انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 3 اردیبهشت1404 - 2:07am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1598 , 1599 , 1600 , 1601 , 1602 , 1603 , 1604 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

yas22 نوشته است:
مهدی نوشته است:
ماهمه هم دردیدم برادر ، مطمئنی سیم شما یک میل هست ؟ 1/5 یا 2 میل نداده باشن بهت ؟!!!! اول قبل از تست اهم لوپ شما باید دوتا پراب اهم متر قرمز و سیاه رو بزنی به هم نگهداری و ببینی در رنج اهم چقدر عدد بهت میده و هر عددی نشون داد باید از مقداری که اهم لوپ رو نشون میده کم کنی ، این میشه حذف خطای اهم متر و بدست آمدن اهم دقیقتر لوپ شما .

رو سیم نوشته 1*1 mm خطای اهم متر هم 0.2 هستش نمیدونم چرا اینجوری میشه اصلا کار من جور در نمیاد

پس اهم متر مشکل داره ! همون 18 دور رو بپیچ و تمامش کن . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 11:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

yas22 نوشته است:
سلام مهندس جان خسته نباشید مدار من با لوپ 30 اصلا برد نداره یعنی یه جعبه کفش پر سکه مفرغ قدیمی رو از فاصله 20 سانت میزنه اونم نهایتش چیمار کنم ایراد مدار کجاست

با توجه به خراب بودن اهم متر شما معلوم نیست از چه اهمی شما در لوپ استفاده میکنید !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 11:06am
مدیر سایت
مدیر سایت

yas22 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
yas22 نوشته است:
سلام
خسته نباشید دوستان عزیز مدار من مشکل تفکیک داره با لوپ 30 هر فلزی رو زیرش میگیری non-fe + نشون میده لطفا راهنمایی کنید اشکال از کدوم قسمت مداره

چندین علت ممکنه داشته باشه
ممکنه از lf357 تقلبی
یا از خازن 5 پیکو
یا از کانکتور و سیم رابط نامناسب
و ...
شما اعداد سه گانه خودتون رو اعلام کنین تا دوستان راهنمایی کنن

ممنون داداشبه جای lf از 3130 استفاده کردم خازن 5 p هم سالمه فقط نمیدونم چرا اینجوری میشه

357 فلزی نظامی خوب رو نیکو الکترونیک اصفهان داره میتونی بخری فقط زیاد نخرید که به بقیه نیازمندان هم برسه ! @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود خدمت اساتید
من مشکلم اتصالی سیم کانکتور بود که بعد از بر طرف کردنش مشکلم حل شد برا کنجکاوی سیم1.5 رو 18 دور پیچیدم برا تست ببینم چی کار کردم بار اول مشکل کویل ارور داشتم که فهمیدم به خاطر 357 تقلبی بود شانس اوردم که یکی دیگه داشتم :D اونو وصل کردم مشکل کویل ارور برطرف شد و با دیلی 6 شناسایی کرد فقط یه سینی 50 انتی رو تو 30 سانتی سنس داشتم که گمونم به خاطر سیم بوده و لوپ بی کیفیت هست درکل مداری که مهندس طراحی کردن فوق العاده است @};-
بنظرتون امکانش هست ای سی 357 رو که الان رو مدار هست هم تقلبی باشه؟

چهارشنبه 16 دی1394 - 11:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان 840 نیکو اصلیه؟

چهارشنبه 16 دی1394 - 12:55pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید یه سوال داشتم. ورق mdf که برای لوپ استفاده کردم سفیده (شهرستان و هزار و یک مشکل)! میتونم سیمهارو با روزنامه بپوشونم و یه اسپری رنگ قهوه ای به mdf بزنم؟ به نظرتون مشکلی نداره؟

سلام دوست عزیز بعیده مشکل پیش بیاد آخه رنگ که رسانا نیست فقط وزن لوپت میره بالا
واسه منم سفیده :D میپوشونمش خوبشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 16 دی1394 - 2:58pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
r_khan66 نوشته است:
دوستان هیچکس در مورد استفاده از اسپری رنگ برای ورق mdf نظری نداشت؟؟ برای تابلو نبودن در شب میگم

سعی کنید قبل از ساختن لوپ ، رنگ صفحه مورد نظر را انتخاب کنید که بعدا مشکل ساز نشود .
صفحه سفید رنگ فقط برای کارکردن بر روی برف مناسب هست :D بر روی زمینهای دیگر ، از چند کیلومتر اونورتر پیداست و در مقابل آفتاب هم بخوبی برق میزنه . حتی در شب سیاه خودشو لو میده .
برای پوشش دادن سفیدی ، استفاده از کاغذ کار جالبی نیست چون هم خراش میخوره و هم در هواری بارانی و مرطوب ، کنده میشه
اگر خواستید آنرا رنگ بزنید ، بهتر است از اسپری رنگ روغنی ( مخصوص درب و پنجره آهنی ) استفاده کنید و فقط به مقدار لازم آنرا رنگ بزنید که لایه ی ضخیم ایجاد نشه . اگر لایه ضخیم بشه ، راحت تر کنده میشه
از رنگهای ناشناس و غیر معمول هم استفاده نکنید ، چون ممکن است ترکیباتی داشته باشند که بر فلزیابی تاثیر گذار باشند .
راه دیگر استفاده از شبرنگ هست که هم ضدآب هست و هم براحتی خراش برنمیداره و کنده نمیشه . در انتخاب شبرنگ نیز سعی کنید که نوع تیره و غیر براق را انتخاب کنید و آزمایش کنید که از نظر سنس شدن مشکلی نداشته باشد .

لا اله الا هو

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

امیر حداد نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید یه سوال داشتم. ورق mdf که برای لوپ استفاده کردم سفیده (شهرستان و هزار و یک مشکل)! میتونم سیمهارو با روزنامه بپوشونم و یه اسپری رنگ قهوه ای به mdf بزنم؟ به نظرتون مشکلی نداره؟

ممنون دوست من @};- :ymhug:

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
دوستان هیچکس در مورد استفاده از اسپری رنگ برای ورق mdf نظری نداشت؟؟ برای تابلو نبودن در شب میگم

سعی کنید قبل از ساختن لوپ ، رنگ صفحه مورد نظر را انتخاب کنید که بعدا مشکل ساز نشود .
صفحه سفید رنگ فقط برای کارکردن بر روی برف مناسب هست :D بر روی زمینهای دیگر ، از چند کیلومتر اونورتر پیداست و در مقابل آفتاب هم بخوبی برق میزنه . حتی در شب سیاه خودشو لو میده .
برای پوشش دادن سفیدی ، استفاده از کاغذ کار جالبی نیست چون هم خراش میخوره و هم در هواری بارانی و مرطوب ، کنده میشه
اگر خواستید آنرا رنگ بزنید ، بهتر است از اسپری رنگ روغنی ( مخصوص درب و پنجره آهنی ) استفاده کنید و فقط به مقدار لازم آنرا رنگ بزنید که لایه ی ضخیم ایجاد نشه . اگر لایه ضخیم بشه ، راحت تر کنده میشه
از رنگهای ناشناس و غیر معمول هم استفاده نکنید ، چون ممکن است ترکیباتی داشته باشند که بر فلزیابی تاثیر گذار باشند .
راه دیگر استفاده از شبرنگ هست که هم ضدآب هست و هم براحتی خراش برنمیداره و کنده نمیشه . در انتخاب شبرنگ نیز سعی کنید که نوع تیره و غیر براق را انتخاب کنید و آزمایش کنید که از نظر سنس شدن مشکلی نداشته باشد .

سپاس دوست گرامی از راهنماییتون :x @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

r_khan66 نوشته است:
امیر حداد نوشته است:
r_khan66 نوشته است:

ممنون دوست من @};- :ymhug:

خواهش میکنم :x @};-

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1598 , 1599 , 1600 , 1601 , 1602 , 1603 , 1604 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure