انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:31pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 27  بعدی
 فروش فلزیاب چنس با آخرین تغییرات توسط آقا مجتبی 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

EP63 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن
با توجه به اینکه دوستان زیادی هستند که روی مونتاژ و ساخت فلزیاب کار میکنند که شاید ما با کار تعدادی از آنها آشنا هستیم که در راس آنها استاد و دوست خوبمان مجتبی عزیز قرار داره بنده به رسم شاگردی و آشنایی کامل با کار و ظرافت و دقت کار ایشون بر خود واجب دونستم هم از زحماتشون که واقعا بدون اغراق و مخلصانه و در مقام خضوع از ایشان و استاد حمید عزیز تشکر و قدردانی کرده و نهایتا از کسانی که قصد تهیه این دستگاه یا هر دستگاه دیگر را دارند متذکر می شوم که بر اساس رتبه بندی کارها آقا مجتبی و حمید جان از رتبه های برتری و گزینه بهتری برای انتخاب بوده و به این مثال بدون شرح بسنده می کنم که :
در بازار GPX 5000 چینی 999 دلار با کارایی صفر است در حالی که نمونه اصلی آن قیمت خیلی بالایی داشته و بهتر است بدانیم نام و شکل هر دو یکیست اما این کجا و آن کجا ...
با آرزوی بهترینها برای تمامی دوستان خوبم ...
@};- موفق و موید باشید. :YMPEACE:

:ymblushing:
ما هرچی یاد گرفتیم از مهندس حمید هست از خدا میخوایم ایشون و خانواده محترمشون رو همیشه سالم و زنده نگهدارند

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 23 تیر1393 - 12:02am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود
من هم به این دوستمون تبریک میگم اما اطلاعات در مورد کارکرد دستگاه کامل نیست مثل عداد گار باریر نحوه عمل کرد دستگاه با عداد مختلف وحالتno ایرون مسک..سنس در هوا و زیر خاک و نوع خاک منطقه و کیفیت تفکیک
بنده هم حاضر نیستم با1/3 قیمت از فرد هزار چهره و هویت نا معلوم(حالادیگه دستگاش بماند) و حاضر100بار با اسم دیگه بیاد جواب پس بده(کننده کارو این همه وقت اضافه!) نه داستان اینکه ایشون محتاج به دستاورد هاو حاصل دست رنج بچه ها و بخصوص اساتید این سایته _جناب واسه پاهاتم میتونی با هزینه کم یه پوتین استحقاقی کمرشو ببری بنده کشی بندازی 100بارم چرخ دوز میشه
بنظرم35با اون قابلیتهاش و قیمت نازلش هر چند با اپراتوریه پیچیدش از همه بالاتر ماهیت داخلی بودنش یک انقلاب درزمینه ردیابی بود و اینو باید مدیون مهندس حمید ومجتبی بود
در مورد چنس حق با رامینه ما داریم بحث از نقطه زن انجمن میکنیم که انتظارات زیادی ازش میره و نسبت به این اشفته بازارفلز یاب که اعتمادی هم بهش نیست 2ملیون رقم بالایی نیست و با داشتن اون هم پایان کار نیست شما تازه رهسپار جاده ای میشید که انتهاش نامعلومه! به قول امریکاییا گذینه های منتاژکیتهای مختلف مثله چنس توباکس بی ار... واسه همه روی میزه اما مجتبی عزیز شما برای بچه های این سایت که غریب به اکثریت از قشر ضعیف جامعه هستن حکم جزیره ثبات رو دارید از این رو از شما خواهشمندم در صورت مقدور بودن تجدید نظری بفرماییدو رقم متعادلتری مثله1500رو مد نظر بدین حتی میتونید هزینه پسترو هم بر دوش خود بچه ها بزارید تا شاید داشتن یک نقطه زن خوب برای خیلیهاکه فقط اسم امثالgp4500رو میشنون یک ارزو نمونه
احیانا اگرگزافه گویی هم کردم پوزش میطلبم.با تشکر @};- @};-

سه شنبه 23 تیر1393 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود و خسته نباشید میگم خدمت دو بزرگوار سایت مهندس حمید و مجتبی عزیر. مجتبی جان اگ امکان داره ی تجدید نظری بکن راجب قیمت این چنس.. 2تومن تیزه برا بچه ها.. لطف و محبتت مستدام.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 23 تیر1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
درود و خسته نباشید میگم خدمت دو بزرگوار سایت مهندس حمید و مجتبی عزیر. مجتبی جان اگ امکان داره ی تجدید نظری بکن راجب قیمت این چنس.. 2تومن تیزه برا بچه ها.. لطف و محبتت مستدام.

سلام به همه عزیزان
بنده هم پیشنهادی داشتم مبنی بر فروش pcb خالی در فروشگاه (حالا چه مونتاژ شده چه مونتاژ نشده)
اینطوری تو وقت خیلی صرفه جویی میشه چون سری کاری با ساخت تکی خیلی خیلی فرق می کنه
اگر هر کدوم از اعضا به طور جداگانه بخوان مدار چاپی رو آماده کنن و از طرفی دنبال قطعات باشن و... با اینکه یه نفر (آقا مجتبی عزیز) مثلا 50 تا مدار چاپی بزنه و ... خیلی تفاوت داره و هم از نظر باگ گیری مدار خیلی بهتر جواب میده
اینجوری لا اقل یه کم از نظر مالی هم هر چند اندک ولی به گردانندگان سایت هم کمک میشه
لطفا دوستان نظر بدید تا آقا مجتبی در این خصوص تصمیم گیری کنه ;)

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

سه شنبه 24 تیر1393 - 9:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

karajniaz نوشته است:
سورنا نوشته است:

سلام به همه عزیزان
بنده هم پیشنهادی داشتم مبنی بر فروش pcb خالی در فروشگاه (حالا چه مونتاژ شده چه مونتاژ نشده)
اینطوری تو وقت خیلی صرفه جویی میشه چون سری کاری با ساخت تکی خیلی خیلی فرق می کنه
اگر هر کدوم از اعضا به طور جداگانه بخوان مدار چاپی رو آماده کنن و از طرفی دنبال قطعات باشن و... با اینکه یه نفر (آقا مجتبی عزیز) مثلا 50 تا مدار چاپی بزنه و ... خیلی تفاوت داره و هم از نظر باگ گیری مدار خیلی بهتر جواب میده
اینجوری لا اقل یه کم از نظر مالی هم هر چند اندک ولی به گردانندگان سایت هم کمک میشه
لطفا دوستان نظر بدید تا آقا مجتبی در این خصوص تصمیم گیری کنه ;)

نه آقا اصلا پیشنهاد خوبی نیست.. همه ک مثل شما نمیتونن برن دنبال قطعات اقا! شمام ب فکر خودتی فقط انگار.. منحصرا تولید کامل با مهندس مجتبی هستش و این ایده اله، فقط ی مقدار قیمتش رو کاهش بده هم بچه ها راضین هم اینکه مشتری هاش بیشتر میشه.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 24 تیر1393 - 10:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب سورنا
بنده شاید نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم
عرضم این بود که pcb خالی یعنی فیبر مدار چاپی به همراه قطعات یعنی بدون لوپ و کویل و باطری و جعبه و ...
اینجوری خودمون به سلیقه خودمون جمعش میکنیم و ارزون هم تموم میشه
در ضمن این منافات و کانفیلیتی با پیشنهاد شما نداره
اگر قیمت ارزان بشه که ما از خدامونه
این پیشنهاد رو بنده به طور مجزا مطرح کردم نه اینکه بگم پیشنهاد بنده اجرا بشه و در عوض دستگاه کامل ارزون نشه! ;)
حالا دوباره نظرتو بگو لطفا :D :ymhug:

سه شنبه 24 تیر1393 - 11:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این رو هم اضافه کنم که مدار هم میتونه مونتاژ شده ارایه بشه و هم آماده مونتاژ ولی مسلما قیمت مونتاژ شده باید بالاتر باشه

سه شنبه 24 تیر1393 - 11:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

karajniaz نوشته است:
جناب سورنا
بنده شاید نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم
عرضم این بود که pcb خالی یعنی فیبر مدار چاپی به همراه قطعات یعنی بدون لوپ و کویل و باطری و جعبه و ...
اینجوری خودمون به سلیقه خودمون جمعش میکنیم و ارزون هم تموم میشه
در ضمن این منافات و کانفیلیتی با پیشنهاد شما نداره
اگر قیمت ارزان بشه که ما از خدامونه
این پیشنهاد رو بنده به طور مجزا مطرح کردم نه اینکه بگم پیشنهاد بنده اجرا بشه و در عوض دستگاه کامل ارزون نشه! ;)
حالا دوباره نظرتو بگو لطفا :D :ymhug:

