انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 اردیبهشت1404 - 4:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1554 , 1555 , 1556 , 1557 , 1558 , 1559 , 1560 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اساتید محترم ودوستان عزیز
این تاپیک اپراتوری رو هم یه صفایی بدین دوستانی که به نتیجه رسیدن ما رو هم راهنمایی کنن
ممنون از زحمات دوستان و مهندس عزیز حمید خان

شنبه 28 آذر1394 - 6:30pm

محل اقامت: کرج
سلام به اقاحمید استاد گرامی و همه ی استادان و دوستان.

دوستان اعداد سه گانه ی بنده کاملا اشتباهه aزیر70 bزیر200 cزیر400

ای سی اپ امپ عوض کردم

bs170عوض کردم

خازن 5pfعوض کردم

ولتاژ های مدارم میزونه

این مدار سکه ی 500 تومنی رو تو 20cm میزنه

گفتم شاید ایرا از لپ باشه یکم تغییرش دادم اما اعداد سگانهذ تغییری نکرد همچنان نا میزونه ولی نکته ی جالبی که اتفاق افتاد برد مدار با این لپی که پیچیدم زیاد شد یعنی سکه ی500تومنی رو تو 40cmمیزنه

اساتید و دوستان لطفا کمک کنید اعداد سه گانمو درست کنم

یه عکس هم از لوپ میزارم دوستانی که مدارشون خوب کار میکنه امتحانش کنن ....

لوپ 35 سانت متر
تعداد دور سیم بیرونی30دور
تعداد دور سیم داخلی 20 دور
سیم لاکی نمره 0.6

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

انسانهای ساده را احمق فرض نکنید.
باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.

شنبه 28 آذر1394 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من شما از سیم افشان 0.7 استفاده کن و اون سیم پیچ وسطی رو هم حذف کن و به احتمال فراوان 357 هم تقلبی هست.
معمولا لوپ های کوچکتر اون سیم پیچ وسطی رو ندارن.
من با لوپ 38 عنکبوتی سکه 500 تومنی رو در 45 سانتی سنس دارم با اینکه لوپ رو خوب درست نکردم ولی برد 4.5 برابر اندازه لوپ رو دارم و قطعات معمولی و مقاومت ها 1 درصد استفاده کردم.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 28 آذر1394 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس عرض ادب.
بنده السیدی2در16لارج تهیه کردم اما متاسفانه بک لایتش روشن نمیشه چون درولتاژ5بک لایتش روشن میشه اما درطراحی شما نهایت خروجی میکروبرای بک لایت درزیربارتا3.8هست اگه اشتباه نکنم آیا راهی برای حل این موضوع هست؟

شنبه 28 آذر1394 - 11:37pm
مدیر کل
مدیر کل

ولتاژ خروجی بک لایت در مدار ما هم وقتی درجه نور رو روی 10 بذارین همون 5 ولت هست. ال سی دی های معمولی 16 در 2 هم نورشون 5 ولتی هست که با کم کردن ولتاژ یا گذاشتن مقاومت مناسب میتونیم نورش رو کمتر کنیم. لذا در ال سی دی شما هم اگر سیستم نور 5 ولت باشه هیچ مشکلی نباید پیش بیاد. اگر هم مساله محدودیت جریان خروجی بک لایت باشه میتونین مقدار مقاومت 21 رو کمتر کنین. ولی کمتر از 330 اهم نذارین.

یکشنبه 28 آذر1394 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ولتاژ خروجی بک لایت در مدار ما هم وقتی درجه نور رو روی 10 بذارین همون 5 ولت هست. ال سی دی های معمولی 16 در 2 هم نورشون 5 ولتی هست که با کم کردن ولتاژ یا گذاشتن مقاومت مناسب میتونیم نورش رو کمتر کنیم. لذا در ال سی دی شما هم اگر سیستم نور 5 ولت باشه هیچ مشکلی نباید پیش بیاد. اگر هم مساله محدودیت جریان خروجی بک لایت باشه میتونین مقدار مقاومت 21 رو کمتر کنین. ولی کمتر از 330 اهم نذارین.

تشکرمهندس انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد!

