انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 6:48am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1590 , 1591 , 1592 , 1593 , 1594 , 1595 , 1596 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت.
و
دوست عزیز,مناسب ترین راه حل بنظرم عایق کردن ال سی دی هستش.که میشه طوری نصب کنیم که قسمت نمایشگر بیرون نزنه و با شیش و یا جنسی شفاف و نشکن...یک لایه روی نمایشگر رو بپوشونیم...ویا از قاب آماده ال سی دی تهیه و استفاده کنیم...فقط دقت کنید کمی فاصله بین عایق و نمایشگر ایجاد بشه تا فضای خالی مانع عبور و انتقال سرما به نمایشگر بشه...

و در نهایت ؛
حتی میتونید رگولاتور دوازده ولتی رو رو طوری نصب کنید...که گرمای هیت سینگ رو بطرف جلوی نمایشگر هدایت کنیم..و اینطوری فضای مابین عایق و نمایشگر,گرما جریان پیدا میکنه...
مثلا یه کانال و اگزوز کوچیک بین نمایشگر و هیت سینگ برقرار کنیم...

و یا رگولاتور رو کنار ال سی دی نصب کرده و از یک لایه نازک و باریک آلومینیوم درون فضای خالی بین عایق و نمایشگر بذاریم و سر دیگه اش رو به هیت سینگ وصل باشه...تا گرما رو به محل منتقل کنه...فقط طوری نصب بشه با سلیقه که دیده نشه و مستقیم با نمایشگر تماس نداشته باشه وو...

و بهتره کل باکس رو نیز داخل مثلا یک کیف چرمی ضخیم قرار بدیم...

خلاصه وار توضیح دادم...و بسته به سلیقه و شرایط میتونین مشکل رو حل کنید.فقط طوری طراحی و اجرا کنید که گرمای کمتری نیاز داریم!و فکر سرد کردنش نباشیم... :D

یکشنبه 13 دی1394 - 9:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
یک راهی هم برای گرم نگه داشتن ال سی دی بدون مصرف باطری هست مثلا ال سی دی را تو قسمتی که رگولاتور هست نصب کنید واگه هیتسینگ خیلی داغ میشه یه چیزی بین هیت و ال سی دی بزارید به این میگن انرزی مجانی

بله دوست عزیز این هم یک راه خوب میتونه باشه :ymapplause: سپاس @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

یکشنبه 13 دی1394 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
badboy نوشته است:
درود به همگی

مهندس جان دستت طلا بالاخره مدار منم راه افتاد :x
مشکلم این بود به جای خازن تانتال 100میکرو از خازن الکترولیتی استفاده کردم :D
فقط الان یه مشکلی دارم نمی دونم چرا کلید هان کار نمی کنه !!!!

خواهش میکنم.
خازن الکترولیت فقط کیفیت پایین تری نسبت به نوع تانتال داره. وگرنه اینطور نیست که اگر الکترولیت بذارین کلا کار نکنه! پس خازنهای قبلی شما احتمالا معیوب بوده یا مشکل دیگری در اون قسمت مدار داشتین که رفع شده.
در مورد کلیدها هم به توضیح پست قبلی من رجوع کنین. ظاهرا بحران جدید مدار دوستان کار نکردن کلیدهاست!!! :(( :D

مرسی مهندس بابت پاسخگویی اتون مهندس کلید ها کار می کنه ولی خیلی کند عکس العمل نشون می وه نمی دونم چرا کلید رو می زنی یه مکس چند ثانیه ای می کنه بنظرتون مشکل از مونتاژ من هستش؟

یکشنبه 13 دی1394 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان من نسخه قبلی رو هم ریختم روی ای سی ولی بازم همینطوری هست ولید ها یک مکس 5 ثانیه ای دارن یه مشکل دیگه هم دارم که وقتی مدار رو روشن می کنم بوق صدای خرخر می ده و نوشته های هایی رو ال سی دی می ان خیلی کند میان و می رن مثلا یه دقیقه طول می کشه نوشته های دمو و فلزجو بیاد بره می شه راهنمایی کنید؟؟

یکشنبه 13 دی1394 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
مهندس بجز مشکل تنظیم کنتراست که بهتون عرض کردم باید چندین بار ok رو بزنم تا تنظیم بشه ، حالا ok رو که فشار میدم به جای این که وارد منو بشه دستگاه restart میشه
لطفا راهنمایی کنین مهندس :(( :(( :(( :(( :(( ~X(

اگر واقعا در پروگرام مشکلی نداشته باشین باید اتصالات اطراف میکرو رو بطور دقیق بررسی کنین! همینطور سیمکشی کلیدها رو.

مهندس اتصالات رو هم چک کردم مشکلی نداشتن
اینم عکس پروگرام میکرو

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 13 دی1394 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی مهندس جان مقاومت 13 من 2 ولت بیشتر برق نداره ایا این عادیه؟

یکشنبه 13 دی1394 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟ =(( امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن :( :(

سلام دوست عزیز شما این روش رو هم امتحان کن جعبه دستگاهتو هرچی میتونی کوچیکتر انتخاب کن که قطعات وال سی دی بزور توش جا بشن در صورتی که قطعات جفت همدیگه هستن از گرمای هدسینگ رگولاتور و مقاومت دمبینگ استفاده میکنن و گرم میشن در ضمن کل جعبه رو با نایلون ضخیم که شبیه سفره هستش روکش کن دیگه تحت هیچ شرایط ال سی دی یخ نمیزنه چون کل جعبه رو هنگام کاوش دست بزنی گرمای خوبی داره من از این روش دارم استفاده میکنم .درضمن اشتباه اکثر دوستان استفاده از جعبه های بزرگه که جریان هوای سرد راحت توش نفوذ میکنه. موفق باشین :ymhug: :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 13 دی1394 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه فکر نکنم زیاد جواب بده حرارتی که رگلاتور به هیتسینگ منتقل میکنه اینقدر نیست که بشه روش حساب باز کرد.من یک راهی میدم که بشه ال سی دی رو گرم کنین که خیلی مقرون به صرفه تره البته اگه اتیش روشن کنین خیلی بهرته هم خودتون گرم میشین هم سیستم :D خب یک نوع لامپ رشته ایی خیلی کوچیک هستن که بیشتر برای اسباب بازیها استفاده میشه وبیشتر فروشگاهای الکترونیک هم دارن و مصرفش در حد کمتر از یک دیود ال ای دی هست چون با 1 ولت هم روشن میشه اما گرمای خوبی داره شما میتونین چندتا ازونها به همدیگه موازی کنین وبا یک رگلاتور 5 ولت ولتاژ رو کاهش بدین که نسوزن بعدشم که خودتون میدونین کجا باید نصب بشه :ymhug:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 13 دی1394 - 12:22am
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:
مهندس جان من نسخه قبلی رو هم ریختم روی ای سی ولی بازم همینطوری هست ولید ها یک مکس 5 ثانیه ای دارن یه مشکل دیگه هم دارم که وقتی مدار رو روشن می کنم بوق صدای خرخر می ده و نوشته های هایی رو ال سی دی می ان خیلی کند میان و می رن مثلا یه دقیقه طول می کشه نوشته های دمو و فلزجو بیاد بره می شه راهنمایی کنید؟؟

خب با این توضیحاتی که فرمودین قطعا یا فیوز بیتهای میکرو رو درست پروگرام نکردین یا اینکه کریستال 20 مگاهرتز و یا خازنهای 18 پیکوی شما معیوب هستن.

دوشنبه 13 دی1394 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bs170

مشکل داره ب

دوشنبه 13 دی1394 - 1:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1590 , 1591 , 1592 , 1593 , 1594 , 1595 , 1596 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 146 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure