انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 3 اردیبهشت1404 - 2:05am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1596 , 1597 , 1598 , 1599 , 1600 , 1601 , 1602 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان خسته نباشید مدار من با لوپ 30 اصلا برد نداره یعنی یه جعبه کفش پر سکه مفرغ قدیمی رو از فاصله 20 سانت میزنه اونم نهایتش چیمار کنم ایراد مدار کجاست

سه شنبه 15 دی1394 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب یاس اگه برد سیستم کم باشه که ربطی به لوپ نداره با هر لوپی بردش کمه.شما اول باید ولتاژهارو چک کنید که درست باشن اگه همه چیز مرتب بود فقط سه مورد میتونه به قدرت مدار بستگی داشته باشه یکی bs170 irf840 lf357 لوپ هم که اصلا نیازی نیست گفته بشه چون خودش به تنهایی مهم هست.اگه این سه مورد مشکلی نداشته باشه خازنهای تانتال رو چک کنید که برعکس نصب نکرده باشین یا کیفیتشون بد نباشه واخرین مورد که به ذهنم میرسه مقاومتها هستن که باید با دقت برسی کنید شاید جایی اشتباهی نصب کردین مخصوصا مقاومتهای اطراف اون سه مورد که اشاره کردم. .امیدوارم موفق باشی

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 15 دی1394 - 5:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بهرام نوشته است:
جناب یاس اگه برد سیستم کم باشه که ربطی به لوپ نداره با هر لوپی بردش کمه.شما اول باید ولتاژهارو چک کنید که درست باشن اگه همه چیز مرتب بود فقط سه مورد میتونه به قدرت مدار بستگی داشته باشه یکی bs170 irf840 lf357 لوپ هم که اصلا نیازی نیست گفته بشه چون خودش به تنهایی مهم هست.اگه این سه مورد مشکلی نداشته باشه خازنهای تانتال رو چک کنید که برعکس نصب نکرده باشین یا کیفیتشون بد نباشه واخرین مورد که به ذهنم میرسه مقاومتها هستن که باید با دقت برسی کنید شاید جایی اشتباهی نصب کردین مخصوصا مقاومتهای اطراف اون سه مورد که اشاره کردم. .امیدوارم موفق باشی

داداش ممنون از راهنماییت ولتاژ ها که همشون درستن میمونه اون سه تا فاکتور که گفتین البته اینم بگم که ماسفت و bc سالمن فقط lf ندارم یعنی تقلبیه به جاش از 3130 استفاده کردم که نمیدونم اونم اصلی یا نه پس فقط باید دنبال lf باشم که اونم گیر نمیاد

سه شنبه 15 دی1394 - 5:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یه سوال دیگه برد دستگاه چند درصد میتونه به لوپ ربط داشته باشه

سه شنبه 15 دی1394 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منظورتون اگه ابعاد لوپ هست بله خیلی مهم هست چون هر چقدر ابعاد بزرگتر بشه میدان قویتری ایجاد میکنه برد هم همینطور.اما بستگی به سیستم داره تا جایی که من میدونم بزرگترین لوپها مربوط به پالسیها هستن انواع دیگه فلزیابها لوپهای بزرگی ندارن و بیشتر برای اشیا کوچیک طراحی شدن .من خودم قبلا یک ib طراحی کرده بودم که تا 2متر سینی 50 سانتی رو میزد جالبتر اون که اگه لوپ رو بزرگتر میکردم برد کم میشد وباید از لوپ کوچیک استفاده میکردم بیشتر فلزایبهای vlf همینطوری هستن چون میدانشون متمرکز بر یک نقطه هست درست وسط لوپ.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 15 دی1394 - 10:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میشه جای840ازirf460استفاده کرد موقتا

سه شنبه 15 دی1394 - 10:36pm
مدیر کل
مدیر کل

بله برای تست میشه از IRFP460 استفاده کرد ولی جواب خوبی نمیده و سیستم تفکیک هم درست عمل نخواهد کرد. کلا این نوع ماسفت بدلیل ظرفیت خازنی خروجی بسیار بالا در حد چند برابر ماسفتهایی که دوستان ازشون جواب گرفتن ؛ ماسفت خوبی نیست.

سه شنبه 15 دی1394 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

مهندس جان من برای اتصال به کانکتور مغزی سیم رو می زنم به نقطه لوپ 1 و شیلد رو به نقطه 2 می زنم و سیم ها رو به مادگی کانکتور وصل می کنم سیستم رو روشن می کنم ته تکبوق بعد سریع خاموش می شه وقتی اتصال کانکتور رو قطع می کنم مشکل حل می شه و سیستم روشن نی شه بظرتون مشکل از کجاست؟؟

چهارشنبه 15 دی1394 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

badboy نوشته است:
درود

مهندس جان من برای اتصال به کانکتور مغزی سیم رو می زنم به نقطه لوپ 1 و شیلد رو به نقطه 2 می زنم و سیم ها رو به مادگی کانکتور وصل می کنم سیستم رو روشن می کنم ته تکبوق بعد سریع خاموش می شه وقتی اتصال کانکتور رو قطع می کنم مشکل حل می شه و سیستم روشن نی شه بظرتون مشکل از کجاست؟؟

سلام خداقوت.

دوست عزیز,مشخصه که در قسمت لوپ یا اتصالات کابل و کانکتور و... اتصالی دارید,و از لحاظ شماره پین کانکتور مادگی و نری که با هم مطابقت داشته باشند.که سیم ها رو اشتباه متصل نکرده باشید..بیشتر بررسی کنید!...

وبهتره طبق فایل راهنما عمل کنید...

دوست عزیز, بر روی مدار محل اتصال لوپ رو با 1_2_3 مشخص شده...وبنابراین از کانکتور سه پین استفاده میشه!که کانکتورهم براساس 1_2_3 شماره گذاری پینهاش هست,و اگر بترتیب شماره گذاری روی مدار به کانکتور متصل کنیم,...به یک استاندارد واحد میرسیم و این قبیل مشکلات رفع میشن!و نیز هر لوپی رو براساس ترتیب و استاندارد شماره پینهاش,میشه با اطمینان استفاده کرد.
که به هر روشی هم سیم کشی و اتصال بدیم,شماره ی 3 کانکتور و مدار,قسمت شیلدمون هست.وو

چهارشنبه 15 دی1394 - 1:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PEERE DANA نوشته است:
badboy نوشته است:
درود

سلام خداقوت.

دوست عزیز,مشخصه که در قسمت لوپ یا اتصالات کابل و کانکتور و... اتصالی دارید,و از لحاظ شماره پین کانکتور مادگی و نری که با هم مطابقت داشته باشند.که سیم ها رو اشتباه متصل نکرده باشید..بیشتر بررسی کنید!...

وبهتره طبق فایل راهنما عمل کنید...

دوست عزیز, بر روی مدار محل اتصال لوپ رو با 1_2_3 مشخص شده...وبنابراین از کانکتور سه پین استفاده میشه!که کانکتورهم براساس 1_2_3 شماره گذاری پینهاش هست,و اگر بترتیب شماره گذاری روی مدار به کانکتور متصل کنیم,...به یک استاندارد واحد میرسیم و این قبیل مشکلات رفع میشن!و نیز هر لوپی رو براساس ترتیب و استاندارد شماره پینهاش,میشه با اطمینان استفاده کرد.
که به هر روشی هم سیم کشی و اتصال بدیم,شماره ی 3 کانکتور و مدار,قسمت شیلدمون هست.وو

ممنون دوست عزیز من اتصال رد بصورت 1و3 لحیم کردن که این مشکل پیش میاد

چهارشنبه 15 دی1394 - 1:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1596 , 1597 , 1598 , 1599 , 1600 , 1601 , 1602 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure