انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 3 اردیبهشت1404 - 2:08am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1597 , 1598 , 1599 , 1600 , 1601 , 1602 , 1603 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بله برای تست میشه از IRFP460 استفاده کرد ولی جواب خوبی نمیده و سیستم تفکیک هم درست عمل نخواهد کرد. کلا این نوع ماسفت بدلیل ظرفیت خازنی خروجی بسیار بالا در حد چند برابر ماسفتهایی که دوستان ازشون جواب گرفتن ؛ ماسفت خوبی نیست.

استاد نظر شما نسبت به نوع lc این ماسفت چیه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

چهارشنبه 15 دی1394 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
badboy نوشته است:
درود

مهندس جان من برای اتصال به کانکتور مغزی سیم رو می زنم به نقطه لوپ 1 و شیلد رو به نقطه 2 می زنم و سیم ها رو به مادگی کانکتور وصل می کنم سیستم رو روشن می کنم ته تکبوق بعد سریع خاموش می شه وقتی اتصال کانکتور رو قطع می کنم مشکل حل می شه و سیستم روشن نی شه بظرتون مشکل از کجاست؟؟

سلام خداقوت.

دوست عزیز,مشخصه که در قسمت لوپ یا اتصالات کابل و کانکتور و... اتصالی دارید,و از لحاظ شماره پین کانکتور مادگی و نری که با هم مطابقت داشته باشند.که سیم ها رو اشتباه متصل نکرده باشید..بیشتر بررسی کنید!...

وبهتره طبق فایل راهنما عمل کنید...

دوست عزیز, بر روی مدار محل اتصال لوپ رو با 1_2_3 مشخص شده...وبنابراین از کانکتور سه پین استفاده میشه!که کانکتورهم براساس 1_2_3 شماره گذاری پینهاش هست,و اگر بترتیب شماره گذاری روی مدار به کانکتور متصل کنیم,...به یک استاندارد واحد میرسیم و این قبیل مشکلات رفع میشن!و نیز هر لوپی رو براساس ترتیب و استاندارد شماره پینهاش,میشه با اطمینان استفاده کرد.
که به هر روشی هم سیم کشی و اتصال بدیم,شماره ی 3 کانکتور و مدار,قسمت شیلدمون هست.وو

ممنون دوست عزیز من اتصال رد بصورت 1و3 لحیم کردن که این مشکل پیش میاد

اگه مدار اتصالی نداره مقاومت 4 رو چک کنین اگه حل نشد bs170 احتمالا مشکل داره

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

چهارشنبه 15 دی1394 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی حتما چک می کنم مرسی که پاسخ دادید.

چهارشنبه 15 دی1394 - 1:40am
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:
حمید نوشته است:
بله برای تست میشه از IRFP460 استفاده کرد ولی جواب خوبی نمیده و سیستم تفکیک هم درست عمل نخواهد کرد. کلا این نوع ماسفت بدلیل ظرفیت خازنی خروجی بسیار بالا در حد چند برابر ماسفتهایی که دوستان ازشون جواب گرفتن ؛ ماسفت خوبی نیست.

استاد نظر شما نسبت به نوع lc این ماسفت چیه؟

زیاد فرقی نمیکنه! این هم جالب نیست.

چهارشنبه 15 دی1394 - 2:22am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید یه سوال داشتم. ورق mdf که برای لوپ استفاده کردم سفیده (شهرستان و هزار و یک مشکل)! میتونم سیمهارو با روزنامه بپوشونم و یه اسپری رنگ قهوه ای به mdf بزنم؟ به نظرتون مشکلی نداره؟

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 16 دی1394 - 9:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و خسته نباشید خدمت دوستانن و مهندس عزیز
یه سوال داشتم از ائن دئستانی که لوپ 60 رو ساختن من با 20 دور سیم 1*1 لوپ رو درست کردم که اهم لوپ شده 0.5 فقط میخواستم بدونم شما چطور سیم پیچی می کنید که اهم لوپ شما حدود 1 اهم در میاد با 18 دور

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:16am
مدیر سایت
مدیر سایت

yas22 نوشته است:
یه سوال داشتم از ائن دئستانی که لوپ 60 رو ساختن من با 20 دور سیم 1*1 لوپ رو درست کردم که اهم لوپ شده 0.5 فقط میخواستم بدونم شما چطور سیم پیچی می کنید که اهم لوپ شما حدود 1 اهم در میاد با 18 دور

اهم متر شما باطریش خراب شده ، اگر سیم شما واقعا 1میل واقعی با کیفیت باشه همون 18 دور کافیه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
yas22 نوشته است:

اهم متر شما باطریش خراب شده ، اگر سیم شما واقعا 1میل واقعی با کیفیت باشه همون 18 دور کافیه

سلام آقا مهدی جان اهم متر رو تازه گرفتم یکی رو خراب کرده مثلا جنس خوب گرفتیم پس از اهم متره ممنون که راهنماییم کردین از دیشب ده بار لوپ رو پیچیدم دوباره باز کردم الان از درد چشمام دارم میمیرم

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:35am
مدیر سایت
مدیر سایت

ماهمه هم دردیدم برادر ، مطمئنی سیم شما یک میل هست ؟ 1/5 یا 2 میل نداده باشن بهت ؟!!!! اول قبل از تست اهم لوپ شما باید دوتا پراب اهم متر قرمز و سیاه رو بزنی به هم نگهداری و ببینی در رنج اهم چقدر عدد بهت میده و هر عددی نشون داد باید از مقداری که اهم لوپ رو نشون میده کم کنی ، این میشه حذف خطای اهم متر و بدست آمدن اهم دقیقتر لوپ شما .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
ماهمه هم دردیدم برادر ، مطمئنی سیم شما یک میل هست ؟ 1/5 یا 2 میل نداده باشن بهت ؟!!!! اول قبل از تست اهم لوپ شما باید دوتا پراب اهم متر قرمز و سیاه رو بزنی به هم نگهداری و ببینی در رنج اهم چقدر عدد بهت میده و هر عددی نشون داد باید از مقداری که اهم لوپ رو نشون میده کم کنی ، این میشه حذف خطای اهم متر و بدست آمدن اهم دقیقتر لوپ شما .

رو سیم نوشته 1*1 mm خطای اهم متر هم 0.2 هستش نمیدونم چرا اینجوری میشه اصلا کار من جور در نمیاد

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1597 , 1598 , 1599 , 1600 , 1601 , 1602 , 1603 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure