انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 6 اردیبهشت1404 - 2:50am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1538 , 1539 , 1540 , 1541 , 1542 , 1543 , 1544 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
شما به همین سایتی که عکس باطری رو گذاشتید تماس بگیرید .http://www.roboeq.ir/products/category/ ... c/by/snum/
اگر دوتا باطری 11 ولتی 2.2 آمپر هم بگیری لیتیوم پولیمر و سری کنید 22 ولت 2.2 آمپر باید جواب بده . حالا ببینیم نظر مهندس حمید چیه ؟

ممنون داداش. بله تا ببینیم مهندس نظرش چیه

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

یکشنبه 22 آذر1394 - 1:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز مشگل برق 9.5ولت ایسی همونی بود که فرمودید تعویض خازن درست شد ممنون مشگل جدید حالا میکرو میخام پروگرم کنم ارور میده task filed:retry again و تو صفحه ارور مینویسه can not comminicate with target chip(عدم توانایی ارتباط با سطح چیپ) راستش میکرو رو هم عوض کردم بازم همین اومد پروگرمر multi avr eca هستش همون سری که جامپر ls ندارن راستی خوده نرم افزار پروگرمر رو میشناسه ببخش مهندس جان با این سوالا وقتتو میگیریم خودم که احساس میکنم ایراد از zipپروگرمر باید باشه بنظره شما مشگل از کجاست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 22 آذر1394 - 3:09pm

سلام بر مهندس حمید عزیز
من مدارو ساختم. همه چیز تقریبا خوبه از لحاظ برد. فقط صدا ندارم . از پایه 17 ایسی تاخازن17 و مقامتهای18-16-17..تا اسپیکر همرو چک کردم درست بوده . گاهی ی تک بوقی میزنه موقع روشن کردن(البته تو 50بار تست 2بار تک شنیدم). تعویض ترانزیستور و جابجایی پایه هاش هم اثری نداشت ~X( ~X( ~X( :-w چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه این موضوع
ممنون از لطفت

یکشنبه 22 آذر1394 - 3:30pm
مدیر کل
مدیر کل

Soheil2014 نوشته است:
بسیار عالی. انتظار همچین پاسخی رو داشتم. یه سوال دیگه هم برام پیش اومد تا الان هر چرخه ای که میکرو طی میکنه (منظورم یک بار تمام برنامه ها رو اجرا میکنه و برمیگرده شروع مجدد میکنه) چقدر زمان میبره؟ به نظرم سیکل هم هدر میدین تا تایمینگتون دقیق تر بشه!

در مورد تولید پالس برای درایو ماسفت ،ایجاد صدا ، کنتراست و بکلایت ال سی دی هم خودتون مدیریت میکنین یا از تایمر میکرو استفاده میکنین؟؟

خواهش میکنم.
هر سیکل تقریبا 3000 میکرو ثانیه زمان میبره ولی بستگی به این داره حالت سنس باشه یا نه و آیا تفکیک فعال شده باشه یا نه که اینها رو هم برای اطمینان بیشتر لحاظ میکنم.
تولید پالس که طبیعتا با توجه به تغییر کامل عرض پالس و فرکانس بصورت دستی و با محاسبه انجام میشه. ولی صدا و کنتراست و نور طبیعتا از طریق تایمر هست.

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:02pm
مدیر کل
مدیر کل

r_khan66 نوشته است:
آقا حمید این باطری مناسبه سفارش بدم؟
http://batterykhoneh.ir/fa/product/244

این نوع باطری لیتیوم یون اگر اصل و مرغوب باشه و با شارژر اتوماتیک و مطمئن شارژ بشه هیچ مشکلی نداره. ولی اگر مثل این باطری در تصویر از نظر کیفیت مشکوک باشه و بخصوص بخواین بدون حساب و کتاب شارژ کنین حتی خطر جانی هم در بر خواهد داشت!!! بنظر من باطری بی نام و نشان نگیرین و از نظر مسائل امنیتی هم بهتره لیتیوم پلیمر تهیه کنین.

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:08pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز حمید جان ضمن خسته نباشی بابت زحمت های بیشمارت واسه من قدر نشناس مهندس فقط میتونم بگم خیلی مردی.مهندس جان میخوام لوپ 1در1 با سیم افشان 1در1درست کنم ولی مهندس میخوام تاشو درست کنم و میدونی که واسه داخل کردن سیم ها خیلی اذیت میشم حالا میشه اول سیم ها رو دور هم پیچید بعد از یجا قطع کرد بعد کردن تو لوله ها دوبار لحیم کرد؟مشگلی پیش نمیاد واسه لوپ ؟؟؟؟؟؟؟یا بهتره بدون قطع کردن بندازم تو لوله ها؟؟؟

خواهش میکنم عزیز من. خیلی ممنون.
کاری که فرمودین قابل انجامه اما کیفیت لوپ رو پایین میاره و از طرف دیگه اصلا نیازی به این کار نیست! همونطور که برای سیم کشی داخلی ساختمان از فنر مخصوص استفاده میشه ؛ در اینجا هم خیلی راحت تر از اون میشه سیم رو از داخل لوله ها رد کرد بدون اینکه نیاز به قطع کردن باشه. طرز انجام این کار رو بارها دوستان ذکر کردن.

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:11pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
شما به همین سایتی که عکس باطری رو گذاشتید تماس بگیرید .http://www.roboeq.ir/products/category/ ... c/by/snum/
اگر دوتا باطری 11 ولتی 2.2 آمپر هم بگیری لیتیوم پولیمر و سری کنید 22 ولت 2.2 آمپر باید جواب بده . حالا ببینیم نظر مهندس حمید چیه ؟

بله این کار هم امکانپذیره ولی ولتاژ باطری کمی بالاتر میره. در واقع پک 11.1 ولتی دارای 3 سلول هست و اگر دو پک رو بگیرین و سری کنین عملا 6 سلول خواهد داشت که نسبت به چیزی که مدار ما لازم داره 1 سلول اضافی داره! از نظر مدار اشکال خاصی نداره فقط 7812 بیشتر داغ میکنه و نسبت به 5 سلول هم کمی بیشتر هزینه کردین.

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و خسته نباشید خدمت مهندس و دوستان بعد از مدتها مدار رو درست کردم ولی مهندس جان الان coil error میده اعداد سه گانه هم s18 d0 f201 p160 لطف کنین راهنمایی کنین ایراد مدار از کجاست

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:23pm
مدیر کل
مدیر کل

shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز مشگل برق 9.5ولت ایسی همونی بود که فرمودید تعویض خازن درست شد ممنون مشگل جدید حالا میکرو میخام پروگرم کنم ارور میده task filed:retry again و تو صفحه ارور مینویسه can not comminicate with target chip(عدم توانایی ارتباط با سطح چیپ) راستش میکرو رو هم عوض کردم بازم همین اومد پروگرمر multi avr eca هستش همون سری که جامپر ls ندارن راستی خوده نرم افزار پروگرمر رو میشناسه ببخش مهندس جان با این سوالا وقتتو میگیریم خودم که احساس میکنم ایراد از zipپروگرمر باید باشه بنظره شما مشگل از کجاست

خسته نباشین.
شما باید ابتدا فایل توضیحات رو در این مورد با دقت بخونین. برنامه مربوطه رو باید طبق توضیح دستکاری کنین تا قادر به پروگرام اتمگا328 باشه. نکته بعدی این هست که در تصویر شما سوکت 3 پایه سمت چپ مربوط به کریستال خارجی هست که باید یک کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز روی اون قرار بدین. نحوه قرار گیری میکرو روی سوکت زیف هم که مشخصه باید پایه 1 روبروی خط 28p باشه که کنار سوکت زیف نوشته شده.

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:23pm
مدیر کل
مدیر کل

مسعودکاوش نوشته است:
سلام بر مهندس حمید عزیز
من مدارو ساختم. همه چیز تقریبا خوبه از لحاظ برد. فقط صدا ندارم . از پایه 17 ایسی تاخازن17 و مقامتهای18-16-17..تا اسپیکر همرو چک کردم درست بوده . گاهی ی تک بوقی میزنه موقع روشن کردن(البته تو 50بار تست 2بار تک شنیدم). تعویض ترانزیستور و جابجایی پایه هاش هم اثری نداشت ~X( ~X( ~X( :-w چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه این موضوع
ممنون از لطفت

به فلزجو خوش اومدین.
صدا در این مدار حالت بگیر نگیر نداره! بنابراین اشکالی در مدار شما هست. علاوه بر قطعاتی که فرمودین باید ترانزیستور 337 رو هم چک کنین. یک قطعی مویی یا اتصال غیر مطمئن در مسیر مدار صوتی میتونه منجر به این ایراد بشه. مساله بسیار ساده ای هم هست!

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1538 , 1539 , 1540 , 1541 , 1542 , 1543 , 1544 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Samanbar و 130 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure