با فایل سورس بورد میزد) بازم ممنونم. @};-

دوشنبه 21 دی1393 - 1:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Qazwsxedc و 542 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure