نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بله گارد در چنس مشابه دیلی در این طرحه که البته اسم درست ترش همین دیلی هست و مقدارش بر حسب میکرو ثانیه هست. تنها تفاوت بزرگی که اینجا وجود داره اینه که دیگه نیاز نیست شما خودتون اینقدر تنظیمش کنین تا ببینین کجا لوپ شروع به کار میکنه. خودش در کسری از ثانیه دیلی شروع به کار لوپ رو پیدا میکنه و عددش هم برای هر لوپی تقریبا برابر با گاردی هست که روی چنس اون لوپ شروع به کار میکنه.
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 4:45pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ضمن تشكر از مهندس حميد عزيز alirezaii21 جان شما اولين نفري بودين كه مدار رو راه انداختين بهتون تبريك ميگم. راستي از نظر ثبات و نويز پذيري مدار چطوره؟ منظورم اينه كه در مقايسه با چنس كه ثباتش كم بود اين مدار خوبه ؟ محيط تست شما از نظر فلزات محيطي به چه شكله ؟ ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 5:36pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام جناب مهندس حمید، بنده پروگرامر tnm2000+ دارم،که نرم افزار مخصوص خودشو داره.آیا برای پروگرام میکرو میتونم ازش استفاده کنم و آیا باید در تنظیمات فیوزبیتها تغییراتی بدهم یا نه؟ ممنون آره دوست عزیز میتونی ازش استفاده کنی من هم از tnm2000 استفاده میکنم شاید میکرو رو به صورت اتوماتیک پیدا نکنه شما خودت باید انتخابش کنی برا تنظیمات فیوز شما باید تنظیمات مهندس حمید رو رو فیوزها اعمال کنی
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 5:52pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
bina نوشته است: سلام دوستان ضمن تشكر از مهندس حميد عزيز alirezaii21 جان شما اولين نفري بودين كه مدار رو راه انداختين بهتون تبريك ميگم. راستي از نظر ثبات و نويز پذيري مدار چطوره؟ منظورم اينه كه در مقايسه با چنس كه ثباتش كم بود اين مدار خوبه ؟ محيط تست شما از نظر فلزات محيطي به چه شكله ؟ ياحق سلام دوست من تو محیط خونه تست کردم و لوپ روی زمین و نزدیک تیرآهن کف خونه بود اگر مدار با لوپ مچ کنید ثباتش خوبه و از چنس بهتره و امکانات بیشتره داره و اگر ایرادی هم داشته باشه بمرور حل میشه تازه هزینه ساختش واقعا پایینه من میکرو و آیسیرو از پایا خریدم که از همه جا ارزونتر حساب کرد خازنارم از پیام الکترونیک گرفتم مقاومتا و غیره از چهره کلا شد 30 تومن
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 6:00pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون عليرضايي21 عزيز منم از پايا سفارش قطعه دادم و فكر كنم شنبه ارسال ميشه و به اميد خدا و راهنمايي دوستان مونتاژ ميكنم. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 6:04pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام من با لوپ عنکبوتی 1.9 اهم 30 سانتی ظرفیت 200 میکرو یک باطری کتابی رو تو 40 میزنه
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 9:42pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
آخرین بار توسط Soheil2014 در پنج شنبه 4 دی1393 - 9:55pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 9:47pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام عليرضا جان به شما تبريك ميگم و تحسين ميكنم بابت سرعت عمل درساخت و اعلام نتيجه ، انشاا.. در روزهاي آينده در خارج از محيط خانه و هم درخاك تست هايي داشته باشيد و اعلام بفرمائيد .. سپاس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 9:50pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
alirezaii21 نوشته است: سلام من با لوپ عنکبوتی 1.9 اهم 30 سانتی ظرفیت 200 میکرو یک باطری کتابی رو تو 40 میزنه ببينيد قطعاً دوستان ، باطري كتابي براي تست و اعلام نتيجه مورد خوبي نيست ، دوستان خواهشاً همچين مواردي رو در بخش ننويسيد ! درضمن اهم لوپ شما خيلي بالاست و مدار كيفيت لازم رو نميده به شما ! اهم مناسب 1 اهم هست و 400 ميلي هانري ظرفيت ، كه با سيم لاكي 07 بخوبي به دست مياد ؛ لطفاً با اهم مناسب دستگاه تست كرده و با قطعات مناسب مثل حلقه طلا ، سكه و يا فيبر مسي 10 در10 و يا بيشتر در محيط غير مسكوني تست كرده و اعلام بفرمائيد . متشكريم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 9:56pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
درضمن لوپ 1/9 اهمي ، ظرفيت 200 ميكرو براي لوپ 30 سانتي قطعاً اندازه نرمال و مناسبي نيست ، احتمالا سيم مناسبي نداشته اين لوپ !
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 4 دی1393 - 9:59pm |
|
|
|