kahyal نوشته است:
استاد جاوید من قصد فروش این دستگاهو ندارم و بهتر بود راه دیگه ی رو برای خراب کردن انتخاب میکردی!
در ضمن چندتا کار باهاش زدم اینکه شما مبحث یونها رو به اون شکلی که میگید در واقع شکلی از توهم ناشی از عدم موفقیت در اینکار هست که خیلی ها دچار اون شدند...
شما حتی اگر دستگاهتون دقیقترین در نقطه زنی باشه همیشه چند متر با خود هدف فاصله دارین این تجربه 12 ساله منه و هیچ اصراری هم برای قبولوندش ندارم!
درود بر شما
من یکی که خوشحال میشم اگه جنابعالی و یا کس دیگری دستگاه خوب بزنه و با قیمت مناسب در اختیار بچه ها بزاره یا اینکه طرح و نقشه و بقیه موارد ساخت را در سایت بزاره تا بچه ها استفاده ببرند میتونی از بچه ها در مورد شخصیت خوب یا بد من پرس و جو کنی تا حقیقت برات اشکار بشه .نمی گویم ادم مثبت و خوبی هستم ولی دلم می خواد به بچه ها کمکی کنم هر چند هم اگه موفق نشوم
دوست گرامی دقیق میتونم هدفی را شناسایی و نقطه زنی و و عمق زنی کنم فرقی نمی کنه توی 20 متری باشه یا 20 سانتی و نقطه زنی در حد یک مربع 50 سانتی میتونم نقطه دقیق را تعیین کنم فرقی هم نمیکنه توی اب باشه یا خاک یا سنگی باشه یا شوره زار .حالا چه می خواهید باور کنید و چه باور نکنید اگه یک سند معتبر داشته باشید میتونم بیام و دستکاه بزنم و حفاری کنم اگه پیدا کردم که جنس مال من اگه پیدا نکردم هزینه کل حفاری و ایاب و ذهاب و سایر هزینهای جانبی به مدت یک ماه کار با من و جنس هم مال شما
عزیز من اگه یون توهم بود که زاویه 45 درجه وجود نداشت و اگه یون وجود نداشت هیچ دستگاهی فادر نبود که بیشتر از 2 متر را شناسایی کنه حتی دستگاه تصویری که عامل اون حرارت هست و یون ایجاد میکنه و یا حفره که یونها سر گردان در اون هستند اگه یون نبود که دستگاه شما تا 90 سال هم اگه روی یک دیوار اهنی هم اون رد بدادین جیکش در نمیومد. شما اگه 1200 سال هم کار کرده باشید نمیتونید بگید که یون توهم هست حالا ممکنه شما همه چیز را توهم فرض کنید دیگه دلیل نمیشه که حتما همه چیز توهم هست. شما که میگید هر چی دستگاهتون دقیق باشه باز هم چند متر اون طرف تر را میگیره دلیل اصلی اون هست که با توجه به عمق هدف یون را میگیره و شما خیال میکنید که فلز را گرفته و جالبتر اینکه دستگاه مغناطیس سنج مثل دستگاه شما همین یون را میگیره وگرنه اگه یون و هاله مغناطیس وجود نداشت دستگاه شما هیچ عکس العملی زیر خاک که هیچ روی خاک هم نداشت