یکشنبه 29 آذر1394 - 8:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حميد عزيز؛آقا مهدي ديلي دستي 2+ فرمايش كردن استفاده كنيم رو زمين خيلي نويز گيره؛يعني نميشه كار کرد؛شما هم فرمايش كرديد از ديلي دستي 20+ تا 40+ براي روي زمين استفاده کنيم؛آيا فلزات ارزشمند از دست نميديم با ديلي دستي 40+ ؛سوال دوم مجموع ديلي دستي و بازه انتگرال بأيد چند باشه كه دستگاه با ثبات و بدون بوق اضافه كار كنه متشكرم

یکشنبه 29 آذر1394 - 10:23am

سلام بچه ها
یه سوتی جدید دادم X_X
من از 5 عدد باتری قلمی لیتیمی 3.5 ولت سری شده استفاده کردم
که دیروز اشتباهی دو سر باتریام به هم خوردن و باعث تخلیه و گرم شدن اونا شده (-|
بعد گذاشتمشون شارز شدن به 18.2 رسیده شارزشون
(مدار رو به لوپ وصل نکردم))
ولی وقتی مدارو روشن میکنم رو ال سی دی که ولتاز 18.2 رو نشون میده هر 3 دقیقه 0.1 یک دهم ولتازم افت میکنه
__شب ولتاز مدار 17.5 بود مدارو خاموش کردم صبح وقتی دوباره تست کردم 16.5 رو نشون میداد))
خوب دیگه ... باتریام پریدن یا مشکل از کجاست؟؟؟؟ :-s

یکشنبه 29 آذر1394 - 2:01pm
مدیر کل
مدیر کل

shakib نوشته است:
حمید نوشته است:

تشکرمهندس انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد!

شما اول قسمت نور ال سی دی خودتون رو بطور مستقیم به 5 ولت وصل کنین ببینین روشن میشه یا نه. اگر شد همین کار رو با سری کردن مقاومتی بین 330 اهم تا 1 کیلو اهم انجام بدین. اگر باز هم نور ال سی دی روشن شد دیگه در مدار ما هم مشکلی نداره. ولی اگر در این تستها نور ال سی دی روشن نشد یعنی مشکل از خود ال سی دی هست و نمیشه کاری کرد.

یکشنبه 29 آذر1394 - 3:08pm
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز؛آقا مهدي ديلي دستي 2+ فرمايش كردن استفاده كنيم رو زمين خيلي نويز گيره؛يعني نميشه كار کرد؛شما هم فرمايش كرديد از ديلي دستي 20+ تا 40+ براي روي زمين استفاده کنيم؛آيا فلزات ارزشمند از دست نميديم با ديلي دستي 40+ ؛سوال دوم مجموع ديلي دستي و بازه انتگرال بأيد چند باشه كه دستگاه با ثبات و بدون بوق اضافه كار كنه متشكرم

خواهش میکنم.
دیلی 2+ که هیچ تاثیری در کاوش نداره! نمیدونم چطور چنین توصیه ای به شما کردن. ولی دیلی برای داشتن اثر کاملا محسوس باید در بازه های 10 تایی تغییر داده بشه تا واقعا بشه اثرش رو دید. چنانکه در فلزیاب لورنز هم به همین صورت هست و دیلی 1 و 2 و 3 و 4 اونجا به همین صورت هستن. در اینجا ما ارقام دقیق و فنی تر رو بر اساس میکرو ثانیه قرار دادیم ولی خودتون باید توجه داشته باشین که تغییر اندک دیلی تاثیر محسوسی در سنس نداره. لذا برای لوپ های متوسط و بزرگ حتی دیلی 40 هم زیاد نیست و افت برد محسوسی برای فلزات بزرگ ایجاد نمیکنه. اما برای فلزات کوچک و ضعیف و ذرات طبیعتا تاثیر زیادی خواهد داشت.
مجموع دیلی و بازه انتگرال لازم نیست حتما رقم خاصی باشه. این مطلبی هست که باید خودتون تست کنین. اگر رقم مشخصی داشت که در راهنما ذکر میکردم! این کاملا بستگی به شرایط محیط شما و حتی مدار خاص شما داره.

یکشنبه 29 آذر1394 - 3:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1554 , 1555 , 1556 , 1557 , 1558 , 1559 , 1560 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure