انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 اردیبهشت1404 - 12:09pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1559 , 1560 , 1561 , 1562 , 1563 , 1564 , 1565 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان حسته نباشین
مهندس مدار من با لوپ سی اصلا تفکیک نداره همه چی رو میزنه iron رو آخرین عدد میزارم بازم میزنه اصلا هر کاری کردم تفکیک نکرد تو خونه هم وقتی لوپ 60 رو میزارم رو مدار کویل اررور میده مشکل مدار من از کجا میتونه باشه لطف کنین راهنمایی کنین
راستی روز اول با همین لوپ 60 تفکیک هم داشت طلا رو میزد نقره میزد ولی رو آهن اصلا صدا نداشت نمیدونم چی شده الان در ضمن این بوف سه تایی مدار اصلا قطع نمیشه باطری هم شارژ داره

سه شنبه 1 دی1394 - 4:40pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز این موضوع در فایل راهنما بطور مفصل بیان شده! شما باید اول وضعیت 3 عدد خودتون در حالت دیباگ 2 رو بررسی کنین. اگر حتی روی درجه 30 هم اهن حذف نمیشه احتمالا اعداد شما بالا هستن و مشکل میتونه از اشتباه بودن برخی قطعات مدار شما یا لوپ و کابل لوپ نامناسب باشه.
بوق 3 تایی هم که بوق هشداری هست در صورتی که دستگاه زیاد روی میتر منفی بمونه یا باطری زیر 14.5 ولت باشه به صدا در میاد. در شرایط دیگه این بوق وجود نداره.

سه شنبه 1 دی1394 - 5:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
دوست عزیز این موضوع در فایل راهنما بطور مفصل بیان شده! شما باید اول وضعیت 3 عدد خودتون در حالت دیباگ 2 رو بررسی کنین. اگر حتی روی درجه 30 هم اهن حذف نمیشه احتمالا اعداد شما بالا هستن و مشکل میتونه از اشتباه بودن برخی قطعات مدار شما یا لوپ و کابل لوپ نامناسب باشه.
بوق 3 تایی هم که بوق هشداری هست در صورتی که دستگاه زیاد روی میتر منفی بمونه یا باطری زیر 14.5 ولت باشه به صدا در میاد. در شرایط دیگه این بوق وجود نداره.

مهندس جان مدار فقط میتر منفی داره پس مشکل بوق خل شد فقط مونده تفکیک که میتونه از 357 باشه چون ca3130 رو مدار بود

سه شنبه 1 دی1394 - 5:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا حمید عزیز موقع روشن شدن دستگاه پایین مینویسه دیمو این مورد مسکل نداره ؟

سه شنبه 1 دی1394 - 5:46pm
مدیر کل
مدیر کل

اون کلمه دمو که بعد از اسم دستگاه و در کنار شماره نسخه نوشته شده عادی و جزو مختصات این طرح هست! در واقع بنظر من قید کلمه دمو بین این نوشته ها خودش میتونه کار رو برای سودجویان کمی مشکل تر کنه.

سه شنبه 1 دی1394 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید
وقتی با دستگاه کار میکنم زود از بالانس خارج میشه(با لوپ شصت ..و یک)روشهای بالانس هم خوتون فرمودین ،بیشتر با گرند خاموش کار میکنم .لوپ رو در پنج سانتی میگیرم و در تقریبا ده سانتی شروع به کار میکنم.ولی کمی دستم پایین میره شروع به بوق اضافی میکنه آیا میشه روش بالانس دستگاه رو جوری تغییر بدین که از دست بوق اضافی خلاص بشیم چون اپراتور رو سردر گم میکنه ...
بعد یک مورد دیگه .در بیشتر زمین زمین ها وقتی لوپ رو روی زمین میذاشتم بوق شدید میزد شبیه وقتی فلز چسبیده باشه(با تون هشت کار میکنم)دیشب جایی بودم زمین رطوبت داشت وقتی لوپو میچسبوندم رو زمین میتر منفی مینداخت به نظرتون علتش چیه؟

و برای پیدا کردن نقطه دقیق فلز با لوپهای بزرگ میشه کاری کرد که وقتی فلز درست در وسط لوپ باشه بوقش شدید بشه؟
موارد دیگری بود که در کاوش واقعی سردرگم میشدم که بعدا میفرستم
اگه سوالاتم مبتدیانه بود ببخشید..

سه شنبه 1 دی1394 - 10:07pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز به مناسبت سالگرد ارائه اولیه طرح فلزیاب پالسی فلزجو ؛ نسخه جدید 3.23 بهمراه ویرایش جدید و کامل تری از فایل توضیحات ارائه و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* تغییر مقیاس درجات تنظیم Speed
* تغییرات جزئی

در مورد تنظیم اسپید باید عرض کنم همونطور که برخی دوستان درخواست کرده بودن در این نسخه مقیاس درجات اسپید کمی تغییر کرده تا امکان کند تر شدن سنس رو در اختیار اپراتور قرار بده. لذا درجات 5 و کمتر از اون بصورت کند تر از قبل در نظر گرفته شدن تا جایی که درجه 1 در حال حاضر نصف سرعت سنس قبل رو پیدا کرده و میتونه براحتی حتی تا چند ثانیه سنس فلز رو به تاخیر بیندازه! البته دوستان بخصوص در استفاده از درجات پایین اسپید باید در نظر داشته باشن سنس تا حدی کند نشه که هدف احتمالی رو کلا از دست بدن!
یکی از تغییرات جزئی دیگه در خصوص بازه فرکانس صوتی در حالات تون 9 و 10 هست که دوستان درخواست تغییرات صوتی بیشتر و واضح تری رو داشتن که در این نسخه تا حد امکان انجام شده و لذا تغییر تون صدا در این دو حالت بسته به دوری و نزدیکی از هدف واضح تر هست.
تغییر دیگه امکان رول بک برای تنظیم گراند در منو بود که دوستان درخواست کردن بوده.
همچنین بوق های هشداری که مربوط به حالت حفره و میتر منفی یا خالی شدن باطری هست کمی سریع تر فعال میشه و علاوه بر اون اگر گراند غیر فعال باشه دستگاه باز هم سریع تر اقدام به تولید بوق هشداری میکنه تا هم خارج شدن از بالانس سریع تر مشخص بشه و هم بخصوص در برخورد با حفره دستگاه با سرعت مناسبی این مساله رو با بوق هشداری اعلام کنه. لذا با ابن تغییر بنظر من دستگاه در حالت گراند خاموش خیلی بهتر از قبل جهت حفره یابی میتونه مورد استفاده قرار بگیره.
در خصوص فایل توضیحات جدید باید عرض کنم بر اساس تجربیات و سوالات و مشکلات دوستان بنده در ویرایش جدید سعی کردم مطالب مهمی رو اضافه کنم که چه در مراحل ساخت و چه اپراتوری به دوستان کمک بیشتری بکنه. برخی از مطالب قبلی هم اصلاح شدن و میشه گفت تقریبا در همه بخشهای توضیحات تغییراتی وجود داره. لذا مطالعه دقیق این فایل جدید رو اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم. مطمئنا حتی برای دوستانی که از قبل هم مدار رو ساختن حاوی نکاتی هر چند جزئی ولی مهم خواهد بود.

بهرحال فلزیاب پالسی فلزجو یک ساله شد! :ymparty: :D مسیر نسبتا طولانی و توام با فراز و نشیب طی شد تا پروژه به اینجای کار رسید. بنده به نوبه خودم طی این یک سال با مشکلات مختلفی مواجه شدم و شاید بشه گفت حتی چیزهایی هم در زندگی شخصی از دست دادم تا کار رها نشه و پروژه به اینجا برسه. اما امروز از نتیجه فعلی که در اختیار همه ماست تا حد بسیار زیادی راضی هستم. در واقع هر چند رسیدن به ایده آل های ذهنی همه ما در کاوش و فلزیابی کاری غیر ممکنه ولی در مقام مقایسه با سایر طرحهای قبلی که دیدیم و ساختیم به نظر بنده کار بسیار فراتر از همه اونها بوده.
مهمترین مساله ای که در چند وقت اخیر بنده روی اون کار کردم مربوط به اثر زمین میشد که روشهای مختلفی مورد تست قرار گرفت و نتایج جالبی بهمراه داشت! در واقع تمامی روشهایی که در مقالات یا اطلاعات فلزیاب هایی نظیر مینلب در خصوص مواجهه با اثر زمین ذکر شده یا منجر به افت برد فلزیابی برای همه اهداف میشه و یا بخصوص در مورد روشهای مینلب افت بردی قابل ملاحظه برای اهداف بزرگ و حتی اثر هاله ای دفینه قدیمی بهمراه داره! بنده الان شکی ندارم که فلزیاب های سری GPX مینلب هر چند در سنس اهداف کوچک بسیار عالی عمل میکنن ولی در برخورد با دفینه قدیمی قطعا با لوپ مشابه ضعیف تر از طرح ما جواب میدن! لذا با توجه به هدفی که ما دنبال میکنیم و بحث سنس حداکثری یک دفینه بزرگ برامون مهمترین مساله هست ؛ تا اینجای کار هیچ روشی برای حذف اثر زمین که تبعات منفی نداشته باشه مورد تایید نیست. لذا در خصوص اثر زمین باید به تنظیمات مختلف دستگاه رجوع کرد و در نهایت درجه حساسیت رو پایین اورد. توضیح بسیار مهمی هم در خصوص درجه حساسیت و مقیاس اون در فایل توضیحات اضافه شده که توصیه میکنم همه دوستان اون بخش رو با دقت بخونن و روش فکر کنن.
با توجه به تغییرات خوب و مهمی که در نسخه های اخیر صورت گرفته ؛ فکر میکنم باید شاهد جوابگیری و نتایج بهتر باشیم! لذا بنده فعلا مطلب مهمی در مورد اپدیت برنامه دستگاه مد نظرم نیست. در واقع خیلی واضح عرض کنم اون چه که بنده میتونستم بعنوان طراحی یک فلزیاب پالسی خوب انجام بدم انجام دادم و نتیجه خیلی فراتر از چیزی شد که خودم روز اول فکرشو میکردم! لذا باقی کار به عهده شماست و البته بارها هم اشاره شد که موفقیت در کاوش به خیلی عوامل مختلف بستگی داره که تنها یکی از اونها میتونه دستگاه بشه! امیدوارم همه دوستان موفق باشن. @};-

سه شنبه 1 دی1394 - 10:23pm
مدیر کل
مدیر کل

b6868 نوشته است:
سلام مهندس حمید
وقتی با دستگاه کار میکنم زود از بالانس خارج میشه(با لوپ شصت ..و یک)روشهای بالانس هم خوتون فرمودین ،بیشتر با گرند خاموش کار میکنم .لوپ رو در پنج سانتی میگیرم و در تقریبا ده سانتی شروع به کار میکنم.ولی کمی دستم پایین میره شروع به بوق اضافی میکنه آیا میشه روش بالانس دستگاه رو جوری تغییر بدین که از دست بوق اضافی خلاص بشیم چون اپراتور رو سردر گم میکنه ...
بعد یک مورد دیگه .در بیشتر زمین زمین ها وقتی لوپ رو روی زمین میذاشتم بوق شدید میزد شبیه وقتی فلز چسبیده باشه(با تون هشت کار میکنم)دیشب جایی بودم زمین رطوبت داشت وقتی لوپو میچسبوندم رو زمین میتر منفی مینداخت به نظرتون علتش چیه؟

و برای پیدا کردن نقطه دقیق فلز با لوپهای بزرگ میشه کاری کرد که وقتی فلز درست در وسط لوپ باشه بوقش شدید بشه؟
موارد دیگری بود که در کاوش واقعی سردرگم میشدم که بعدا میفرستم
اگه سوالاتم مبتدیانه بود ببخشید..

راه نهایی مساله بالانس بعد از تمامی تنظیمات کم کردن درجه حساسیت هست و بنظر من اصلا دلیلی برای استفاده از درجات تنظیم حساسیت بالا در شرایط عادی کاوش وجود نداره! توصیه میکنم به فایل راهنمای جدید مراجعه کنین. مساله دوم شما هم به همین موضوع مربوط میشه.
در مورد پیدا کردن مرکز هدف هم در درجه اول باید به میتر سنس دقت کنین چون دقیق ترین نتیجه رو بهمراه داره. از نظر صوت هم باید از تون صدای 9 و یا 10 استفاده کنین که خیلی واضح تر این کار رو براتون انجام میده. توصیه میکنم حتما از نسخه نهایی استفاده کنین.

سه شنبه 1 دی1394 - 10:27pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
مبارک باشه :ymparty:
غم نبینی مهندس @};-

لا اله الا هو

سه شنبه 1 دی1394 - 10:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام
خیلی ممنون استاد بزرگ بابت زحمات شما و تبریک میگم. @};-
واقعا که هرچه از بزرگی شما بگیم کم گفتیم خدا کنه بتونیم قدر دان زحمات جنابعالی باشیم و بتونیم جبران کنیم
سپاس :x

سه شنبه 1 دی1394 - 10:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1559 , 1560 , 1561 , 1562 , 1563 , 1564 , 1565 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mnbvcxzaqwsx و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure