انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 6:48am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1591 , 1592 , 1593 , 1594 , 1595 , 1596 , 1597 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان سیم awg15 . awg16رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ و چند متر بگیرم برای لوپ 1 در 1

دوشنبه 13 دی1394 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اساتید و دوستان عزیز
علت اینکه لوپ وقتی به مدار وصل هست ، سیستم بالا نمیاد و همینکه جدا میکنی بالا میاد . چیه؟
تا الان کسی همچین مشکلی داشته؟
7812 هم با اینکه هیت سینک بستم ولی بشدت داغ میکنه
سنس دارم و همه چیز بجز موارد گفته شده درسته
لطفا راهنمایی کنین

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 13 دی1394 - 2:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

بیشتر این مشکل از خازنهای ۴۷۰۰ میکرویی پیش میاد اگر خازن با ظرفیت بالاتر انداختید مشکل از ظرفیت بالای اون خازنهاست و اگر از همون ۴۷۰۰ میکرویی استفاده کردید خازنهای شما مشکل دارن موفق باشد

دوشنبه 14 دی1394 - 5:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

Mojtaba195 نوشته است:
سلام اساتید و دوستان عزیز
علت اینکه لوپ وقتی به مدار وصل هست ، سیستم بالا نمیاد و همینکه جدا میکنی بالا میاد . چیه؟
تا الان کسی همچین مشکلی داشته؟
7812 هم با اینکه هیت سینک بستم ولی بشدت داغ میکنه
سنس دارم و همه چیز بجز موارد گفته شده درسته
لطفا راهنمایی کنین

من یبار این مشکل رو داشتم وقتی لوپ رو وصل میکردم ۷۸۱۲ بشدت داغ میکرد و دستگاه بالا نمیومد
چک کردم دیدم سر قسمت کانکتورم دو سیم مغزی و شیلد اتصال دارن

دوشنبه 14 دی1394 - 7:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان میشه در رابطه با ماسفت زیر مظر بدید نتیجه زیر رو از م یکی از بچه ها به دست اوردن تو تلگرام

ماسفت stp20nk50z
بسیار بسیار عالیست. تونستم 5.5تا 5 برابر لوپ رو بزنم . ثباتش بهتر از 840 هست و قیمتش 2 تومنه. تفکیک درست عمل میکنه. با پهنای پالس 170 درست مشابه 840 در پهنای پالس 220 میزنه. بهترین تنظیمات هم پهنای پالس 200 تا 230 هست. فقط مدارم الان یک ایراد داره که وقتی لوپ بهش وصل هستش بالا نمیاد و همینکه لوپ رو قطع میکنم بالا میاد و لوپ رو وصل میکنم سنس دارم. حالا نمیدونم مشکل از کجاست. دوستان وارد راهنمایی بکنن. راستی رگلاتور 12 هم داغ میکنه.

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 14 دی1394 - 8:29am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت.
و
دوست عزیز,مناسب ترین راه حل بنظرم عایق کردن ال سی دی هستش.که میشه طوری نصب کنیم که قسمت نمایشگر بیرون نزنه و با شیش و یا جنسی شفاف و نشکن...یک لایه روی نمایشگر رو بپوشونیم...ویا از قاب آماده ال سی دی تهیه و استفاده کنیم...فقط دقت کنید کمی فاصله بین عایق و نمایشگر ایجاد بشه تا فضای خالی مانع عبور و انتقال سرما به نمایشگر بشه...

و در نهایت ؛
حتی میتونید رگولاتور دوازده ولتی رو رو طوری نصب کنید...که گرمای هیت سینگ رو بطرف جلوی نمایشگر هدایت کنیم..و اینطوری فضای مابین عایق و نمایشگر,گرما جریان پیدا میکنه...
مثلا یه کانال و اگزوز کوچیک بین نمایشگر و هیت سینگ برقرار کنیم...

و یا رگولاتور رو کنار ال سی دی نصب کرده و از یک لایه نازک و باریک آلومینیوم درون فضای خالی بین عایق و نمایشگر بذاریم و سر دیگه اش رو به هیت سینگ وصل باشه...تا گرما رو به محل منتقل کنه...فقط طوری نصب بشه با سلیقه که دیده نشه و مستقیم با نمایشگر تماس نداشته باشه وو...

و بهتره کل باکس رو نیز داخل مثلا یک کیف چرمی ضخیم قرار بدیم...

خلاصه وار توضیح دادم...و بسته به سلیقه و شرایط میتونین مشکل رو حل کنید.فقط طوری طراحی و اجرا کنید که گرمای کمتری نیاز داریم!و فکر سرد کردنش نباشیم... :D

ممنون دوست عزیز و گرامی @};- @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 14 دی1394 - 8:44am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

HOSSEIN447 نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟ =(( امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن :( :(

سلام دوست عزیز شما این روش رو هم امتحان کن جعبه دستگاهتو هرچی میتونی کوچیکتر انتخاب کن که قطعات وال سی دی بزور توش جا بشن در صورتی که قطعات جفت همدیگه هستن از گرمای هدسینگ رگولاتور و مقاومت دمبینگ استفاده میکنن و گرم میشن در ضمن کل جعبه رو با نایلون ضخیم که شبیه سفره هستش روکش کن دیگه تحت هیچ شرایط ال سی دی یخ نمیزنه چون کل جعبه رو هنگام کاوش دست بزنی گرمای خوبی داره من از این روش دارم استفاده میکنم .درضمن اشتباه اکثر دوستان استفاده از جعبه های بزرگه که جریان هوای سرد راحت توش نفوذ میکنه. موفق باشین :ymhug: :ymhug:

سپاس حسین عزیز از راهنماییتون @};- :ymhug:

دوشنبه 14 دی1394 - 8:49am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
نه فکر نکنم زیاد جواب بده حرارتی که رگلاتور به هیتسینگ منتقل میکنه اینقدر نیست که بشه روش حساب باز کرد.من یک راهی میدم که بشه ال سی دی رو گرم کنین که خیلی مقرون به صرفه تره البته اگه اتیش روشن کنین خیلی بهرته هم خودتون گرم میشین هم سیستم :D خب یک نوع لامپ رشته ایی خیلی کوچیک هستن که بیشتر برای اسباب بازیها استفاده میشه وبیشتر فروشگاهای الکترونیک هم دارن و مصرفش در حد کمتر از یک دیود ال ای دی هست چون با 1 ولت هم روشن میشه اما گرمای خوبی داره شما میتونین چندتا ازونها به همدیگه موازی کنین وبا یک رگلاتور 5 ولت ولتاژ رو کاهش بدین که نسوزن بعدشم که خودتون میدونین کجا باید نصب بشه :ymhug:

بله دوست من اتفاقا بعد از راهنمایی های دوستان چند ساعتی دستگاهو روشن گذاشتم که ببینم میشه رو حرارت هیت حساب کرد یا نه. هیت سینگ من خیلی کم گرم میشه و اصلا کار به داغ شدن نمیکشه :D بهرام عزیز اگه عکس نمونه ای از این مورد که گفتین یزارید ممنون میشم @};- @};- :ymhug:

دوشنبه 14 دی1394 - 8:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

qasedak نوشته است:
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
مهندس بجز مشکل تنظیم کنتراست که بهتون عرض کردم باید چندین بار ok رو بزنم تا تنظیم بشه ، حالا ok رو که فشار میدم به جای این که وارد منو بشه دستگاه restart میشه
لطفا راهنمایی کنین مهندس :(( :(( :(( :(( :(( ~X(

اگر واقعا در پروگرام مشکلی نداشته باشین باید اتصالات اطراف میکرو رو بطور دقیق بررسی کنین! همینطور سیمکشی کلیدها رو.

مهندس اتصالات رو هم چک کردم مشکلی نداشتن
اینم عکس پروگرام میکرو

با اجازه ی مهندس دوست عزیز شما یبار با فیوزبیت ریست تنظیمات میکروتونو پروگرام کنید شاید مشکل حل بشه
آخه طبق عکسی که گذاشتی High Fuse=D1 هستش شما برای ریست تنظیمات باید به High Fuse=D9 تغییرش بدید

دوشنبه 14 دی1394 - 9:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اگر واقعا در پروگرام مشکلی نداشته باشین باید اتصالات اطراف میکرو رو بطور دقیق بررسی کنین! همینطور سیمکشی کلیدها رو.

مهندس اتصالات رو هم چک کردم مشکلی نداشتن
اینم عکس پروگرام میکرو

با اجازه ی مهندس دوست عزیز شما یبار با فیوزبیت ریست تنظیمات میکروتونو پروگرام کنید شاید مشکل حل بشه
آخه طبق عکسی که گذاشتی High Fuse=D1 هستش شما برای ریست تنظیمات باید به High Fuse=D9 تغییرش بدید

امیر حداد عزیز
این کار رو هم انجام دادم درست نشد

دوشنبه 14 دی1394 - 12:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1591 , 1592 , 1593 , 1594 , 1595 , 1596 , 1597 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 146 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure