انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 7 اردیبهشت1404 - 10:32am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1535 , 1536 , 1537 , 1538 , 1539 , 1540 , 1541 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haamed نوشته است:
نظر دوستان در مورد ماسفت زیر چیست؟

k3799
900ولت 9آمپر
قیمت=7000تومان

ماسفت بدی نیست

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 21 آذر1394 - 6:54pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hafez نوشته است:
haamed نوشته است:

k3799
900ولت 9آمپر
قیمت=7000تومان

ماسفت بدی نیست

rds ماسفت فوق 1.0 بوده و تفاوتی با ماسفت 11nk100 نداره
دوستان لازم به ذکر بوده که این سیستم تا بحال هم خیلی عالی بوده و انصافاً عمق زنی و کشف فلزات مدفون رو خیلی عالی انجام میده و الالخصوص تفکیکش ، ولی وسواس بودن خیلی زیاد باعث شده به فکر ماسفت های مختلف گرایش پیدا کنید و در نتیجه وسواس بودن به این مدار خوب و باکیفیت ممکنه برای بعضی کسانی که اطلاعات کمی از مدارات الکترونیک ندارن تبعات منفی داشته باشه و مدار رو از سلامت فعلی خارج کنن ! توصیه میکنم فقط افراد مطلع و خبره تست ها رو انجام داده و اگر نتیجه قابل قبول بود در آخر با تأیید مهندس حمید بزرگوار همگانی بشه . موفق باشید

درضمن شاهد بیان تجاربی از بعضی دوستان محترم در این بخش هستیم که گویای تجربه و اپراتوری خوب اونهاست . ازشون انتظار داریم در بخش اپراتوری نقطه زن فلزجو مطالب بهتری ازشون شاهد باشم . L-) @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در شنبه 21 آذر1394 - 7:49pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 21 آذر1394 - 7:16pm

pouya83 نوشته است:
madaktooo نوشته است:
سلام
من تجربه خودمو عرض کردم
من انتظار داشتم gp میخ و مفتول و آشغال نزنه،که زد
در مورد مدار مهندس بگم بهترینه
فقط قطعات مرغوب میخواد و دقت در ساخت
هیچی کم نداره
شک نکنید
من با دستگاه خودم در مورد جنس هدف رو بهتر گمانه زنی میکنم تا با gpچند شب پیش رفتیم بیرون
بباgpو مدار مهندس
طرف حرفه ای بود.با gp تعدادی بقول خودش آشغال رو پیدا کرد و گفت نمیخواد زمین زکین رو بشکافید
منم پشت سرش با مدار مهندس رفتم و یک مورد از 10مورد سنس رو غیر آهنی تشخیص داد و عددتفکیک 13
خلاصه یه سکه نقره بود که دادمش به مالکgp
متوجه شدم بیشتر از اونیکه بخواد بخاطر سکه خوشحال بشه،از این مدار تعجب کرد و ب فکر فرو رفت.
من به این مدار شک ندارم.
برا نتیجه گرفتن از این مدار چنتاشرط لازمه
1-ززمینهو تجربه کار با فلزیاب
2-قطعات مرغوب
3-دقت در ساخت
4-ساخت کویل مناسب
-اعمال تنظیمات صحیح بر حسب شرایط جوی و نوع خاااااااااااااااک
6-صبر و حوصله و داشتن تجربه در شکافتن حداقل مورد آثار واقعی

حالا
تنها عیب این مدار در دسترس نبودن جعبه مناسب هست با کی
پد5تایی

پیشنهاد من ب دوستان که تجربه الکترونیک ندارن
1-حتما بسازید
2-سعی کنید خودتو بسازید
3-بسازید
درموردk3667فقط از اوراقی پلاسمای سامسونگ میتونید پیدا کنید
ولی مطمءن باشید 840اصل بهتره.
فت های مختلف بعضی‌ها شون نویز پذیر هستن.یادتون نره.

باسلام
دوست عزیز منظورتون اینه که شما با این مدار پشت سر دوستتون و دوستتون با gp همزمان داشتین یه منطقه رو کاوش میکردین؟
میشه لطفا" بفرمایید که با چه اندازه لوپی جستجو میکردین و فاصله شما و دوستتون موقع کاوش چقدر بود؟
اگه اينجوريه اصلا متوجه مورد غیرعادی که مزاحم کاوشتون بشه،نشدین؟

دوست گرامی این فقط یه تست برای تفکیک بود

شنبه 21 آذر1394 - 7:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
hafez نوشته است:
haamed نوشته است:

k3799
900ولت 9آمپر
قیمت=7000تومان

ماسفت بدی نیست

rds ماسفت فوق 1.0 بوده و تفاوتی با ماسفت 11nk100 نداره
دوستان لازم به ذکر بوده که این سیستم تا بحال هم خیلی عالی بوده و انصافاً عمق زنی و کشف فلزات مدفون رو خیلی عالی انجام میده و الالخصوص تفکیکش ، ولی وسواس بودن خیلی زیاد باعث شده به فکر ماسفت های مختلف گرایش پیدا کنید و در نتیجه وسواس بودن به این مدار خوب و باکیفیت ممکنه برای بعضی کسانی که اطلاعات کمی از مدارات الکترونیک ندارن تبعات منفی داشته باشه و مدار رو از سلامت فعلی خارج کنن ! توصیه میکنم فقط افراد مطلع و خبره تست ها رو انجام داده و اگر نتیجه قابل قبول بود در آخر با تأیید مهندس حمید بزرگوار همگانی بشه . موفق باشید

درضمن شاهد بیان تجاربی از بعضی دوستان محترم در این بخش هستیم که گویای تجربه و اپراتوری خوب اونهاست . ازشون انتظار داریم در بخش اپراتوری نقطه زن فلزجو مطالب بهتری ازشون شاهد باشم . L-) @};-

مهدی جان این ماسفت رو من تست کردم و واقعا خوبه و یکی از امتیازهای این ماسفت و ماسفت هایی که بدنه سرامیکی دارن اینه که نویز خیلی خیلی کمی دارن من به همه دوستان توصیه میکنم که دنبال این نوع ماسفت باشن

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 21 آذر1394 - 7:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حافظ جان . بله ماسفت بدی نیست ، به هرحال با توجه به قطعی شده یک نوع قطعه در این دستگاه و اعلام همگانی ، دیگه ظرف مدت چند روز اثری از این قطعه در بازار نخواهد بود ، برای همین ماسفتهایی که مشابه هستن به نسبت معیارهای مهم ماسف ایده آل برای فلزجو ، میشه چندین ماسفت متعارف که در بازار موجود بوده رو استفاده کرد . مثلا ماسفت 11nk100 بعد از یک هفته انواع بی کیفتش در بازار فراوان شد که حتی رنگ نوشته های ماسفت قابل خوندن نبوده و پایه های بسیار سست و شکننده و بی کیفیتی داشت ! مطمئنن فروشندگان قطعات متقلب در همچین مکانهایی سرک میکشن و قطعات کلیدی رو شناسایی میکنن و اجناس بی کیفت رو وارد بازار میکنن !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 21 آذر1394 - 8:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به استاد بزرگوار جناب آقای مهندس حمیدو سایر دوستان
استاد کمک
مداررو راه انداختم با همه مشخصات زحمات شما، ولی:
1- باال سی دی آبی اطلاعات نشون میده و لی با سبز نه ، مگراینکه ولتازپایه 3 ال سی دی رو دستی تغییر بدم
2-میکرو بد جوری قاطی کرده نوشته هاسریعتر عوض میشن
3- خیلی از منو ها بعضی وقتها دیده نمی شن
4-ولتاژباتری 28.7 نشون میه که با تغییر ولتاژ ورودی ثابت ثابته ، البته اتصال مقاومتهای تقسیم ولتاژبا جامپر به آی سی وصله
5-سنس دارم ولی برد خیلی کمه
مصرف جریان میکرو ( بتهایی) 15 میلی آمپره
تک بوق ، بی ثباتی کلا قاطی پاتی :)
فکرمی کنم از عدم صحیح پرو گرام میکرو باشه. درضمن پروگرامرم مولتی AVR هستش.
لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر فراوان از زحمات بی دریغ شما

شنبه 21 آذر1394 - 8:25pm
مدیر کل
مدیر کل

وقتی هیچ چیز میزون کار نمیکنه مشکل از پروگرام میکرو هست. در تنظیم فیوز بیتها باید دقت کنین.

شنبه 21 آذر1394 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان گرامی الالخصوص آقا مهدی داداش گلم.
لازم دونستم خدمت دوستانی که دنبال ماسفت قویتری هستند عرض کنم که من خودم یکی از دوستان نزدیکم فروشگاه قطعات الکترونیکی داره و از لحاظ قطعه هیچ مشکلی ندارم. و برای مدار مهندس حمید شاید بیشتر از بیست نوع ماسفت رو تست کردم ولی آخرش برگشتم سر خونه اول!!! یعنی همین ماسفتی که مهندس حمید معرفی کرده بود. و مطمئن باشید که در کاووش واقعی مدار با همین جزییاتی که مهندس گفتن بهترین جواب رو میده. پس بیخودی وقت خودتون رو بابت این جور مسائل هدر ندین و تمام تلاشتون رو بذارین روی اپراتوری صحیح.

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 21 آذر1394 - 10:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد از پاسختون ممنون
میکرورو یکی برام پروگرام کرده بود که اولش خیلی کند عمل می کرد
بعد خودم فیوزبیت هارو F7 D9 FC تنظیمش کردم سرعتش زیاد شد
ولی قاطی می کرد. دوباره خودم پروگرامش می کنم.

شنبه 21 آذر1394 - 10:21pm

سلام خدمت مهندس حمید بابت مدار خیلی خوبتون بنده مدارو درست کردم واقعا دستت درد نکنه مهندس میشه قسمت انتگرال گیری رو از عدد 1 شروع کرد

شنبه 21 آذر1394 - 10:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1535 , 1536 , 1537 , 1538 , 1539 , 1540 , 1541 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure