انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 6 اردیبهشت1404 - 2:05am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1540 , 1541 , 1542 , 1543 , 1544 , 1545 , 1546 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
آقا حمید این باطری مناسبه سفارش بدم؟
http://batterykhoneh.ir/fa/product/244

این نوع باطری لیتیوم یون اگر اصل و مرغوب باشه و با شارژر اتوماتیک و مطمئن شارژ بشه هیچ مشکلی نداره. ولی اگر مثل این باطری در تصویر از نظر کیفیت مشکوک باشه و بخصوص بخواین بدون حساب و کتاب شارژ کنین حتی خطر جانی هم در بر خواهد داشت!!! بنظر من باطری بی نام و نشان نگیرین و از نظر مسائل امنیتی هم بهتره لیتیوم پلیمر تهیه کنین.

ممنون آقا حمید :x :ymhug: ببینم چیکار میکنم :D

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

یکشنبه 22 آذر1394 - 10:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
chalak نوشته است:
chalak نوشته است:
ببخشید که سوال رو اینجا میپرسم ،این باتریها بدرد فلز یاب میخورن؟

کسی جواب من بد،ممنون

چالاک عزیز
این باتری که شما گذاشتید سایز قلمی هستش و اگه بخوای برای فلزجو استفاده کنی باید 15 الی 17 عدد بزاری که به ولتاژ 18 تا 20 برسی . باکس این باتریها در تعداد 1و 2 و 3 و 4 و 8 تایی موجوده ، که 8 تائیش کم گیر میاد . باید چند تا باکس رو بهم وصل کنی که به تعداد کافی برسه .(اگر خواستی استفاده کنی خصوصی بده که وصل کردن باکسها رو برات بزارم )
اما برای شارژر باید از باکس فلزیاب بیرون بیاری و بسته به شارژرت ( تکی - جفتی - یا 4 سل ) شارژشون کنی و دوباره بزاری تو باکس خودش و بعد بزاری تو باکس فلزیاب .اینجاش دردسره #-o یا براش شارژر داخلی درست کنی ، که ممکنه عمرشون بیاد پائین
قیمت این باتریها هم ارزون نیست و با باتری لیتیوم برابری میکنه . بنده مارک سونی رو دارم که 3800 میلی آمپره . قدرتش واقعا زیاده .
به هر حال در انتخاب باتری ، حق انتخاب با اپراتوره . میتونه انواع مختلف رو بزاره ، اما ( قدرت و زمان بازدهی و وزن و حجم و میزان زمان شارژ ) انواع باتریها با هم یکسان نیست و تفاوتها داردند .

خیلی ممنون ،استاد سنه دژ

یا الله

یکشنبه 22 آذر1394 - 11:14pm

باسلام !
یه سوال درمورد شکل امواج پالس؟؟؟
مثلا با زیاد شدن فرکانس امواجی که از لوپ میادبیرون به چه شکلی درمیاد یا با کمو زیاد کردن پهنایه پالس یا دیلی یا بازه؟؟؟ :-? :-?
ممنون میشم راهنماییم کنید!!!!

دوشنبه 22 آذر1394 - 2:04am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز سلام
ببخشید یه سوال داشتم
شما IRF840 رو شانسی برای این مدار انتخاب کردین ؟!!! یا دلیل و علت و محاسباتی هم در کار بوده ؟؟
مگه میشه کسی که همچین شاهکاری رو ظراحی کرده که با جی پی و لورنز مقایسش میکنن ، انواع ماسفت و ولتاژ و rds و آمپرشون رو نشناسه ؟
من نمیدونم دوستان چه اصراری دارن که به خاطر 10 سانت برد بیشتر اینهمه سخت افزار مدار رو انگولک میکنن !
چند صفحه پیش شما داشتین مراحل نمونه برداری و تایمینگ و این مسائل رو برای یکی از دوستان توضیح میدادین ، خب مداری که تو قسمت نرم افزار اینهمه دقیقه و روش کار شده مگه میشه سخت افزارش بدون تغییر نرم افزار به این راحتی قابل تغییر باشه ؟
من احساس میکنم شاید با تغییر ماسفت بشه به اون چند سانت برد بیشتر رسید ولی قطعا این وسط یه چیزی فدا میشه. مثل ثبات یا تفکیک یا ...
اگه اشتباه میکنم ببخشید منو و البته راهنمایی کنید.
ممنون

دوشنبه 22 آذر1394 - 2:07am
مدیر کل
مدیر کل

barkod نوشته است:
باسلام !
یه سوال درمورد شکل امواج پالس؟؟؟
مثلا با زیاد شدن فرکانس امواجی که از لوپ میادبیرون به چه شکلی درمیاد یا با کمو زیاد کردن پهنایه پالس یا دیلی یا بازه؟؟؟ :-? :-?
ممنون میشم راهنماییم کنید!!!!

بحث فرکانس در پالسی ها در واقع تعداد پالس در واحد زمان هست. یعنی هر چه فرکانس بالاتر بره پالسها در فواصل کوتاهتری ارسال میشن. لذا تغییر محسوسی در شکل پالس صورت نمیگیره. پهنای پالس هم در واقع عرض پالس اعمال شده به لوپ رو موقع هر پالس مشخص میکنه و روی موج دریافتی اثر بسیار جزئی داره. تقریبا میشه گفت تغییری نمیکنه. دیلی و بازه انتگرال و سایر تنظیمات هم کلا مربوط به بخش گیرنده دیجیتال هستن که داخل میکرو تعبیه شده و اصلا تاثیری روی شکل موج ندارن.

دوشنبه 23 آذر1394 - 4:03am
مدیر کل
مدیر کل

Reza Fallah نوشته است:
مهندس حمید عزیز سلام
ببخشید یه سوال داشتم
شما IRF840 رو شانسی برای این مدار انتخاب کردین ؟!!! یا دلیل و علت و محاسباتی هم در کار بوده ؟؟
مگه میشه کسی که همچین شاهکاری رو ظراحی کرده که با جی پی و لورنز مقایسش میکنن ، انواع ماسفت و ولتاژ و rds و آمپرشون رو نشناسه ؟
من نمیدونم دوستان چه اصراری دارن که به خاطر 10 سانت برد بیشتر اینهمه سخت افزار مدار رو انگولک میکنن !
چند صفحه پیش شما داشتین مراحل نمونه برداری و تایمینگ و این مسائل رو برای یکی از دوستان توضیح میدادین ، خب مداری که تو قسمت نرم افزار اینهمه دقیقه و روش کار شده مگه میشه سخت افزارش بدون تغییر نرم افزار به این راحتی قابل تغییر باشه ؟
من احساس میکنم شاید با تغییر ماسفت بشه به اون چند سانت برد بیشتر رسید ولی قطعا این وسط یه چیزی فدا میشه. مثل ثبات یا تفکیک یا ...
اگه اشتباه میکنم ببخشید منو و البته راهنمایی کنید.
ممنون

خواهش میکنم. شما لطف دارین.
خب شاید هم شانسی انتخاب کرده باشم! :D در واقع مساله ماسفت رو بیشتر بر اساس تجربه و همینطور شماره های رایج در بازار در نظر گرفتم. وگرنه بر خلاف مسائلی که دوستان میگن نه مدار بر اساس این ماسفت خاص طراحی شده و نه حتی برنامه! فقط قسمت تفکیک تا حدی به نوع ماسفت حساس هست. لذا میبینید شماره های زیادی جواب میده. ولی برعکس در مورد آیسی اپ امپ اینطور نیست و هم مدار دقیقا برای این ایسی بسته شده و هم محاسبات کلی برنامه. بنابر این بر خلاف ماسفت تعویض آپ امپ نتیجه خوبی بهمراه نداره و اصولا بین شماره های رایج بازار هم این بهترین شماره بوده که من تست کردم. در مورد برنامه هم لطف دارین ولی بارها عرض کردم تسلط من در بخش دیجیتال دهها برابر بیشتر از بخش مدار هست! با این حال در بخش مدار هم ضعف خاصی ندارم اونم برای چنین مدار ساده ای. اما خب یک قطعه دیگه مثل یک تکه برنامه نیست! همیشه احتمال این وجود داره که مثلا فلان قطعه در بازار باشه و از شماره های فعلی بهتر جواب بده. لذا این راه برای دوستان بازه و میتونن تست کنن.

دوشنبه 23 آذر1394 - 4:10am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با اجازه مهندس حمید یه راهنمایی برای دوستانی که در حفظ تعادل و فاصله لوپ با زمین مشکل دارند و از آقا حمید ایراد میگیرن! خودم هنوز ساخت مدارو تموم نکردم اما تجربه استفاده از دیگر دستگاهارو دارم. دوستان برای حفظ فاصله لوپ از زمین و به حداقل رسوندن میتر منفی سعی کنید از یه کمربند پهن مثل دستگیره ساک ها و یا نوارهای پهن که معمولا جاهایی که چادر ماشین میدوزن دارند استفاده کنید. ایشالا که هیچکس دستش نشکنه :YMPRAY: دقیقا مثل حالتی که دست شکسته رو گردن میندازن شما هم کمربندو بندازید زیر اسکلت لوپتون همون قسمتی که دستگیره رو گذاشتین و کمربندو ضربدری بندازین گردنتون :D اینطوری هم دستتون خسته نمیشه و هم اینکه راحتتر میتونید فاصله تا زمینو حفظ کنید. موفق باشید :ymhug:

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 23 آذر1394 - 9:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس وقتی دکمه بالانس رو میزنم مدار کویل ارور میده ایراد از کجاشه میتونه از 357 باشه البته با 3130 هم همین ایراد رو داره

دوشنبه 23 آذر1394 - 10:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

اعداد سه گانه هم a27 b55 c124 میاد فک کنم از 357 باشه درسته

دوشنبه 23 آذر1394 - 10:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

با ای سی 3130 هم a79 b502 c680 میاد ایراد مدار من کجاست مهندس البته با راهنمایی دوستان یه لوپ عنکبوتی 60 ساختم 18 دور سیم 1*1 که اهمش شده 1.6 الان دیگه کلا از خودم نااومید شدم کمکم کنین لطفا

دوشنبه 23 آذر1394 - 11:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1540 , 1541 , 1542 , 1543 , 1544 , 1545 , 1546 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure