انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 7 اردیبهشت1404 - 2:22am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1531 , 1532 , 1533 , 1534 , 1535 , 1536 , 1537 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
ممنون حمید خان @};-
حمید خااااان؟؟؟؟یعنی میفرمایید *گشتم نبود نگرد نیست* :D
من پایینترین اهمی که با لوپ بدست آوردم 0.6 بوده که با کابل مرغوب میشه 0.7!حالا ما یه ماسفتی هم پیدا کنیم که 0.2 باشه باز هم میشه دور و بر 1 اهم! :(
حالا اگه همچین ماسفتی پیدا بشه که ولتاژی بالای 500 داشته باشه و اهمش هم 0.25 باشه ولی آمپری بالای 20 داشته باشه کاربرد داره؟
ممنون @};-

اگر مجموع این مقاومتها به 1 اهم برسه نهایتا حدود 20 درصد افزایش برد نسبت به حالت عادی میتونین داشته باشین. ضمن اینکه وقتی شما به فاکتور Rds توجه میکنین دیگه آمپر ماسفت اهمیتی نداره. ماسفتی که Rds پایین داشته باشه بطور خودکار آمپر بالایی هم داره و سقف آمپر هم برای ما مهم نیست! ماسفت آمپر بالاتر ایرادی ایجاد نمیکنه. در عین حال قبلا هم توضیح دادم مفهوم آمپری که ما در سیستم پالسی استفاده میکنیم با اون چیزی که در دیتاشیت ماسفت ذکر میشه تفاوت داره. بصورت پالس میشه تا چند برابر آمپر ماسفت هم ازش جریان کشید. ولی این مقاومت ماسفت و همینطور لوپ و کابل هستن که آمپر نهایی رو محدود میکنن. در مورد لوپ هم اگر بخواین مقاومت خیلی پایین در بیاد طبیعتا باید از سیم ضخیم تر مثل 2 میل استفاده کنین که هم 4 برابر سیم 1 میل وزن داره و هم در نهایت فلزیاب در حد قابل ملاحظه ای برای کار روی زمین بی ثبات میشه! اینها دیگه به نوع مدار و دستگاه ربطی نداره و ماهیت کار فلزیابی همین هست. بنابراین زیاد خودتون رو اذیت نکنین.

جمعه 20 آذر1394 - 4:12pm
مدیر کل
مدیر کل

hadip56 نوشته است:
با سلام خدمت اساتيد و دوستان . به جاي ماسفت irf840 از ماسفت irfp250n استفاده كردم كه داراي RDS=0.075 هست و بيست درصد افزايش برد داشتم و ديلي لوپ كه قبلا 19 بود الان شده 16 و اعداد سه گانه 760 و 520 و120 قسمت تفكيك نيز يكم بهبود يافت. نظر اساتيد در اين مورد اين مورد. :x

خسته نباشین.
با توجه به فاکتورهای فنی بنظر میاد نتیجه شما درست هست! اون 20 درصد افزایش برد میتونه از کم بودن Rds این ماسفت نسبت به 840 باشه. در عین حال پایین بودن اعداد هم بیشتر بخاطر ظرفیت خازنی خروجی این ماسفت یعنی 880 پیکو هست که در حد قابل ملاحظه ای بیشتر از 840 هست. لذا بخش تفکیک هم احتمالا زیاد درست عمل نمیکنه. در عین حال ولتاژ 200 این ماسفت با اینکه برای فلزیاب پالسی جواب میده ولی حداقل ولتاژی هست که برای این کار مناسبه.

جمعه 20 آذر1394 - 4:21pm
مدیر کل
مدیر کل

hadip56 نوشته است:
مرسي داداش kdj همين الان دوباره همون ماسفت irfp250n را دوباره تست كردم اينبار بيرون از خونه واقعا محشره برد مدار افزايش پيدا كرد و اعداد سه گانم 770 , 530 , 340 دفعه قبل داخل خونه بودم واقعا عالي كار ميكنه داداش .

با اینکه عدد اول و سوم شما خوبه ولی عدد دوم شما درست نیست و باعث میشه تفکیک درست کار نکنه. عدد دوم باید حتما در رنج 700 و سومی در رنج 800 باشه. مشکل شما الان بیشتر سر عدد دوم هست که با توجه به درست بودن تقریبی عدد اول و سوم میشه گفت این فقط میتونه بخاطر مختصات خاص این ماسفت باشه.

جمعه 20 آذر1394 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
hafez نوشته است:
hadip56 نوشته است:
اينم از عكس و مشخصات ماسفت:
http://8pic.ir/images/m1ghddblnmfi1lmhd1qr.gif
http://8pic.ir/images/d08bna3teer9volzargl.gif
http://8pic.ir/images/s7xr8nk0g7646e4545xn.jpg
http://8pic.ir/images/t5fjpc2ydig04v6entk4.jpgl

سيني استيل 35 سانتي رو با لوپ 60 در سه متري سنس و در دو مترو سي تفكيك

داداش درسته لوپ کوجیک برای فلزات کوچکتر برد مناسبی میده اما اگه با این ماسفت شما سینی 35 رو سه متر میزنی باید بگم عالیه
چون دستگاه من سینی 54 رو با لوپ یک در یک در حد 2.95 میزنه
یکی از دوستان هم ماسفتی رو تست کردن که اسمش irf2807 هست که سکه رو با لوپ 35 تا 80 سانت میزنه اعداد تفکیک هم عالیه اما سوال اینحاست که چرا با این ولتاژ به این نتیجه رسیدن ماسفتی که من معرفی کردم 75 ولتی هست و ماسفت شما هم نصف ولتاژ کاری 840 رو داره ولی چرا؟؟؟؟؟؟؟
اینجاست که باید بگیم حمییییییید
عکس واصخی ازمدارت میزاری هادی جان

سلام دوست من
سنس سکه با لوپ 35 تو 80 معقول نیست :)]

داداش نه یه بار بلکه دوبار فیلمش رو دیدیم نتم قد نمیده وگرنه فیلم میزاشتم یکی دو نفر هم تست کردن نتیجه یکی بود من احساس میکنم به ولتاژ کم ماسفت مربوط میشه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 20 آذر1394 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس بیزحمت درمورد این ماسفتهایی که دوستان امتحان کردن و با ولتاژ کم به برد های بالاتری رسیدن هم توضیح بدین. اگه واقعا مناسب هستن ماهم استفاده کنیم

جمعه 20 آذر1394 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hadip56 نوشته است:
حذف اهنشم روو ده هست روي هم رفته خيلي بهتر از 840 هست تازه خاصيت خازني توو فركانس پايين اصلا مهم نيست .

سلام دوست عزیز میشه بفرمایید قبلا با ماسفت 840 این سینی 35 رو تو برد سنس داشتین تا یه مقایسه ای صورت بگیره.

جمعه 20 آذر1394 - 5:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .اقاحمیداستفاده ازاین نوع باطری تومدار مجاز هست مشکلی ایجاد میکنه؟ولتاژش چهار ولی امپرش رو نمیدونم شارژرشو هم راحت میشه ساخت پنج تاش وزنی همنداره ارزون هم هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

جمعه 20 آذر1394 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

komiser نوشته است:
سلام .اقاحمیداستفاده ازاین نوع باطری تومدار مجاز هست مشکلی ایجاد میکنه؟ولتاژش چهار ولی امپرش رو نمیدونم شارژرشو هم راحت میشه ساخت پنج تاش وزنی همنداره ارزون هم هست

دوست عزیز به نظر من این نوع باطری بدترین انتخاب میتونه باشه چون نه کیفیت خوبی دارن نه عمر انچنانی مگر اینکه نمونه ی مرغوبش رو بتونین پیدا کنین که خیلی بعید هست توی این بازار بشه پیدا کرد

جمعه 20 آذر1394 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این باطری دو مدل میتونه داشته باشه یکی اسیدی کوچیک هست یا خشک که احتمالا واسه یک چراغ غوه یا چراغ مطالعه هست که شم اعکسش رو گذاشتی مسلما جواب خوبی نمیده بهتر ه از نوع بزرگتر با امپر بیشتر استفاده کنید . این باطری اینقدرام که مهک عزیز گفتن بد نیست من خودم با باطری اسیدی کار میکنم والان نزدیک به 4سال دارمشون وروی فلزجو هم خوب کار میکنه تنها مشکل این باطریها حجم زیادشون هست.موفق باشی :) دوستانی که مثل من از باطری اسیدی استفاده میکنن دقت کنن اگه میخواین عمر مفیدی از این باطری بگیرین سعی کنید هیچ وقت ولتاز افت نکنه و کم نشه و هیچ وقت هم دشارج نکیند ودوباره اقدام به شارج کنید همونجوری که هست باید فول شارج بشه اگه غیر این باشه نهایت استفادتون یک سال بیشتر نیست [-X

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 20 آذر1394 - 7:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یه ماسفت با rds= 0.1

http://www.digchip.com/datasheets/parts/datasheet/1070/SFF40N10-28.php

جمعه 20 آذر1394 - 9:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1531 , 1532 , 1533 , 1534 , 1535 , 1536 , 1537 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 105 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure