انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:08am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
جناب مهندس حمید، بنده پروگرامر tnm2000+ دارم،که نرم افزار مخصوص خودشو داره.آیا برای پروگرام میکرو میتونم ازش استفاده کنم و آیا باید در تنظیمات فیوزبیتها تغییراتی بدهم یا نه؟
ممنون

پنج شنبه 4 دی1393 - 1:47pm
مدیر کل
مدیر کل

متاسفانه بنده اطلاع ندارم برنامش این میکرو رو پشتیبانی میکنه یا نه. باید به راهنمای خودش مراجعه کنین. فیوز بیت در هر حال همونی هست که ذکر کردم و ارتباطی به پروگرامر نداره.

پنج شنبه 4 دی1393 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
سلام مهندس الان اومد :D

خسته نباشید.
باتری دستگاه ضعیف نیست؟

پنج شنبه 4 دی1393 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوستان و مهندس حمید اینم فیلم سنس این مدار البته باید بگم از تنظیمات مدار چیزی نمیدونم و مدارم تنظیم نیست فقط محض اطلاع بود و باید بگم خیلی دستمون بازه برای کار و باید کار کنیم
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi? ... 7cca32274b

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 4 دی1393 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بسازن تا باهم بریم سراغ ساخت انواع لوپ من که یک عنکبوتی 30 دارم میسازم

پنج شنبه 4 دی1393 - 2:22pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون خسته نباشین.
البته باطری شما کمی ضعیف هست و ممکنه روی کارایی اندکی اثر منفی بذاره. کلا اگر بیشتر به فایل توضیحات بنده دقت کنین همه چیز درش ذکر شده.
صدای بلندگوی شما هم حالت خاصی داره! نمیدونم از چه بلندگویی استفاده کردین!
لوپ شما رو هم متوجه نشدم از چه نوعی هست. دیلی اتومات لوپ شما چند نشون داده میشه؟

پنج شنبه 4 دی1393 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون خسته نباشین.
البته باطری شما کمی ضعیف هست و ممکنه روی کارایی اندکی اثر منفی بذاره. کلا اگر بیشتر به فایل توضیحات بنده دقت کنین همه چیز درش ذکر شده.
صدای بلندگوی شما هم حالت خاصی داره! نمیدونم از چه بلندگویی استفاده کردین!
لوپ شما رو هم متوجه نشدم از چه نوعی هست. دیلی اتومات لوپ شما چند نشون داده میشه؟

مهندس باطری 2تا 9 ولت کتابی زدم چون باطری 6 ولتم خالی بود فعلا زدم دیلی لوپ 26 هست و لوپ از نوع چمبره یی هست قطر 20 و اهم 8دهم و ظرفیت 410 میکرو :ymhug:

پنج شنبه 4 دی1393 - 2:40pm
مدیر کل
مدیر کل

دو باطری 9 ولت کتابی که کلا بدرد فلزیاب پالسی نمیخوره چون خیلی ضعیفه. دیلی لوپ شما هم بد نیست. خوب بود شما با سکه تست میکردی و از فاصله دور سکه رو نزدیک میکردی که بشه متوجه شد از چه فاصله ای سنس میکنه و نمودار سنس هم به تدریج پر میشد. تنظیمات هم فرکانس 200 و پهنای پالس 150 بهتر هستن. شما پهنای پالس رو کم کردی یک مقدار هم برد کم میشه. کلا اگر تنظیم خاصی رو بلد نبودین روی همون مقدار پیش فرض بذارین بهتره. من همیشه مقدار پیش فرض رو جوری قرار میدم که جواب خوبی بده.

پنج شنبه 4 دی1393 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دو باطری 9 ولت کتابی که کلا بدرد فلزیاب پالسی نمیخوره چون خیلی ضعیفه. دیلی لوپ شما هم بد نیست. خوب بود شما با سکه تست میکردی و از فاصله دور سکه رو نزدیک میکردی که بشه متوجه شد از چه فاصله ای سنس میکنه و نمودار سنس هم به تدریج پر میشد. تنظیمات هم فرکانس 200 و پهنای پالس 150 بهتر هستن. شما پهنای پالس رو کم کردی یک مقدار هم برد کم میشه. کلا اگر تنظیم خاصی رو بلد نبودین روی همون مقدار پیش فرض بذارین بهتره. من همیشه مقدار پیش فرض رو جوری قرار میدم که جواب خوبی بده.

مهندس هنوز به تنظیمات دستگاه آشنا نیستم ولی با توجه به امکانات مدار من آینده خوبی برای این مدار میبینم :ymhug: سکه رو حدودا 30 میزنه

پنج شنبه 4 دی1393 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه چیزی که خیلی جالبه میشه مدارو با انواع لوپ مچ کرد ظاهرا دیلی یه چیزی مثل گارد تو چنسه با تغییر دادن پهنای پالس میشه به بهترین و پایین ترین عدد دیلی رسید که باعث برد بیشتر میشه فیلمی که من گرفتم حساسیت دستگاه 3بود که تا 20 میشه بالا برد که باعث برد بیشتر میشه

پنج شنبه 4 دی1393 - 4:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 271 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure