نویسنده |
پیغام |
r_khan66
کاربر فعال
|
t555 نوشته است: سلام دوست عزیز مقاومت 390 اهم 2وات نیم درصد خیلی خیلی عالی تهران- خ جمهوری پاساژ توکل ط 1 پ 119 طنین الکترونیک دونه ای 8000 هزار بازهم پاساز امجد زیر زمین سیبا الکترونیک مقاومت 402 اهم 2وات نیم درصد دونه ای 7000 هزار دوستان شاسی خیلی خوب تایوانی ( ریز تایوانی ) تهران- خ جمهوری پاساژ توکل ط 1 سیب الکترونیک دونه ای 2500ت دوست عزیز ممنون از راهنماییت. متاسفانه بنده شهرستان هستم و به بازار تهران دسترسی ندارم  فقط خرید اینترنتی 
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
پنج شنبه 26 آذر1394 - 1:04pm |
|
 |
danesh
کاربر فعال
|
سلام خدمت داش حمید و دیگر دوستان گلم این فلز جلو نیاز به ردیاب داره دراصل مکمل خودش رو نیاز داره که بهتر بشه نتیجه گرفت.لذا از استاد بزرگوارمون اقا حمید وسایر اساتید خواهشمندیم که در این زمینه توجه ایی هم داشته باشند.انشااله که مثل همیشه تلاش هایی بی وفقه ایی دوستان و اساتید دلگرمی سایرین باشد یاحق
|
پنج شنبه 26 آذر1394 - 10:19pm |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب مهندس حمید عزیز خسته نباشید
سوال داشتم خدمتتونمن که نتونستم 357 اورجینال نظامی پیدا کنم دستم هم به تهران نمیرسه بعضی از دوستان هم گه گاهی میان یک عکس یا یه خط نوشته میزارند و میگن من تمام قطعاتم نظامی هستند و ما شهرستانی ها را خون جیگر میکنند خواهشن ترتیبی بدین ما هم قطعات نظامی بتونیم تهیه کنیم والا من یکی برام مبلغ مهم نیست اگه از دوستان زحمت سفارش قطعات از اون ور آب برامون رو قبول کنه یه سودی هم ببره عالی میشه . من به شخصه میخام واسه این مدار هزینه کنم تا به بهترین نحو در بیاد . والا صواب داره .ممنون
مهندس یه نگاهی به این سایت بندازین میشه ازشون سفارش قطعه داد؟
http://saresh.ir
|
پنج شنبه 26 آذر1394 - 11:59pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
زیاد خودتون رو اذیت نکنین! بنظر من در مورد ایسی 357 تنها راهش اینه چند تا از جاهای مخلف و با قیمت ارزان بگیرین بالاخره یکیش اصلی هست! بدون اینکه هزینه اضافی زیادی کرده باشین. از طرف دیگه هر کدوم این فروشنده ها هر سری یک مدل این ایسی رو میارن و نمیشه بگیم از فلان فروشنده خرید کنین حتما بهتره. در مورد نوع نظامی 357 فقط LF157 هست که نمونه اصلیش در بازار نایابه. وگرنه خود 357 اصولا شماره نظامی نیست! اگر صنعتی و نظامیشو بخواین فقط باید دنبال 257 و 157 باشین. در خصوص این سایتی هم که فرمودین بنده اطلاعی ندارم.
|
جمعه 26 آذر1394 - 12:37am |
|
 |
saw
|
سلام دوستان.توی چین بهترین 357 1400تومن واین که بعضی ازخرده فروشا وقتی ادرس میدی فلان مغازه جنس اصلی داره میرن همرو عمده می خرند یا دوستان 20تا20 می گیرن.
|
جمعه 26 آذر1394 - 12:49am |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
حمید نوشته است: ebiii نوشته است: مدار رو به لوپ وصل نکردم ولی وقتی مدار رو روشن میکنم تقریبا بعد از نمایش اعداد از 1 تا 9 روی ال سی دی ماسفت 4u داغ میکنه
((تنظیمات هم که آی سی رو با tnm2000 پروگرم کردیم ولی فیوزبیت اش هم نتونستیم تنظیم کنیم!!!))
این مشکل شما به پروگرام میکرو ربطی نداره هر چند با اون پروگرامر احتمالش هست در اون بخش هم مشکل داشته باشین! ولی داغ کردن ماسفت در این مرحله میتونه از اشکال BS170 و یا اتصالات مربوط به اون و ماسفت باشه. وگرنه تا زمانیکه لوپ وصل نشده و وارد مرحله فلزیابی نشدین بهیچ وجه ماسفت نباید حتی گرم بکنه. عرض سلام و احترام خدمت مهندس حمید عزیز من هم دقیقا همین مشکلات رو دارم هر کاری کردم نشد با برنامه ای که شما پیشنهاد دادین میکرو رو پروگرم کنم ( البته مطمئنم که من بلد نیستم و برنامه خوب کار میکنه ) تنها پروگرمی که تونستم باهاش کار کنم TNM2000 بود که اونم از تنظیم فیوز بیت هاش سر در نمیارم ، اگه ممکنه و زحمتی نیست خواستم خواهش کنم یه نگاه به قسمت فیوز بیت های TNM2000 بندازین و ما رو راهنمایی کنید. بسیار بسیار از زحمات شما ممنونم.
|
جمعه 26 آذر1394 - 1:07am |
|
 |
mohammad far
|
qasedak نوشته است: حمید نوشته است: ebiii نوشته است: مدار رو به لوپ وصل نکردم ولی وقتی مدار رو روشن میکنم تقریبا بعد از نمایش اعداد از 1 تا 9 روی ال سی دی ماسفت 4u داغ میکنه
((تنظیمات هم که آی سی رو با tnm2000 پروگرم کردیم ولی فیوزبیت اش هم نتونستیم تنظیم کنیم!!!))
این مشکل شما به پروگرام میکرو ربطی نداره هر چند با اون پروگرامر احتمالش هست در اون بخش هم مشکل داشته باشین! ولی داغ کردن ماسفت در این مرحله میتونه از اشکال BS170 و یا اتصالات مربوط به اون و ماسفت باشه. وگرنه تا زمانیکه لوپ وصل نشده و وارد مرحله فلزیابی نشدین بهیچ وجه ماسفت نباید حتی گرم بکنه. عرض سلام و احترام خدمت مهندس حمید عزیز من هم دقیقا همین مشکلات رو دارم هر کاری کردم نشد با برنامه ای که شما پیشنهاد دادین میکرو رو پروگرم کنم ( البته مطمئنم که من بلد نیستم و برنامه خوب کار میکنه ) تنها پروگرمی که تونستم باهاش کار کنم TNM2000 بود که اونم از تنظیم فیوز بیت هاش سر در نمیارم ، اگه ممکنه و زحمتی نیست خواستم خواهش کنم یه نگاه به قسمت فیوز بیت های TNM2000 بندازین و ما رو راهنمایی کنید. بسیار بسیار از زحمات شما ممنونم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 27 آذر1394 - 12:36pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: زیاد خودتون رو اذیت نکنین! بنظر من در مورد ایسی 357 تنها راهش اینه چند تا از جاهای مخلف و با قیمت ارزان بگیرین بالاخره یکیش اصلی هست! بدون اینکه هزینه اضافی زیادی کرده باشین. از طرف دیگه هر کدوم این فروشنده ها هر سری یک مدل این ایسی رو میارن و نمیشه بگیم از فلان فروشنده خرید کنین حتما بهتره. در مورد نوع نظامی 357 فقط LF157 هست که نمونه اصلیش در بازار نایابه. وگرنه خود 357 اصولا شماره نظامی نیست! اگر صنعتی و نظامیشو بخواین فقط باید دنبال 257 و 157 باشین. در خصوص این سایتی هم که فرمودین بنده اطلاعی ندارم. نیکو الکترونیک اصفهان مدلی فلزی رو داره خوب جواب میده قیمت هم فکر میکنم 12000 زده . هنوز هم داره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 27 آذر1394 - 12:58pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
ba.davood نوشته است: سلام جناب مهندس حمید عزیز خسته نباشید
سوال داشتم خدمتتونمن که نتونستم 357 اورجینال نظامی پیدا کنم دستم هم به تهران نمیرسه بعضی از دوستان هم گه گاهی میان یک عکس یا یه خط نوشته میزارند و میگن من تمام قطعاتم نظامی هستند و ما شهرستانی ها را خون جیگر میکنند خواهشن ترتیبی بدین ما هم قطعات نظامی بتونیم تهیه کنیم والا من یکی برام مبلغ مهم نیست اگه از دوستان زحمت سفارش قطعات از اون ور آب برامون رو قبول کنه یه سودی هم ببره عالی میشه . من به شخصه میخام واسه این مدار هزینه کنم تا به بهترین نحو در بیاد . والا صواب داره .ممنون
مهندس یه نگاهی به این سایت بندازین میشه ازشون سفارش قطعه داد؟
http://saresh.ir آقا داوود به اعلام بردهای بعضی ها توجه نکن عزیزم قربون شکل ماهت ، فلزی 357 رو بگیر با قطعات معمولی ولی تست شده و رنج دقیق مقاوتها استفاده کن و لوپ رو تمیز دربیار نتیجه لازم رو خواهی گرفت برادر . خودت رو زجر نده 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 27 آذر1394 - 1:01pm |
|
 |
مح سن
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 شهریور1394 - 4:12pm پست: 10 محل اقامت: IRAN
|
امیر حداد نوشته است: مح سن نوشته است: سلام دوستان کسی مکانی رو برای خرید قطعات نظامی سراغ داره؟لطفا بگه مخصوصا جایی که اپ امپ 357 رو نوع نظامی و اصلیش رو داره
و اینکه تنظیم فیوز بیت ها برای نامحدود کردن تعداد دفعات روشن خاموش چیه
من کل قطعات رو خریدم و خیلی وقته تاپیک رو دنبال میکنم اما انگار357 چهره تقلبیه که متسفانه دوتا ازش خریدم دوستان و مهندس حمید عزیزلطفا کمک کنید سلام دوست عزیز تنظیم نامحدود کردن تعداد دفعات روشن خاموش؟؟؟همچین تنظیمی وجود نداره میکرو باید بعد از هر 300بار روشن خاموش شدن مجدد پروگرم بشه در مورد آیسی شما دستگاه رو بساز اون آیسی ها که خریدی رو امتحان کن شاید تقلبی نباشه سلام دوست عزیز چندین صفحه قبل گویا تنظیمات فیوز بیت رو طوی تنظیم کردن که دفعات خاموش روشن نا محدود شده
|
جمعه 27 آذر1394 - 1:53pm |
|
 |
|