gonj نوشته است:
حمید جان حرفهایی که میزنم هم انتقادن هم درد و دل از طرف یک دانشجویی که حتی با پول کمی مثل 500 هزار تومن خیلی مشکلاتش رفع میشه...بیشتر کسایی که افتادن در این کار از وضع مالی خوبی برخوردار نیستن وگرنه اگر وضع مالی خوبی داشتن سراغ چنس نمیومدن...امیدوارم از حرفهام تا حالا ناراحت نشده باشی و به عنوان انتقاد بهشون نگاه کرده باشی.یا علی.
مرد حسابی عجب ناقلایی هستی درواقع همان اقا حامد عزیز ما اومدین به این کاربرای ما پیشنهاد فروش دستگاه چنس رو میدین
پس بگو هی اومدی پست زدی و ایراد از دسته گرفتی اقای حامد , بعدش پشت بند شما البته با یه نام کاربری دیگه باز اومدین تعریف از دستگاه خودتون کردین که من گرفتم خوب بود دسته هاش عالی بود و چنان . بعد ادرس لینگ سایت رو میدین و بچه ها رو دعوت به خرید از چنس میکنین میدونین این یعنی چی یعنی دزدی خیلی مردی برو تو گوگل محبوب بشو فعالیت کن زحمت بکش همه چی رو حاظر و اماده میخوای دوست من حداقل یه اجازه ای چیزی .
ادم عاقل یه مقدار صبر میکنه ببینه ایا مجتبی کارش به کجا میرسه تو چنس موفق میشه یا نه بعد بیا بگو اقا منم دارم بیا بخر به این قیمت . قابل توجه دوستان برسونم بنده بردی که از این دستگاه دیشب گرفتم عالی بود
فیبر مسی 15 در 15 رو با لوپ 60 بنده با باریر 4 تو نستم 164 سانتیمتر سنس کنم و با لوپ 100 191 سانتمیتر .
میدونی این برد یعنی چی با این دستگاه چنس
دیگه اخرای کاره بزودی عکس و فیلم میذارم برای دوستان یه جایی رو دارم درست میکنم برای تست این دستگاه .
فعلا که هردوی شما اخراج میشین هرچند میدونم بانامهای کاربری دیگه باز وارید میشین بس که پر رو هستین .
نمونه پیامی که به دوستان دادین ملاحظه کنین دوستان چه امیدی هست ادامه این کار تو این انجمن تا ما میخوایم یه کاری شروع کنیم با ردیاب ما رو زیر سئوال میبرند یا این نقطه زن رو و به نظر خودشون مثلا با خراب کردن ما میتونن به اهداف شومشون برسند . دیروز هم که تلاش داشتین جو انجمن خراب کنین و بنده سرکوب کردم امروز که به کاربرای ما دعوت نامه میدین بصورت خصوصی اقا حمید بنظرت ما چیکار کنیم از دست این فروشندگان اومدین بهشون یاد دادین مدار رو کامل کردین این نمک نشناسها بعد بدون اجازه ما اومدن بازار باز کردن واسه خودشون حالا فروش سرشون رو بخوره مهم کیفیت کاره که عمرا بتونن به برد و ثبات دستگاه بنده برسند این خراب کردن جو انجمن و زیر سئوال بردن بنده این برام خیلی سخته و قابل حضم نیست تازه دارم درک میکنم برای چی شما میگین من دیگه تو هیچ مداری به اینها کمک نمیکنم .