نویسنده |
پیغام |
hamid_54
کاربر فعال
|
درود بر دوستان یک نکته عرض کنم بایت نویز در هنگام کاوش رطوبت بالا عامل اصلی نویز شدید میباشدو برای کاوش باید این موضوع در نظر گرفته بشه و با کم کردن حساسیت این موضوع حل میشه ولی متاسفانه از برد دستگاه هم کاسته میشه
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 10:38pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
مهندس حمید اگه به جای خازن تانتال 2.2 16 ولت از 25 ولت یا smd 35 ولت استفاده کنم چی میشه؟
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 10:50pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

qasedak نوشته است: سلام مهندس حمید مدار من روشن نمیشه ، ولتاژ های مشخص شده رو اندازه گرفتم که در حد قابل قبولی بودن : 5 و 12.05 و 9.55 ، اتصالات LCD و میکرو رو چک کردم مشکلی نداشتن، ولتاژ پایه های میکرو و LCD و LF357 رو هم اندازه گرفتم که توی عکس مشخصه مهندس پایه هایی رو که توی عکس کنارشون یه نقطه ی قرمز گزاشتم ، این پایه ها ولتاژشون تغییر میکرد اونم با اختلاف زیاد . و این که پایه های 7 تا 10 LCD که به مدار متصل نیستن ولتاژ 5 دارند لطفا بگین باید چی کار کنم مهندس خسته نباشین. بیشتر ولتاژ هایی که ذکر کردین درسته ولی بعضیاش هم درست نیست که ممکنه بدلیل اشتباه اندازه گیری شما بوده باشه! مثلا پایه هایی که به کلیدها متصل شدن نباید ولتاژ متفاوت داشته باشن. متغیر بودن اون ولتاژهایی هم که علامت زدین عادی هست. بهرحال بنظر میاد میکروی شما پروگرام شده ولی هنوز مشخص نیست کاملا درست پروگرام شده باشه! روشن شدن ال سی دی دستگاه هم صرفا به میکرو و کریستال و ال سی دی و سیمکشی همین قسمتها بستگی داره. سایر بخشهای مدار تاثیری در این مساله ندارن. لذا شما همین قسمتها رو از نظر سیمکشی دقیق تر چک کنین. احتمال هم داره ال سی دی شما ایراد داشته باشه.
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 11:04pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
r_khan66 نوشته است: مهندس حمید اگه به جای خازن تانتال 2.2 16 ولت از 25 ولت یا smd 35 ولت استفاده کنم چی میشه؟ همونطور که در راهنما ذکر کردم استفاده از خازن ولتاژ بالاتر هیچوقت بلحاظ کارکرد مشکل فنی ایجاد نمیکنه. اتفاقا در این مورد خاص ممکنه خازن SMD بهتر جواب بده چون کیفیت این خازن در عملکرد مدار تاثیر داره. البته بشرطی که نوع اس ام دی هم تانتالیوم باشه!
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 11:08pm |
|
 |
Ehsan65
|
سلام خدمت دوستان و - مهندس حمید عزیز، منم مدارمو کامل کردم، دمت گرم داداش خدایی عالیه، تشکر از زحمات مهندس 
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 11:33pm |
|
 |
samiar
کاربر فعال
|
با سلام به مهندس حمید گل مهندس جان مقاومت سرامیکی که برای شارژر استفاده کردم بر اثر داغ شدن بیش از اندازه خورد شد ودر نهایت سوخت چه بکنم مهندس جان. در ضمن ازشارژر لب تاب که خروجیش 19 ولت و3/42 امپر هست میشه به عنوان شارژر pi استفاده کرد یا مشکلی داره. ممنون برای همه زحمات شما عزت زیاد
|
دوشنبه 29 آذر1394 - 12:04am |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|

حمید نوشته است: qasedak نوشته است: سلام مهندس حمید مدار من روشن نمیشه ، ولتاژ های مشخص شده رو اندازه گرفتم که در حد قابل قبولی بودن : 5 و 12.05 و 9.55 ، اتصالات LCD و میکرو رو چک کردم مشکلی نداشتن، ولتاژ پایه های میکرو و LCD و LF357 رو هم اندازه گرفتم که توی عکس مشخصه مهندس پایه هایی رو که توی عکس کنارشون یه نقطه ی قرمز گزاشتم ، این پایه ها ولتاژشون تغییر میکرد اونم با اختلاف زیاد . و این که پایه های 7 تا 10 LCD که به مدار متصل نیستن ولتاژ 5 دارند لطفا بگین باید چی کار کنم مهندس خسته نباشین. بیشتر ولتاژ هایی که ذکر کردین درسته ولی بعضیاش هم درست نیست که ممکنه بدلیل اشتباه اندازه گیری شما بوده باشه! مثلا پایه هایی که به کلیدها متصل شدن نباید ولتاژ متفاوت داشته باشن. متغیر بودن اون ولتاژهایی هم که علامت زدین عادی هست. بهرحال بنظر میاد میکروی شما پروگرام شده ولی هنوز مشخص نیست کاملا درست پروگرام شده باشه! روشن شدن ال سی دی دستگاه هم صرفا به میکرو و کریستال و ال سی دی و سیمکشی همین قسمتها بستگی داره. سایر بخشهای مدار تاثیری در این مساله ندارن. لذا شما همین قسمتها رو از نظر سیمکشی دقیق تر چک کنین. احتمال هم داره ال سی دی شما ایراد داشته باشه. مهندس به خدا واسه پروگرم رفتم پیش یکی از اساتید دانشگاه که داره مقطع کارشناسی avr تدریس میکنه ، میگم واسه تنظیم فیوز بیت های این میکرو کمکم کن ، میگه من تا حالا با فیوزبیت کار نکردم جدا سعی میکنم از اساتید کمک بگیرم ولی حرفی واسه گفتن ندارن مجبورم اینجا وقت شما رو بگیرم پایه + lcd رو به 5 ولت وصل کردم روشن شد به نظرم سالمه ، اتصالاتم جزء به جزء چک کردم فقط کریستالو چک نکردم که اونم نمیدونم چه جوری تست میشه
|
دوشنبه 29 آذر1394 - 12:14am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Ehsan65 نوشته است: سلام خدمت دوستان و - مهندس حمید عزیز، منم مدارمو کامل کردم، دمت گرم داداش خدایی عالیه، تشکر از زحمات مهندس  به فلزجو خوش اومدین. خواهش میکنم. خیلی ممنون از شما. ایشالا که در بکارگیری این دستگاه هم موفق باشین. 
|
دوشنبه 29 آذر1394 - 1:19am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
samiar نوشته است: با سلام به مهندس حمید گل مهندس جان مقاومت سرامیکی که برای شارژر استفاده کردم بر اثر داغ شدن بیش از اندازه خورد شد ودر نهایت سوخت چه بکنم مهندس جان. در ضمن ازشارژر لب تاب که خروجیش 19 ولت و3/42 امپر هست میشه به عنوان شارژر pi استفاده کرد یا مشکلی داره. ممنون برای همه زحمات شما عزت زیاد اگر برای شارژ هر مقاومتی استفاده کردین و مقاومت سوخته ؛ حتما واتش کافی نبوده. این مساله ارتباطی به نوع مقاومت نداره و باید حتما وات مقاومت از میزانی که حین کار متحمل میشه بیشتر باشه. در شارژ اینجور باطریها معمولا مقاومت 5 وات جوابگو هست ولی میتونین محض احتیاط 10 وات بذارین. متوجه نشدم شارژر لپ تاپ رو برای شارژ چه باطری نیاز دارین؟ اگر منظورتون 5 سلول لیتیوم باشه که خیر جواب نمیده و ولتاژش کافی نیست. در هر صورت امکان یا عدم امکان استفاده از هر نوع ادابتور یا شارژر برای باطریهای شما به مدار بستگی نداره و به باطریهای شما مرتبط هست.
|
دوشنبه 29 آذر1394 - 1:23am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

qasedak نوشته است: مهندس به خدا واسه پروگرم رفتم پیش یکی از اساتید دانشگاه که داره مقطع کارشناسی avr تدریس میکنه ، میگم واسه تنظیم فیوز بیت های این میکرو کمکم کن ، میگه من تا حالا با فیوزبیت کار نکردم جدا سعی میکنم از اساتید کمک بگیرم ولی حرفی واسه گفتن ندارن مجبورم اینجا وقت شما رو بگیرم پایه + lcd رو به 5 ولت وصل کردم روشن شد به نظرم سالمه ، اتصالاتم جزء به جزء چک کردم فقط کریستالو چک نکردم که اونم نمیدونم چه جوری تست میشه خواهش میکنم. نمیدونم لابد این هم آخرین وضعیت دانشگاههای ماست که استاد در الفبای درسی هم که تدریس میکنه مشکل داره! وگرنه مبحث فیوز بیت در میکروکنترلرهای AVR یک بحث ساده و اساسی هست که در صورت عدم توجه بهش بسیاری از پروژه ها اصلا راه اندازی نمیشن! حالا شاید چون متاسفانه در برخی کتابها به مساله فیوز بیت اشاره نشده ایشون اطلاع نداشتن!!!  در هر صورت توضیحات عنوان شده در فایل راهنما و در خصوص فیوز بیت در حدی که به یک مبتدی بی اطلاع هم کمک کنه کافی هست و نیاز به کمک گیری از هیچ استادی نیست! در خصوص مدار شما به غیر از بحث اتصالات ممکنه خود ال سی دی مشکل داشته باشه. در خصوص اتصال 5 ولت هم اگر منظورتون به پایه 15 و نور ال سی دی باشه ؛ این ملاک نیست چون نور ال سی دی جدا از سیستم اصلی کارکردش هست. با این حال اگر وضعیت فیوز بیت همون باشه که فرمودین ؛ خیر مدار درست کار نخواهد کرد و باید خودتون طبق توضیحات پیش برین و مطمئن بشین میکرو بطور کامل درست پروگرام شده باشه. وگرنه حتی اگر ال سی دی روشن هم بشه بعدا به مشکلات دیگه برخورد میکنین.
|
دوشنبه 29 آذر1394 - 1:30am |
|
 |
|