kahyal نوشته است:
جاوید عزیز من هیچ احتیاجی به فروش دستگاه ندارم! با این نظریه یونهای با زاویه 45 درجه که جناب آقای "فرید باقری"فرمودند و اون رو منتسب به اکتشافات دانشمندان کردن کاملا مخالفم یون وجود داره اما نه به اون شکلی که تصور میشه.
عزیز دل برادر نمیدونم تحصیلاتت در چه اندازه ی اما اینو میدونم که محکوم به مرگ نمیشی اگر راجع به هر چیزی نظر ندی مخصوصا راجع به چیزی که در رابطه با اون دانشی نداری و فقط جست و گریخته از آدمهای آماتور یه چیزایی شنیدی!
در رابطه با طلا و بطور کل همه فلزات دیا مگنتیک که ذاتا دافع شار مغناطیسی هستند طول عمر دفن شدن اون هدف به اضافه یک سری فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی قاعده بوجود اومدن اون پدیدست که هدف رو در لایه ی از کربن (یا بقول حفارها دوده) مخفی میکنه کربن هم از اونجا که بشدت جاذب میدان مغناطیسی هست باعث بوجود اومدن اون اوهاماته کذاییه اثبات این موضوع هم در واقع همون روکش سیاه ذغال گونه ی که رو سکه های طلا بارها مشاهده شده و البته با اکسیداسیون اشتباه گرفته شده...
.
درود بر شما
فکر کن من مکتبی هستم ولی دست چپ و راستم را میتونم تشخیص بدهم نه مثل بعضی ها که تشخیص نمیدهند اگه تحصیلات را بهونه میکنی جناب ادیسون که به نظر من خدای دوم برای بشریت هست از مدرسه ابتدای اخراج شدو حدود 1100 اختراع داره نیاز به تحصیلات شما و امثال شما هم نداشت
دوست عزیر من یکی بر اساس تجربه میگم نه بر اساس یه چیز ثابت نشده ترکیبات و فعل و انفعال شیمیایی و یا طول عمر دفن شده فلز که شما می گویید .در صورتیکه من یکی روی زمین برای 100 گرم طلا ردیاب 2 متر حجم میده در حقیقت همون حجم یونی که شما اون را کاذب می دونید حتی روی زمین برای من قابله لمسه و هر چی وزن طلا را بالا بزاری جحم اون بیشتر میشه خوب وقتی روی زمین من این خاصیت یونی را میتونم احساس کنم و در عمل ببینم چه جوری زیر زمین این خاصیت را نداره. برای اثبات حرفهام الان یک مکان دارم که به راحتی هر چه تمام تر میتونی خروجی یون را در زاویه 45 درجه لمس کنی اونهم روی شمال که قویتر هست انتنهامسیر را نشون میدهند.تمام فلزها ازالکترون مثیت و منفی و پروتون و نوتورن تشکیل شده و قوه مغناطیسی زمین همیشه الکترونها را به طرف خود می کشه و از وزن فلز کاسته میشه برای فلزای مثل طلا عمل اکسداسیون به کندی شکل میگیره و به خاطر همین هم ماندگاری بیشتری دارندولی در عوض فلزات اهنی با از دست دادن یون کم کم نابود می شوند و اثری از اونها باقی نمی مونه
شما که ادعای تحصیلات می کنید و فکر میکنید چندتا واحد با نمره نا پلئونی و یا اینکه بخاطر کادو دادن در یک مراسم به یه استاد و التماس خواهش از این خانم استاد و اون اقای استاد خودتون را سینه خیز به مدرک لبیسانسی که اخیرا بدون کنکور ورودی اون دانشگاه شده رسوندید انتظار چه چیز باید داشت فکر کردید معادله تاثیر سایه بر اجسام را حل کردید یا انحنای زمان در فضا را و یا عامل اتفاق بیگ بنگ را شما ساخته اید.پس دوست گرامی بدون مدرک علمی و اثبات شده نمیشه چیزی را ثابت کرد و هر چه غیر این باشه در حوزه علم فیزیک و شیمی و ریاضی نبوده و باید اون را چسیوند به متا فیزیک که هنوز مجهول مونده .برای اثبات ادعا هم در موردمتا فیزیک شخصا میتونم اون را اثبات کنم که وجود داره با یک تست چرخش انتن ردیاب ساده بدون تکان در یک دست و یا بدون وصل به یک موتور الکنریکی و فقط با قدرت ذهن بدون هیچ تمرکزی در حد سرعت نزدیک به چرخش یک پنکه سقفی
پس دوست گرامی اگه شما از خودتون نبوغی به خرج دادید و دستگاهی ساختید یکی مثل من هم میتونه وجود داشته باشه که قابلیتهای این دستگاه و عملکرد مثبت و منفی اون را بررسی کنه و معایب و محاسن اون را برای شما پیدا کنه و با این کار کمکی کنه شما دستگاهی فراتر از اونچه هست را به مرحله پایانی برسونه
به صراحت میتونم بگم حالا چه مهندس حمید خوشش بیاد چه بدش بیاد ردیاب 35 اخر تکنولوزی در ردیابی برای حداقل یک دهه خواهد بود و اگه تمام نقطه زنهای دنیا از اورانیومی گرفته تا رادار و یا پالسی و وی ال اف و یا همون دستگاه ما هواره ای حریف این ردیاب نخواهد شد. شاید فکر کنید که من توهم زده شدم که این چیزها را میگم ولی این یه واقعیت هست که من تونستم اون را با تستهای فراوان و عدم شکست 35 درک کنم . متاسفانه چون ردیابی تجربه می خواد و اکثر کسانی که این ردیاب را گرفتند به این علم ردیاب اشنایی ندارند خود دچار خطا می شوند وبه گردن 35 می اندازند مثل یک لودر که راننده ناشی داشته باشه که لودر را روی خودش وازگون کند