انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:42pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
مهدی نوشته است:
این سیستم با توجه به توانایی ها و قابلیت هایی که در نرم افزار گنجانده شده ، دیگه باید با لوپ 60 تخت ساخته شده از سیم 1 میل هم براحتی فلزات دفینه شده چند صد ساله با ابعاد حدود 30 در 30 یا 20 در 20 رو تا عمق 2 متر به نسبت تجربه و بدست آوردن بهترین تنظیمات توسط اپراتور بتونه کشف کنه ! سپاس از مهندس حمید :ymapplause: @};-

عزیز من این مدار همیجوری داره تو 2 متر میزنه که برای دفینه باید از 2.5 تا 3 متر بزنه

با درود
اقای اسدف گفته بودین قوطی کمبوت تو عمق ۱متری زیر خاک زدین میشه بفرمایید مشخصات لوب و تنظیمات رو چه اعدادی بود؟
با تشکر

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 23 دی1393 - 5:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
asadof نوشته است:
مهدی نوشته است:
این سیستم با توجه به توانایی ها و قابلیت هایی که در نرم افزار گنجانده شده ، دیگه باید با لوپ 60 تخت ساخته شده از سیم 1 میل هم براحتی فلزات دفینه شده چند صد ساله با ابعاد حدود 30 در 30 یا 20 در 20 رو تا عمق 2 متر به نسبت تجربه و بدست آوردن بهترین تنظیمات توسط اپراتور بتونه کشف کنه ! سپاس از مهندس حمید :ymapplause: @};-

عزیز من این مدار همیجوری داره تو 2 متر میزنه که برای دفینه باید از 2.5 تا 3 متر بزنه

با درود
اقای اسدف گفته بودین قوطی کمبوت تو عمق ۱متری زیر خاک زدین میشه بفرمایید مشخصات لوب و تنظیمات رو چه اعدادی بود؟
با تشکر

سلام متاسفانه مدار رو موقتا تو یه قاب کوچیک جا دادم و دو تا باطری با خودم اویزون کردم لوپ 55 سانتی بود تنظیمات پیش فرض خیلی اذیت میکرد فعلا دارم روی باطری لیتیوم ایون کار میکنم تا جعبه مدار کوچیک بشه . تست من عجله ای بود چون باطری بد جوری منو اذیت میکرد یا باید قاب بزرگ بخرم یا از باطری قلمی لیتیوم استفاده کنم .تا چند روز دیگه اطلاعات دقیق تری میذارم اب و هوا هم خوبه افتابیه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 23 دی1393 - 6:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت،به استاد حمید عزیز هم تبریک عرض میکنم و تشکر فراوان...چند قطعه ای که کمبود داشتم رو پنج شنبه قبل از پایا و چهره ومقاومت 380 oh 2w 1% و نیز از شهاب ...پروگرامر یونیورسال برنامه رو ریختم...با اولین استارت بالا اومد و واقعا pi فلزجو ،برنامه ی حرفه ای و قدری براش نوشته شده ...انشا...داخل قاب و...آماده شد تصویر و نتایج تست هایم رو در محیط های ...بیرون اعلام خواهم کرد.فعلا در منزل با لوپ پنجاه عنکبوتی 400mh 1oh سیم یک میل افشان نقره اندود ...تنظیمات پیش فرض و دیلی اتومات ,سکه پانصد تومانی رو از چنس قویتر سنس میکنه .مطمعنم با تنظیمات مناسبتر و مونتاژ کامل در شرایط بیرون ،..نتایج از این هم ، خیلی ایده آل تر خواهد بود.

سه شنبه 23 دی1393 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
مدار رو من مونتاژ کردم قبل از زدن میکرو هم ولتاژها رو تست کردم همه درست بودن (فقط اولش با منبع تغذیه که وصل کردم 18 ولت کمب بیشتر بود که رگولاتور 12 ولتم سوخت البته ای سیها بیرون مدار بود و با تعویض رگولاتور و کم کردن ولتاژ 17.8 ولت مدار درست شد و ولتاژها درست شد)
بعد میکرو رو انداختم بازم ولتاژها درست بودن اما صفحه بالا نیومد تمام اتصالات ال سی دی رو هم بررسی کردم درست بود اتصالیم نداشت گذاشتم میکرو رو پروگرام کنم(پروگرامر stk500 و با نرم افزار AvrStudio4 طبق همون پی دی افی که دوستان زحمت کشیده بودن پروگرام کنم دوباره اما خطا داد خطا رو خدمتتون میفرستم لطفا راهنمایی کنید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 23 دی1393 - 6:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
saman2 نوشته است:
سلام دوستان
مدار رو من مونتاژ کردم قبل از زدن میکرو هم ولتاژها رو تست کردم همه درست بودن (فقط اولش با منبع تغذیه که وصل کردم 18 ولت کمب بیشتر بود که رگولاتور 12 ولتم سوخت البته ای سیها بیرون مدار بود و با تعویض رگولاتور و کم کردن ولتاژ 17.8 ولت مدار درست شد و ولتاژها درست شد)
بعد میکرو رو انداختم بازم ولتاژها درست بودن اما صفحه بالا نیومد تمام اتصالات ال سی دی رو هم بررسی کردم درست بود اتصالیم نداشت گذاشتم میکرو رو پروگرام کنم(پروگرامر stk500 و با نرم افزار AvrStudio4 طبق همون پی دی افی که دوستان زحمت کشیده بودن پروگرام کنم دوباره اما خطا داد خطا رو خدمتتون میفرستم لطفا راهنمایی کنید.

قاعدتا" تا 24 ولت نباید به رگلاتور 12 ولت آسیب بزنه . من از 5 سلول باطری لیتیوم آیون استفاده میکنم و ولتاژ رو تا 20 ولت شارژ میکنم مدار بخوبی و بدون هیچ مشکلی کار میکنه.احتمالا" مشکلی در مدار شما وجود داره.
پیوست:
2015-01-13 19.16.27-1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 23 دی1393 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این عکس دستگاه پروگرامر شما خودتون هست یا نه؟
طبق این عکس مشکلتون اینجاست که شما همه جامپر ها رو فعال کردید!! فقط اون که نوشته M16-32 باید فعال و سمت سوکت زیف باشه !! JP3 و JP5 سمت چپ باشه

سه شنبه 23 دی1393 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تقا حمید منم دستگاهم رو روشن کردم .ولتاز ها همه درستن .ولی وقتی اولین بار روشن کردم .به لوپ وصل نبوذ و پیغام مویل ارور داد .ذوباره روشن کردم با وجودیکه کویل وصل کردم و بعد روشن کردم باز همون پیغام میده.نمی دونم چرا .یه حدسی که می زنم اینه که شایذ یه بار یه سیم لوپ رو به نقطه 1 لوپ و یک سیم دیگه رو به شیلد وصل کردم. این دلیلش باشه .شاید یه پیزی سوخته باشه .اگه می شه راهنمایی کنید.

سه شنبه 23 دی1393 - 7:43pm
مدیر سایت
مدیر سایت

talar نوشته است:
تقا حمید منم دستگاهم رو روشن کردم .ولتاز ها همه درستن .ولی وقتی اولین بار روشن کردم .به لوپ وصل نبوذ و پیغام مویل ارور داد .ذوباره روشن کردم با وجودیکه کویل وصل کردم و بعد روشن کردم باز همون پیغام میده.نمی دونم چرا .یه حدسی که می زنم اینه که شایذ یه بار یه سیم لوپ رو به نقطه 1 لوپ و یک سیم دیگه رو به شیلد وصل کردم. این دلیلش باشه .شاید یه پیزی سوخته باشه .اگه می شه راهنمایی کنید.

درود
دوست من شما اگر از کابل معمولی مثل کابل آنتن یا RG58 استفاده کردین باید مغزی رو به نقطه 2LOOP و شیلد رو به 1LOOP وصل کنید، حالا اگر این اتصالات رو درست وصل کردید و بازم پیغام خطای کویل میده باید دنبال قطعی لوپ یا قطعی اتصالات فیشها باشید و دقیقا با مولتیمتر اونهارو چک کنید به یقین مشکل از قطعی هستش و با رفع اون مدار بکار میفته
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 23 دی1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه
مهندس جان خازن تانتال 100 میکرو دقتش باید چقدر باشه؟ چون فعلا دو تا بیشتر ندارم یکی 92 و یکی97!
همینارو ببندم یا دقیقتر گیر بیارم؟
رو این مدار دوم خیلی وسواس دارم چون میره تو باکس و میخوام خیالم از بابت سخت افزار راحت باشه
ممنونم

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 23 دی1393 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

الان 2 ساعته که دارم باهاش ور می رم.پیغام کویل ارور می ده.اگه یه بار اشتباهی سیم شیلد سیم رو به نقطه شیلد وصل کنم به جایی اسیب بزنه

سه شنبه 23 دی1393 - 8:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Edi123456789 , hamid20 و 478 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure