انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:46pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ما که خاستیم بسازیم نفهمیدیم از کدوم پی سی بی استفاده کنیم یکیش میگن خرابه یکیش میگن بی کیفیت هست ؟

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مقدسی نوشته است:
داشت کارمیکرد اون هم چه جورشم یه سکه در 50 سانتی نمیدونم چی شد کی بهش دست زد وقتی خونه نبودمکه این بلا نازل شد دیگه داره حالم بد میشه

آقا مقدسی جان
معمولا چیزی که باعث داغ شدن ترانزیستور قدرت میشه، ایراد در طبقه ی راه انداز قدرت. کنار ترانزیستور قدرت قطعه ی نیمه رسانایی (مثل ترانزیستور)اگه دارید بهتره تعویض بشه. اما قبلش 555که بسیار ضریب آسیب پذیری بالایی داره. ازش غافل نشید
پیروز باشید

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 8:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داش رستم اقا مهدی استاد الکترونیک نظری ندارنداقا داوود حال دادی

چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 8:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خب شما باید tip32 و ترانزیستور درایو و مقاومت های دوروبرش رو تعویض کنید و اون 2 دیود 4148 ذرو هم چک کنید

چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
saman001 نوشته است:
ما که خاستیم بسازیم نفهمیدیم از کدوم پی سی بی استفاده کنیم یکیش میگن خرابه یکیش میگن بی کیفیت هست ؟

سامان جان اولین پی سی بی رو که بنده آپ کردم ویک فایل ورد هست با پسوند DOC هست رو بسازید هم خودم ساختمش و هم کیفیتش خوبه و خوب با برنامه WORD به راحتی باز میشه وبا همون سایز رو A4 پرینت بگیرید درسته فایل دوم رو که آپ کردم و PDF همین هست یه مقدار بی کیفیت شده و الا فایل اصلی که ورد هست مشکل نداره دادش :-H

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
mahdi8877 نوشته است:
خب شما باید tip32 و ترانزیستور درایو و مقاومت های دوروبرش رو تعویض کنید و اون 2 دیود 4148 ذرو هم چک کنید

ببخشید مهدی جان که سوال خارج بحث میپرسم!
خواستم بدونم چون شما با مینی پالس 3 کار کردین از نظر قدرت وثبات وتفکیک چطور دستگاهیه؟
آخه چند وقت پیش یک نمونه از اونو دیدم که هم یک سری قطعاتش عوض شده بود وهم میکروی اونو از نو نوشته بودن وتوی لوگوی دستگاه مینوشت SIROS2 وبا یک شستی دوتا مد اون عوض میشد که یکی ALL METAL ودیگریGOLD ONLEY بود صاحبش میگفت رو مد طلا فقط طلا رو میگیره وکلا آهن رو اصلا نشون نمیده وبه گفته خودش تو خاک تا سه متر ازش عمق گرفته!
خواستم نظر شمارو در این مورد بدونم که آیا این دستگاه از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقاتا این اندازه رو داره یا خیر؟

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

A.D.H1360 نوشته است:
saman001 نوشته است:

سامان جان اولین پی سی بی رو که بنده آپ کردم ویک فایل ورد هست با پسوند DOC هست رو بسازید هم خودم ساختمش و هم کیفیتش خوبه و خوب با برنامه WORD به راحتی باز میشه وبا همون سایز رو A4 پرینت بگیرید درسته فایل دوم رو که آپ کردم و PDF همین هست یه مقدار بی کیفیت شده و الا فایل اصلی که ورد هست مشکل نداره دادش :-H

ممنونم داداش جبران کنم :ymhug: :D :D :x

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوبم مقدسی عزیز
ببخشئد که نبودم دلایل داغ شدن ترانزیستور
1-اتصالی در سیم پیچ و یا پایین بودن مقاومت سیم پیچ
2-خراب شدن قطعات دور ترانزیستور بخصوص دیودها و مقاومت موازی با ترانزیستور
3-و مهمترین حالت برای مشکل شما بالا رفتن فرکانس دستگاه میباشد ولوم 3 و 555 نوسان ساز رو برسی کنید
اصولا دستگاه سگ جونی به این راحتی ها نمیسوزه
اولین تعغیر:tr3=tip142,----------------tr4=tip42
ولوم تفکیک را 10 دور کنید و یک ولوم به جای ولوم 3 برای تنظیم فرکانس روی دستگاه نصب کنید مواظب باشید نباید ولوم صفر بشود چون باعث بالا رفتن فرکانس و داغ شدن قطعات میشود برای این کار من یک مقاومت 27 کیلو به سر ولوم بستم و رنج تعغیرات فرکانس بین 56 هرتز تا 260 هرتز میباشد

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 8:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داش رستم من دستگاه به این سگ جونی ندیدم درسته اما اگه خراب شه ادم دق میاره تا درست شه من به درایور شک دارم حتما ترانزیستور bc320 باشه یا نه هرترانزیستور مثبت بیس وسط خوبه ترانزیستور پشتهادی شما بجز 320و321و322 چیه چون تو شهرما ازاین ترانزیستور خبرینیست حتما باید برم رشت بگیرم برام سخته برای یه ترانزیستور فسقلی اینقدر راه برم بجای tip 32 tip از tip 31 بصورت 3تا موازی ببندم خوبه اخه قبل ازخراب شدن این کار کرده بودم هم در برد هم در ثبات خیلی خوب شده بود اقا مهدی دوست من تشکر اگر مال یکی اینطوری میشد من هم چنین چیزی پشنهاد میدادم ولی نسخه ما بدرد ما نمیخوره مثل اینکه با تشکر

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

A.D.H1360 نوشته است:
mahdi8877 نوشته است:

ببخشید مهدی جان که سوال خارج بحث میپرسم!
خواستم بدونم چون شما با مینی پالس 3 کار کردین از نظر قدرت وثبات وتفکیک چطور دستگاهیه؟
آخه چند وقت پیش یک نمونه از اونو دیدم که هم یک سری قطعاتش عوض شده بود وهم میکروی اونو از نو نوشته بودن وتوی لوگوی دستگاه مینوشت SIROS2 وبا یک شستی دوتا مد اون عوض میشد که یکی ALL METAL ودیگریGOLD ONLEY بود صاحبش میگفت رو مد طلا فقط طلا رو میگیره وکلا آهن رو اصلا نشون نمیده وبه گفته خودش تو خاک تا سه متر ازش عمق گرفته!
خواستم نظر شمارو در این مورد بدونم که آیا این دستگاه از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقاتا این اندازه رو داره یا خیر؟

سلام
بله میتونه همونطور که گفتن باشه و مینی پالس با یخورده کارکردن روش میتونه جواب بده

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 12:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh و 309 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure