انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:37am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 27  بعدی
 فروش فلزیاب چنس با آخرین تغییرات توسط آقا مجتبی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
زاویه درلوپ ها خیلی مهمه چراکه قد اپراتورها میتونه متفاوت باشه وزاویه دادن لوپ ها براساس قد تعریف میشه.
یک مزیت دیگم داره برای سرچ چاله هایی که قبلا حفاری شده ما اگه بخوایم چاله ها روسرچ کنیم بایدبه لوپ زاویه بدیم.
برای سبکی لوپ هم باید کم کردن حتی20گرم رو هم درنظر بگیریم مثلا حتما نباید طرح لوپ + باشه _ هم جواب میده.

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 14 تیر1393 - 2:39pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
زاویه درلوپ ها خیلی مهمه چراکه قد اپراتورها میتونه متفاوت باشه وزاویه دادن لوپ ها براساس قد تعریف میشه.
یک مزیت دیگم داره برای سرچ چاله هایی که قبلا حفاری شده ما اگه بخوایم چاله ها روسرچ کنیم بایدبه لوپ زاویه بدیم.
برای سبکی لوپ هم باید کم کردن حتی20گرم رو هم درنظر بگیریم مثلا حتما نباید طرح لوپ + باشه _ هم جواب میده.

درسته اقا حامد ما هم بعد از اینهمه عمر تو فلزیابی میدونیم زاویه مهمه برای همین این طرح درست شد که دسته عقبی بصورت اهرم به سمت پایین کشیده میشه و بوسیله دست چپ به بالا کشیده میشه اینطوری زاویه لوپ درست میشه و برای هر اندازه قد انسان مشکلی نداره و گفتین لوپ 100 به پاها میخوره اصلا هم اینطور نیست خیلی فاصله داره به پاهها مگه میشه بنده تست نکنم ببینم به پاهها میخوره یا نه . اینم بهرحال یه طرح و ایده ایه که انجام شد وگرنه همون کویل یک در یک یا دو دردو کاری داره مگه درست کردنش من میخواستم لوپ بزرگ باشه از نوع تخت و تارعنکبوتی دسته که درست شد قدرتی میمونه لوپ که هم 60 داره و هم 100 و قبلا هم گفتم این دسته دو دستی گرفته میشه .
باز هم ازتون ممنونم که نظر دادین اگر نظریه دیگه ای دارید ممنون میشم بهم اعلام کنید .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 15 تیر1393 - 3:55am
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
آقامجتبی هیچ شرکت تجاری نبوده تا حالالوپ مسطح بالای 50 با اسکلت بده اصلا به پاها گیرمیکنه شما اگه میخوایدلوپ 100ارائه بدید بایدلوپو2نفره درنظربگیریدچ معمولی چه مسطح.
بعدش یک سوال:شما چراقصد دارید همراه این مدارلوپ100بدید؟؟بعنوان پایه دستگاه لوپ 40تا50 ارائه بدید.....که تا2متربه راحتی جواب میده.

دوست من این چه حرفیه دستگاههای شرکتی که نمیخوان شما به هدف برسین پس چرا ردیابهای انها همش اتاشغال میزنه و هرچی که دلتون میخواد میزنه جز بار و چرا مال ما میره روی هدف :D
و چرا لوپ بزرگ ارائه نمیدن چون نمیخوان عمق بیشتری دستگاه بزنه لوپ که بزرگ بشه خوب برد هم میره بالا حالا بزرگی و یه مقدار سنگینی رو میشه تحمل کرد مهم به هدف زدنه ;)

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

یکشنبه 15 تیر1393 - 4:00am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
آقا مجتبی ایول داری برادر ، ماشاا.. دیگه میتونی با شرکتهای بزرگ پیمان همکاری درخصوص طراحی دستگاه ها ببندی ! کار مونتاژ و جمع بندی دستگاه هایی که ردیف میکنی حرف نداره ،،، موفق باشی در پناه حق

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 16 تیر1393 - 9:04am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
سلام
و یک کلام خسته نباشید...

سه شنبه 17 تیر1393 - 10:38am
مدیر کل
مدیر کل

gonj نوشته است:
حمید جان حرفهایی که میزنم هم انتقادن هم درد و دل از طرف یک دانشجویی که حتی با پول کمی مثل 500 هزار تومن خیلی مشکلاتش رفع میشه...بیشتر کسایی که افتادن در این کار از وضع مالی خوبی برخوردار نیستن وگرنه اگر وضع مالی خوبی داشتن سراغ چنس نمیومدن...امیدوارم از حرفهام تا حالا ناراحت نشده باشی و به عنوان انتقاد بهشون نگاه کرده باشی.یا علی.

مرد حسابی عجب ناقلایی هستی درواقع همان اقا حامد عزیز ما اومدین به این کاربرای ما پیشنهاد فروش دستگاه چنس رو میدین
پس بگو هی اومدی پست زدی و ایراد از دسته گرفتی اقای حامد , بعدش پشت بند شما البته با یه نام کاربری دیگه باز اومدین تعریف از دستگاه خودتون کردین که من گرفتم خوب بود دسته هاش عالی بود و چنان . بعد ادرس لینگ سایت رو میدین و بچه ها رو دعوت به خرید از چنس میکنین میدونین این یعنی چی یعنی دزدی خیلی مردی برو تو گوگل محبوب بشو فعالیت کن زحمت بکش همه چی رو حاظر و اماده میخوای دوست من حداقل یه اجازه ای چیزی .
ادم عاقل یه مقدار صبر میکنه ببینه ایا مجتبی کارش به کجا میرسه تو چنس موفق میشه یا نه بعد بیا بگو اقا منم دارم بیا بخر به این قیمت . قابل توجه دوستان برسونم بنده بردی که از این دستگاه دیشب گرفتم عالی بود
فیبر مسی 15 در 15 رو با لوپ 60 بنده با باریر 4 تو نستم 164 سانتیمتر سنس کنم و با لوپ 100 191 سانتمیتر .
میدونی این برد یعنی چی با این دستگاه چنس :D دیگه اخرای کاره بزودی عکس و فیلم میذارم برای دوستان یه جایی رو دارم درست میکنم برای تست این دستگاه .
فعلا که هردوی شما اخراج میشین هرچند میدونم بانامهای کاربری دیگه باز وارید میشین بس که پر رو هستین .
نمونه پیامی که به دوستان دادین ملاحظه کنین دوستان چه امیدی هست ادامه این کار تو این انجمن تا ما میخوایم یه کاری شروع کنیم با ردیاب ما رو زیر سئوال میبرند یا این نقطه زن رو و به نظر خودشون مثلا با خراب کردن ما میتونن به اهداف شومشون برسند . دیروز هم که تلاش داشتین جو انجمن خراب کنین و بنده سرکوب کردم امروز که به کاربرای ما دعوت نامه میدین بصورت خصوصی اقا حمید بنظرت ما چیکار کنیم از دست این فروشندگان اومدین بهشون یاد دادین مدار رو کامل کردین این نمک نشناسها بعد بدون اجازه ما اومدن بازار باز کردن واسه خودشون حالا فروش سرشون رو بخوره مهم کیفیت کاره که عمرا بتونن به برد و ثبات دستگاه بنده برسند این خراب کردن جو انجمن و زیر سئوال بردن بنده این برام خیلی سخته و قابل حضم نیست تازه دارم درک میکنم برای چی شما میگین من دیگه تو هیچ مداری به اینها کمک نمیکنم .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 17 تیر1393 - 2:50pm

چرند نگومردك
يوزر كاربري من با گونج هيچ ربطي نداره 2نفر جدا از هم دزد خودتي مرد حسابي تاحالا كم جيب مردمو خالي نكردي بيسواد.
ازاون لوپ لوله كاري مسخرت معلومه كه چي درآوردي مرد عملي فيبرو بزار زير زمين 160بگير نه رو لنگ درهوا آره با هزارتا نام كاربري ميام خودمو معرفي ميكنم تا جوابتو بدم.پنهان كاري نداريم
كسي با رديابت كاري نداره خودتو خدات مردي پستهارو حذف نكن.
تاديدي قيمت ما پايينه عمقو گاز دادي برو تو زمين بكا 1ماهه توراه بيابونم هنوز تيغاي تو بدنمو درنياوردم پاهام ضرب ديد اونوقت تو خونه نشستي ميگي فيبرو تو160 زدي؟مردنيستي زيرخاك نزني
درضمن فيبرما ويرايش شدست وفيبرشما نيست

سه شنبه 17 تیر1393 - 2:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
جناب مرد هزار چهره گوش کن
حالا دیگه نمک می خوری یو نمکدون میشکنی . دیگه میری پیام خصوصی میدی به کاربران که این سایت فلزیاب چنس با این قیمت میده یه سری بزن.بازار گرمی راه انداختی
ما که تو کار آقا مجتبی و مهندس حمید هیچ نقصی ندیدیم و میدونیم که تو کارشون دارن نهایت تلاششون رو میکنند
آخه بعضی از سایتها تو کف همچین ردیابی موندن حالا که یه نقطه زن خوب تو این انجمن ساخته میشه دارن چوب لا چرخ آدم میکنن....

سه شنبه 17 تیر1393 - 3:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هوپ جان لطفا هپ بگير چه خبرته مگه نميگى فيبرت اصلاح شده خوب شما يه کاری کن از فيبرت يا همون pcbاصلاح شده خودت آپ کن تا معلوم بشه طرح حميد جان رو کپی نکردی ،اثبات اين کار خيلی سخت نيست در ضمن اخراج شدی که شدی قرار نيست پرخاشگری کنی و توهين اين رسمش نيست برادر من مجتبی هم فيلم خواهد گذاشت اما از قديم گفتن شما برادريت رو ثابت کن تا بعد ولی اگه قراره با مدار کسی ديگه به پول برسی هوپ جان بايد عرض کنم خدمتت که دور از انصافه چون حميدجان روی pcbکار کرده و تنها راه فهميدنش گذاشتن فيبر اصلاح شده هستش در هر صورت روزى دهنده خداسث هرکی خواست از شما خريد ميکنه هرکی هم خواست از مجتبی پش لطفا بحث رو کش نديد که فايده نداره و در آخر عرض کنم هوپ جان هرکسی عقل داره و ميفهه چکار کنه ، بنده سر ردياب مشگل مالى داشتم و باز هم دارم آيا شما به جای مجتبی بودى ردياب رو ميفرستادی درصورتيکه رايگان برام فرستادن حالا به شما ميگم بنده با اين شناخت از مجتبی و حميد باز با شما بد حرف نزدم تا حالا شماهم اگه قيمت پايين چنس رو عرضه کرديد دمتون گرم بنده مکمل ردياب ندارم اينبار شما لطف کن يه کيت رايگان برام ارسال کن مگه چی ميشه اگه فرستادی و طرح حميد بود برش ميگردونم/مخلص کلام هرکی هرکيو بشناسه از بومش نمیپره شما هم سخت نگير دنيا ارزش هيچی رو نداره داداش

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 17 تیر1393 - 3:46pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
titan نوشته است:
اون دوستی که برام چنس رو ساخته شرافتا از این خوشگل تر و بهتر درست کرده تازه اونم یک سوم قیمت !!!!!!!!!
فقط مشکل بوق اضافه داره که بهم قول داده حلش خواهد کرد.

مطمئن باش توبيابون با اصول اپراتوري صحيح اين مشكلو نداري. :)

اینم یکی از این پستهای دیگه تون که تابلوست این چنس رو فروختین و همین اواتارتون هم تو سایت خودتون گذاشتین . دیروز هم این کاربر تیتان اومده بود جو انجمن رو خراب کرد و به همزبانهای ترک فوحش داد که اخراج شد این کارشما از قبل برنامه ریزی شده بود که دست شما رو شد و خیلی زود سرکوب شدین .
مرد حسابی اینهمه مدار هست تو سایت دست گذاشتین مدارهای که اقا حمید زحمتش رو کشیده و اقدام به فروش میکنین اونم تو انجمن ما

سه شنبه 17 تیر1393 - 6:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 278 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure