نویسنده |
پیغام |
yas22
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. خیلی ممنون از لطف شما و دوستان. همونطور که دوستان هم اشاره کردن در این دستگاه مساله لوپ انچنان حساس نیست که بخاطرش مرتبا خطای لوپ داشته باشین! بنده هم با لوپهای مختلف و دارای مقاومت و ظرفیتهای مختلف تست داشتم و تا بحال خطای لوپ ندیدم. تنها در صورتی که لوپ کاملا به یک فلز بزرگ بچسبه احتمالش هست که خطای لوپ پیش بیاد. در سایر موارد این خطا معمولا از داخل مدار هست. مهندس جان بیرون خونه ارور نداره تو خونه هم وقتی تنظیمات پایین درسته ولی یه خورده تنظیماتش میره بالا ارور میده نمیدونم چیکار کنم
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 4:15pm |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
راستی مهندس حمید تفکیک مدار هم زیاد جالب نیست بعضی وقتا کار میکنه بعضی وقتا هم کلا تعطیل تشریف داره
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 4:17pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خب عزیز من بارها عرض کردیم شرایط داخل منزل برای تست فلزیاب چندان مناسب نیست! این دیگه به محیط داخل منزل شما بستگی داره و اینکه لوپ تا چه اندازه بزرگ رو بخواین تست کنین. اگر لوپ بزرگ باشه و محیط شما هم مناسب نباشه ممکنه کلا جواب نده. تفکیک که از این هم حساس تر هست و اگر تا حدی مشکل داشته باشین که مرتب خطای لوپ اعلام بشه طبیعیه که تفکیک هم اصلا درست کار نمیکنه.
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 5:13pm |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
فدایی داری داداش ممنون از این همه زحمات بی دریغ
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 6:36pm |
|
 |
iggy
کاربر فعال
|
من یه مدار دیگه مونتاژ کردم ولی اصلا السیدی روشن نمیشه خواستم بدونم اگه میکرو درست پروگرام نشه این اتفاق میوفته . چون میکرو پروگرام میشه ولی موقع وریفای وریفای ارور میده . اگه میکرو درست پروگرام نشه السیدی روشن میشه یا جای دیگه مدار مشکل داره من ولتاژ هارم تست کردم و مشکلی نداشته لطفا راهنمایی کنید.
Get Rich Or Die Trying
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 7:03pm |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
iggy نوشته است: من یه مدار دیگه مونتاژ کردم ولی اصلا السیدی روشن نمیشه خواستم بدونم اگه میکرو درست پروگرام نشه این اتفاق میوفته . چون میکرو پروگرام میشه ولی موقع وریفای وریفای ارور میده . اگه میکرو درست پروگرام نشه السیدی روشن میشه یا جای دیگه مدار مشکل داره من ولتاژ هارم تست کردم و مشکلی نداشته لطفا راهنمایی کنید. بله داداش اگه میکرو درست پروگرم نشه یعنی ارور بده السیدی روشن نمیشه این رو من خودم تجربه کردم
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 7:05pm |
|
 |
iggy
کاربر فعال
|
yas22 نوشته است: iggy نوشته است: من یه مدار دیگه مونتاژ کردم ولی اصلا السیدی روشن نمیشه خواستم بدونم اگه میکرو درست پروگرام نشه این اتفاق میوفته . چون میکرو پروگرام میشه ولی موقع وریفای وریفای ارور میده . اگه میکرو درست پروگرام نشه السیدی روشن میشه یا جای دیگه مدار مشکل داره من ولتاژ هارم تست کردم و مشکلی نداشته لطفا راهنمایی کنید. بله داداش اگه میکرو درست پروگرم نشه یعنی ارور بده السیدی روشن نمیشه این رو من خودم تجربه کردم ممنون دمت گرم دستت درد نکنه
Get Rich Or Die Trying
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 7:13pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
دوستانی که مشکل کویل ارور دارند ، اگر فقط یک آیسی دارند یا امکان میدن که همه ی آیسیهاشون تقلبی باشه ، میتونن از 3130 استفاده کنند . اگر با 3130 هم ارور داشتند ، مشکل میتونه از لوپ باشه .
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 7:15pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
مسئله ی دیگری که در کویل ارور هست ، ظرفیت خازنی سیمپیچ هست لوپی که سیمهایش بهم چسبیده باشد میتواند باعث ارور بشه ، حتی اگر اهم و ظرفیتش درست باشه . ( خصوصا با پهنای بالا و تنظیمات قدرتی )
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 7:18pm |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
سنه دژ نوشته است: دوستانی که مشکل کویل ارور دارند ، اگر فقط یک آیسی دارند یا امکان میدن که همه ی آیسیهاشون تقلبی باشه ، میتونن از 3130 استفاده کنند . اگر با 3130 هم ارور داشتند ، مشکل میتونه از لوپ باشه . داداش من با 3130 هم ارور داشتم ولی وقتی تنظیمات رو دست کاری میکنم نمیده باید تنظیمات خیلی پایین باشن مشکلم از لوپ هستش ؟ مشخصات لوپ هم 18 دور سیم 1*1 0.5 اهم 6 سانتی عنکبوتی
|
پنج شنبه 3 دی1394 - 7:19pm |
|
 |
|