دوست عزیز karajniaz اگ توجه کرده باشی منم گفتم بطور کامل اقا مجتبی ارزه کنه خوبه این یعنی لوپو باطریو جعبه و .... کامل باشه (گفتم قطعات منظور اینا بودش) اینکه در یک مورد کامل ب فروش برسه یک مبحثه ک همینطورم برنامه ریزی شده و اینکه فقط خوده مدار بدون متعلقات ک شامل لوپو باطریو.... ب فروش برسه اونم بحث جداییست ک تصمیم با مهندس مجتبی هستش. ولی من یکی اگ بگیرم کامل فقط :D

سه شنبه 24 تیر1393 - 12:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

برادر اگه قرار به منتاژ دست ما بودکه دیگه وجود این تاپیک معنا نداره تاپیک منتاژ هم هنوز سر جاشه! یهو بگو امار فیبر جدیدرو بده برم خلاص دیگه چی لقمه کنه بزار دهنمون زحمت خودشون چی رفیق خیلی ببخشید حرفات اونم در این بازه زمانی بو نم میده ادم شک میکنه...لطفا تا پیکو به انحراف نکش...بازم شاید من اشتباه میکنم شما از مباحث عقب باشید!

سه شنبه 24 تیر1393 - 1:03pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب karajniaz خیلی ممنون از شما.
بنده با ارائه این مدار بصورت فیبر یا کیت کلا مخالف هستم! دو دلیل مشخص هم داره. اول اینکه فیبر دستگاه چنس برای فروشگاه تغییرات خاصی داشته و مدارش هم اندکی فرق میکنه و طبیعتا با توجه به مسائلی که حتما دیدین باید حق بدین که بنده بهیچ وجه دوست ندارم سایر فروشندگان براحتی حتی از طرح فیبر ما استفاده کنن! حالا خودشون زحمت فیبر یا تغییراتی در مدار رو بکشن طبیعتا دسترنج خودشون هست. ولی من شخصا دیگه نمیتونم تحمل کنم حاصل تک تک زحمات ما حتی در جزئیات کار بطور مستقیم توسط بقیه دستمایه سودجویی قرار بگیره و آخرش هم پشت ما بدگویی کنن!!!
دلیل دوم این هست که همونطور که قبلا هم بارها اشاره کردم ؛ کیت خالی فلزیاب از نظر من ارزش چندانی نداره. بخصوص مدار چنس! شاید باور نکنین ولی الان نزدیک به 2 ماه هست آقا مجتبی درگیر مساله اسکلت و لوپ و شیلد و شارژ باطری هستن! در این مدت روی تمام جزئیات موثر در کارکرد نهایی دستگاه رایزنی کردیم. وگرنه که مدار و کیت ساخته شده خیلی قبل تر از اینها نهایی شده بود! منظورم اینه که کیت خالیش بدرد نمیخوره و بیشتر مسائل مهم در ساخت نهایی دستگاه هست. علت اینکه بعضی دوستان از ساخت مدار چنس جواب خوبی گرفتن و عده ای هم نگرفتن ؛ همین نکات هست. با اینکه همه نکات لازم در ساخت رو من مفصلا توضیح داده بودم! در هر صورت رعایت همه مسائل در ساخت کار هر کسی نیست و از دید من اگر بنا به فروش هر دستگاهی باشه فقط کامل ساخته شدش ارزش داره.
فروشندگانی هم که صرفا کیت ارائه میدن واقعا کار شاقی نمیکنن! سفارش یک فیبر اتوماتیک و صرفا مونتاژ قطعات کاریه که ساده و سریع انجام میشه. ولی خیلی اوقات ساخت یک اسکلت یا لوپ یا به خصوص شیلد صحیح و حتی باطری و شارژرش مسائلی هستن که هم وقتگیر و مشکل هستن و هم اینکه هزینه خیلی بیشتری نسبت به یک کیت خالی دارن. خلاصه اون دوستان هم چیزی میدونن که کیت خالیشو میفروشن! وگرنه بدشون نمیومد کاملشو با قیمت چند برابر بذارن ولی از این مسائل مطلع هستن که این کارو کمتر انجام میدن! :D

سه شنبه 24 تیر1393 - 6:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: firefighter , kaveh gh , Majestic12 و 425 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure