انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:15pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید در نتیجه تلاشهای شما و سایر دوستان ، مدار چنس تونسته رضایت دوستان رو فراهم کنه . بهتون تبریک میگم .
همچنان که استحضار دارید تلاشها و تبادل نظرهای خوبی داره رد وبدل میشه و این تاحدود زیادی بار علمی و تجربی فلز جو رو بالاتر برده . ( شاید در خیلی از انجمنهایی که فلزیاب میفروشند از این قبیل مدارات و تلاشها خبری نیست و اگه مداراتی از این دست هم باشه با چوب لای چرخ گذاشتن به نتیجه مطلوب نمیرسه ) در هر صورت همگی خسته نباشید . حال آیا در نظر ندارید فاز دوم بهینه سازی و افزایش برد چنس رو استارت بزنید ؟
و اما ی سوال ، من یک قاب لوپ درست کردم با قطر 38 و قطر داخلی 26 و نیم ( یعنی در این محدوده مجاز به سیم پیچی هستم ) چند دور سیم با چه قطری نتیجه مناسبی بهمراه داره ؟
متشکرم

خواهش میکنم عزیز من.
در مورد کار روی مدار چنس تستهای جزئی باقی مونده که به امید خدا ظرف هفته آینده نتیجه رو اطلاع میدم.
در مورد لوپ شما هم خب اگر میخواین چیز قویتری باشه که باید قطر بیرونی 38 سانت رو در نظر بگیرین. در اون صورت قطر داخلی دیگه 26 نمیتونه باشه. پس با این حساب شما قطر داخلی رو باید 32.5 سانت بگیرین و 24 دور سیم 1 میل که حدود 29 متر سیم میشه مناسب خواهد بود.

جمعه 18 بهمن1392 - 3:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سوء تفاهم نشه حمید خان فقط میخواستم دلیل و نقش علمی و عملیش را بدونم نیازی به سنجش علم شما هم نیست أزموده را أزمودن خطاست تمام فرمایشات شما متین ولی با توجه به شماتیک این خازن فقط سر راه رگولاتور گذاشته شده و سر راه أی سی 1 نیست و ولتاژ 12 مستقیما به أی سی 1 وصله و در ثانی ظرفیت بالای این خازن سبب افت ولتاژ ورودی به رگولاتور میشه و تأخیر در روشن و خاموش شدن مدار اگر قدری ظرفیت این خازن پایین تر بیاد به نظر من نتیجه بهتره

جمعه 18 بهمن1392 - 3:49pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز خواهشا بیشتر دقت کنین! خازن 8 مستقیم به دو سر باطری وصله و همین سر باطری هم مستقیم به رگولاتور 7805 و پایه 8 ایسی 1 که ورودیش هست وصل شده! در واقع یک ریل ولتاژ هست و فرقی نمیکنه.
خازن موازی روی یک ولتاژ دی سی هیچوقت باعث افت ولتاژ نمیشه! من نمیدونم شما این مطلب رو از کجا اوردین. تنها در لحظه شروع به کار مدار در حد یکی دو ثانیه طول میکشه که کاملا شارژ بشه و مشکلی هم نداره. وگرنه قضیه تاخیر در روشن شدن مدار درست هست و چاره ای هم نیست. شما اگر خازن 8 رو هم پایین بگیرین باز به علت وجود خازن 6 مدار با اندکی تاخیر روشن میشه. تاخیر اولیه در راه اندازی مدار در برابر صحت عملکرد مدار در ادامه کارش اصلا اهمیتی نداره. البته شما میتونین خازن 8 رو 1000 میکرو هم در نظر بگیرین. تفاوت محسوسی نخواهد داشت.
از این گذشته خازن دکوپلاژ حداقل 1000 میکروفارادی در تمام سیستمهای پالسی از جمله فلزیاب های پالسی چیز متداولی هست و ما کار جدیدی نکردیم! میتونین سایر مدارات پالسی رو هم ملاحظه کنین. در واقع بیش از حد کم گرفتن این خازن توسط طراح و همینطور قرار ندادن خازن 22 اشتباه فاحشی بوده که ایشون در قسمت تغذیه مرتکب شده و خودش باعث ثبات پایین تر مدار بوده. این مسائل در تغذیه مدارات از جمله نکات بدیهی و پیش پا افتاده هستن که فقط نیاز به دقت دارن وگرنه در درستی کاری که بنده کردم شما شک نداشته باشین!

جمعه 18 بهمن1392 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید خان منظور من را درست متوجه نشدید منظور من این بود، با توجه به صحبت خودتان، که خازن 8 سر راه أی سی 1 قرار نداره که بخواد رو ولتاژ ورودیش تاثیر بذاره فقط سر راه 7805 قرار داره در مورد افت ولتاژ هم حق باشماست ولی منظور من دقیقا همان تاخیر بود چون تا پر شدن خازن برای لحظاتی ولتاژ ورودی به 7805 افت پیدا میکنه که طبیعی است و این را خودم امتحان کردم و از جای دیگه نگفتم و هر چه ظرفیت خازن 8 بیشتر باشد تاخیر و افت ولتاژ ورودی بیشتر شاید من منظورم را درست انتقال ندادم در مورد اشتباه طراح هم شکی نیست ولی به نظر من شما هم ظرفیت این خازن را زیاد بالا گرفتید البته و صد البته که تجربه شما خیلی خیلی بیشتر از ماست

جمعه 18 بهمن1392 - 5:49pm
مدیر کل
مدیر کل

عزیز من بنده کاملا متوجه حرف شما شدم! شما ظاهرا متوجه نشدین و مدار رو هم درست بررسی نکردین! خازن 8 سر ایسی 1 هم قرار گرفته خواهشا دقت کنین. تنها چند سانت اونورتر هست که اینم دیگه از مقتضیات طراحی فیبر هست! وگرنه نمیشه این خازن رو جوری گذاشت که هم به رگولاتور بچسبه و هم به آیسی 1 ! :D
در مورد تاخیر هم توضیح دادم ؛ اصولا لحظه اولیه و گذرا در کارکرد مدارات در برابر حالت دائمی کارکردشون که درست یکی دو ثانیه پس از شروع به کار مدار آغاز میشه اهمیتی نداره. با این وجود گفتم که بهرحال خازن 6 هم روی ولتاژ 12 قرار داره تنها تفاوتش این هست که بعد از سیم پیچ L1 قرار گرفته اما باز هم باعث تاخیر اولیه خواهد شد و واقعا ایرادی هم نداره. نمیدونم شما چرا پایداری مدار در حالت عادی کارکردش رو در نظر نمیگیرین و اون ثانیه اول روشن شدن مدار براتون مهم هست؟!!! :D
خازن 8 حداقل باید 1000 میکرو باشه و من بقول معروف برای محکم کاری 2200 میکرو در نظر گرفتم چون از حیث سایز و قیمت و تاخیر اولیه تفاوت چندانی وجود نداشت ؛ اما از حیث ثبات ولتاژی بیشتر و امکان کارکرد با باطری های آمپر پایین تر خیلی بهتر بوده که این خازن 2200 باشه.

جمعه 18 بهمن1392 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید در نتیجه تلاشهای شما و سایر دوستان ، مدار چنس تونسته رضایت دوستان رو فراهم کنه . بهتون تبریک میگم .
همچنان که استحضار دارید تلاشها و تبادل نظرهای خوبی داره رد وبدل میشه و این تاحدود زیادی بار علمی و تجربی فلز جو رو بالاتر برده . ( شاید در خیلی از انجمنهایی که فلزیاب میفروشند از این قبیل مدارات و تلاشها خبری نیست و اگه مداراتی از این دست هم باشه با چوب لای چرخ گذاشتن به نتیجه مطلوب نمیرسه ) در هر صورت همگی خسته نباشید . حال آیا در نظر ندارید فاز دوم بهینه سازی و افزایش برد چنس رو استارت بزنید ؟
و اما ی سوال ، من یک قاب لوپ درست کردم با قطر 38 و قطر داخلی 26 و نیم ( یعنی در این محدوده مجاز به سیم پیچی هستم ) چند دور سیم با چه قطری نتیجه مناسبی بهمراه داره ؟
متشکرم

خواهش میکنم عزیز من.
در مورد کار روی مدار چنس تستهای جزئی باقی مونده که به امید خدا ظرف هفته آینده نتیجه رو اطلاع میدم.
در مورد لوپ شما هم خب اگر میخواین چیز قویتری باشه که باید قطر بیرونی 38 سانت رو در نظر بگیرین. در اون صورت قطر داخلی دیگه 26 نمیتونه باشه. پس با این حساب شما قطر داخلی رو باید 32.5 سانت بگیرین و 24 دور سیم 1 میل که حدود 29 متر سیم میشه مناسب خواهد بود.

مرسی مهندس جان بنظر حضرتعالی من برای لوپ 38 سانتیم جند تا برش روی پلکسی گلاس بزنم ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 18 بهمن1392 - 6:21pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام
دوستانی که به دنبال گرافیت برای شیلد لوپ هستند میتونن از ذغال استارتر ودینام ماشین استفاده کنن و میشه به راحتی از باطری سازها و تعمیرگاهها ی استارتر و دینام گیر آورد.

جمعه 18 بهمن1392 - 7:23pm
مدیر کل
مدیر کل

hoshyar191 نوشته است:
مرسی مهندس جان بنظر حضرتعالی من برای لوپ 38 سانتیم جند تا برش روی پلکسی گلاس بزنم ؟

بنظر من 19 شکاف با فاصله 6.2 سانت از همدیگه میتونه مناسب باشه.

جمعه 18 بهمن1392 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام و عرض خسته نباشیدبه همگی
دوست عزیز ARASH05550 من الان پیغام شمارو در مورد لوپ 36 س که ساختم دیدم که در مورد مقدارو تعداد دورش پرسیدین، من بدلیل اینکه تو یه شهر دیگه مشغول به کارم به محض برگشتن به خونه(دوشنبه) ، چشم حتما اطلاعات رو میزارم، این پست رو هم به خاطر این زدم که در مورد منم مث بعضیا فک نکینین که نتیجه گرفت دیگه رفت
سپاس

gladyator_089

جمعه 18 بهمن1392 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
با سلام
دوستانی که به دنبال گرافیت برای شیلد لوپ هستند میتونن از ذغال استارتر ودینام ماشین استفاده کنن و میشه به راحتی از باطری سازها و تعمیرگاهها ی استارتر و دینام گیر آورد.

سلام مهندس کرمی عزیز
به خاطر طرح لوپ با کابل آیفون باید ازتون تشکر کنم چو ساختم و خوب جواب داد امانه مثل مال شما 8-| بنده اسپری گرافیت نداشتم ه بزنم اما با گراد 12 میزنه البته کابلی که تهیه کردم کابل امل بود هانری سلف شد120 هانری و مقاومت 0.9 . و کار کرد و بردش تقریبا با برد لوپ38 سانتی دو طرفه یکی شده
شما با کابل لوپ سایز بزرگتری ساختین؟ میشه مشخصات یه لوپ 60 یا 70 با کابل رو بدین
این ذغال استاتر رو با مخلوط با تینر یاروغن جلا؟ با چه میزانی باید مخلوط؟
با تشکر

جمعه 18 بهمن1392 - 11:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , Majestic12 و 633 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure