انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 اردیبهشت1404 - 5:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1539 , 1540 , 1541 , 1542 , 1543 , 1544 , 1545 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
yas22 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس و دوستان بعد از مدتها مدار رو درست کردم ولی مهندس جان الان coil error میده اعداد سه گانه هم s18 d0 f201 p160 لطف کنین راهنمایی کنین ایراد مدار از کجاست

دوست من خسته نباشید
اینها اعداد سه گانه نیستن
برای رویت اعداد سه گانه باید کلید بالا را دو بار فشار بدهید تا a b c نمایش داده شود لطفا دوباره اعداد سه گانه را اعلام نمایید

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:30pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

جناب yas22 در خصوص مشکل کویل ارور شاید بالای 100 بار توضیح دادیم! هر اشکال اساسی در مدار میتونه منجر به این ارور بشه. البته اگر عنایت داشته باشین که باید حتما لوپ متصل باشه وگرنه که خطای لوپ طبیعی هست!
اون اعداد هم خلاصه تنظیمات دستگاه هستن. اعداد 3 گانه در حالت خطای لوپ نشون داده نمیشه و مفهومی نداره. این مسائل در فایل توضیحات ذکر شدن. لطف کنین قبل از هر سوالی به اونجا رجوع کنین اگر چیزی پیدا نکردین سوالتون رو اینجا مطرح کنین.

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mohammadiraj نوشته است:
yas22 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس و دوستان بعد از مدتها مدار رو درست کردم ولی مهندس جان الان coil error میده اعداد سه گانه هم s18 d0 f201 p160 لطف کنین راهنمایی کنین ایراد مدار از کجاست

دوست من خسته نباشید
اینها اعداد سه گانه نیستن
برای رویت اعداد سه گانه باید کلید بالا را دو بار فشار بدهید تا a b c نمایش داده شود لطفا دوباره اعداد سه گانه را اعلام نمایید

مهندس جان فقط delay میاد بعدشم کویل ارور میده میاد همین صفخه اول :-
ok مهندس جان الان فهمیدم ایراد کجاست فدات داداش خیلی مهربونی آقاییییییییییییییییییییییییییییییییی الن پیشت بودم هزار ماچ میکردمت دادااااااااااااااااااااااااااااااااا

یکشنبه 22 آذر1394 - 5:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی مهندس حمید از جوابت من خودم با فنر سیم کشی انجام دادم ولی سخته و بعدا لوپ شل میشه لوپمو باز کردم لوله جدید گرفتم الان و میخوام درست کنم حالا مهندس دوستان لوپ رو درست کردن و بست لوله اب وصل کردن به گوشه های لوپ و سیم رو میپبچن و با لنت برق یکدست میکنن که پی دی اف یاختش هم تو سایته اگه اونجور درست کنیم مشگلی نیست؟یا بندازم داخل لوله ها؟ کدوش بهتره؟

یکشنبه 22 آذر1394 - 6:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
saeed.jo نوشته است:
مرسی مهندس حمید از جوابت من خودم با فنر سیم کشی انجام دادم ولی سخته و بعدا لوپ شل میشه لوپمو باز کردم لوله جدید گرفتم الان و میخوام درست کنم حالا مهندس دوستان لوپ رو درست کردن و بست لوله اب وصل کردن به گوشه های لوپ و سیم رو میپبچن و با لنت برق یکدست میکنن که پی دی اف یاختش هم تو سایته اگه اونجور درست کنیم مشگلی نیست؟یا بندازم داخل لوله ها؟ کدوش بهتره؟

سلام سعید عزیز
این روشی که به قول شما توی pdf هست واسه اینه که قاب لوپ رو جمع کنی و بعد از باز کردن سیم رو روش سوار کنی و مشکل شل بودن هم به وجود نمیاد
ولی اگه سیم از توی لوله ها رد بشه بعید میدونم بشه اونو جمع کرد ، و یه لوپ 1*1 هم کوچیک نیست :D
اما خب اگه میتونی سیم ها رو از داخل رد کنی و قاب رو هم جمع کنی خیلی خوبه

یکشنبه 22 آذر1394 - 7:14pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر سیمها رو از داخل لوله رد کنین طبیعتا بهتر و قشنگتر در میاد. ولی از نظر فلزیابی زیاد فرق نمیکنه.

یکشنبه 22 آذر1394 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر از مهندس حمید عزیز .و دوست گلم قاصدک من درست کردم و راحت جمع میشد اما بخاطر اینکه تو شهر ما لوله پولیکا 20میل گیر نمیاد از لوله برق استفاده کردم و بخاطر زیاد بسته و باز شدن شل شد و واسه این پرسیدم چون حتی با فنر خیلی سخته که سیمو داخل لوله کنی و هرچی به دور های اخر میرسی سختر میشه اما شدنیه

یکشنبه 22 آذر1394 - 7:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

chalak نوشته است:
ببخشید که سوال رو اینجا میپرسم ،این باتریها بدرد فلز یاب میخورن؟

کسی جواب من بد،ممنون

یا الله

یکشنبه 22 آذر1394 - 9:28pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
chalak نوشته است:
chalak نوشته است:
ببخشید که سوال رو اینجا میپرسم ،این باتریها بدرد فلز یاب میخورن؟

کسی جواب من بد،ممنون

چالاک عزیز
این باتری که شما گذاشتید سایز قلمی هستش و اگه بخوای برای فلزجو استفاده کنی باید 15 الی 17 عدد بزاری که به ولتاژ 18 تا 20 برسی . باکس این باتریها در تعداد 1و 2 و 3 و 4 و 8 تایی موجوده ، که 8 تائیش کم گیر میاد . باید چند تا باکس رو بهم وصل کنی که به تعداد کافی برسه .(اگر خواستی استفاده کنی خصوصی بده که وصل کردن باکسها رو برات بزارم )
اما برای شارژر باید از باکس فلزیاب بیرون بیاری و بسته به شارژرت ( تکی - جفتی - یا 4 سل ) شارژشون کنی و دوباره بزاری تو باکس خودش و بعد بزاری تو باکس فلزیاب .اینجاش دردسره #-o یا براش شارژر داخلی درست کنی ، که ممکنه عمرشون بیاد پائین
قیمت این باتریها هم ارزون نیست و با باتری لیتیوم برابری میکنه . بنده مارک سونی رو دارم که 3800 میلی آمپره . قدرتش واقعا زیاده .
به هر حال در انتخاب باتری ، حق انتخاب با اپراتوره . میتونه انواع مختلف رو بزاره ، اما ( قدرت و زمان بازدهی و وزن و حجم و میزان زمان شارژ ) انواع باتریها با هم یکسان نیست و تفاوتها داردند .

لا اله الا هو

یکشنبه 22 آذر1394 - 9:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کسی میدونه لوپ مونو رو از کجا میشه تهیه کرد وقیمتش چنده

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

یکشنبه 22 آذر1394 - 10:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1539 , 1540 , 1541 , 1542 , 1543 , 1544 , 1545 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure