انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 11:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1600 , 1601 , 1602 , 1603 , 1604 , 1605 , 1606 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
مهندس حمید دست مریزاد
یدونه ای مهندس امروز سیم یک میل گرفتم و فقط بصورت دایره ای درش اوردم اونم توی خونه مثلا لوپ رو با دیلی 22 شناخت و سینی استیل رو تو 180 زد و یه صفحه مسی 12در 12 رو تو یه متری سنش قوی داشتم :-BD
دمت گرم مهندس @};-
حذف اهن رو 12 بود و اهن رو به راحتی حذف کرد اعداد سه گانه هم A291 .B685 . C792 هست بنظرتون ایسی 357 اصل هست؟فردا قراره برم سر وقت لوپ تا بعد از ساخت لوپ تست بگیرم :D
فقط یه مشکلی دارم مهندس من دوتا مدار ساختم یکی با دیلی 13 شناسایی می کنه و سنس خیلی ضعیفی داره ای سی هم تست شده و سالمه کانکتور رو تست کردم مشکلی نبود بنظرتون مهندس مشکل از کجاست؟

چهارشنبه 16 دی1394 - 9:09pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. لطف دارین. خسته نباشین.
اعداد 3 گانه شما که درست هستن و لذا آیسی 357 دارای هر کیفیتی که هست حداقل تقلبی نیست و داره درست کار میکنه! با لوپهای مختلف و تنظیمات مختلف هم کمی در این اعداد تغییر ایجاد میشه ولی رنج درست همین اعدادی هست که الان دارین.
در مورد مدار دیگتون هم باید بسیاری از قطعات اطراف ایسی 357 رو بررسی کنین. سلامت خازنهای 10 و 11 و 12 و دیودهای 1 و 2 و اشتباه نبودن مقاومتها همگی مهم هست.

چهارشنبه 16 دی1394 - 9:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید منیه مشکلی برام پیش اومده مدارم خوب کار میکرد به صورتی که تاگرم شدن دستگاه یه ۷تا۸ دقیقه ایی طول میکشید ودستگاه دیگه لال میشد وهیچ تکبوقی نداشتم تا دیروز که کلا بر عکس شد یعنی تا گرم شدن دستگاه هیچ تکبوقی نداره بعد شروع به سرو صدا میکنه مشکل چی هست

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم. لطف دارین. خسته نباشین.
اعداد 3 گانه شما که درست هستن و لذا آیسی 357 دارای هر کیفیتی که هست حداقل تقلبی نیست و داره درست کار میکنه! با لوپهای مختلف و تنظیمات مختلف هم کمی در این اعداد تغییر ایجاد میشه ولی رنج درست همین اعدادی هست که الان دارین.
در مورد مدار دیگتون هم باید بسیاری از قطعات اطراف ایسی 357 رو بررسی کنین. سلامت خازنهای 10 و 11 و 12 و دیودهای 1 و 2 و اشتباه نبودن مقاومتها همگی مهم هست.

مرسی مهندس حتما چک می کنم بازم ممنون از راهنمایی های خوبتون @};-

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز وتشکر از دوست عزیز اقای original راستش لوپ رو بدون کانکتور هم وصل کردم به مدار بازم مشگل حل نشد مهندس حمید یه سوالی داشتم برا صحت عملکرد ای سی و ماسفت و بخصوص ترانزیستور170 میشه از رو ولتاژای ورودی و خروجی پی به کارکرد صحیحشون برد؟ مثلا ولتاژ یکسر مقاومت r4 حدود5ولته خروجیش میره واسه ترانزیستور باید حدوده چند باشه یا ولتاژ خروجی ای سی برا خازن c13و c14 باید چند باشه یا ماسفت 860 ورودیش باید چند باشه پیش مقاومتr6 البته ببخشید بنده در اون حد نیستم که بخام راه کار ارائه بدم در مقابل دانش الکترونیک جنابعالی فقط برا اینکه بفهمیم ولتاژا بعد بستن ای سی و میکرو درستن یا نه بازم از شما بابت زحماتنون متشکرم

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان خصوصأ استاد حميد؛امشب رفتيم كاوش طرف ميگفت اينجا قبر وجود داره خلاصه جاي راسنس داشتم گفتم به طرف آهنه؛ گفت بكنيم گفتم دوست داري بکن؛شروع كرد به كندن تا 160سانت كند تا به قوطي حلب رسيد خيالش راحت شد برگشيم تو كف موند دستت درد نكنه استاد حميد همه اپراتورا رو رو سفيد كردي

پنج شنبه 16 دی1394 - 1:07am
کاربر فعال
کاربر فعال

جالب اينجا بود بعد پرسو جو از دوستان گفتن اونجا كه تو رو برده معدن ماسه بوده كه با لودر خاک پوشوندن براي كشاورزي قابل استفاده باشه

پنج شنبه 16 دی1394 - 1:13am
مدیر کل
مدیر کل

komiser نوشته است:
سلام مهندس حمید منیه مشکلی برام پیش اومده مدارم خوب کار میکرد به صورتی که تاگرم شدن دستگاه یه ۷تا۸ دقیقه ایی طول میکشید ودستگاه دیگه لال میشد وهیچ تکبوقی نداشتم تا دیروز که کلا بر عکس شد یعنی تا گرم شدن دستگاه هیچ تکبوقی نداره بعد شروع به سرو صدا میکنه مشکل چی هست

خسته نباشین.
از اونجا که تاثیر خطای حرارتی ماسفت برعکس قسمتهای دیگه هست احتمال داره مشکل از ماسفت شما باشه. کلا ماسفت اگر از حدی داغتر بشه دیگه عملکرد خوبی نداره.

پنج شنبه 16 دی1394 - 1:25am
مدیر کل
مدیر کل

shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز وتشکر از دوست عزیز اقای original راستش لوپ رو بدون کانکتور هم وصل کردم به مدار بازم مشگل حل نشد مهندس حمید یه سوالی داشتم برا صحت عملکرد ای سی و ماسفت و بخصوص ترانزیستور170 میشه از رو ولتاژای ورودی و خروجی پی به کارکرد صحیحشون برد؟ مثلا ولتاژ یکسر مقاومت r4 حدود5ولته خروجیش میره واسه ترانزیستور باید حدوده چند باشه یا ولتاژ خروجی ای سی برا خازن c13و c14 باید چند باشه یا ماسفت 860 ورودیش باید چند باشه پیش مقاومتr6 البته ببخشید بنده در اون حد نیستم که بخام راه کار ارائه بدم در مقابل دانش الکترونیک جنابعالی فقط برا اینکه بفهمیم ولتاژا بعد بستن ای سی و میکرو درستن یا نه بازم از شما بابت زحماتنون متشکرم

خواهش میکنم.
خیر با ولتاژگیری نمیشه سلامت ماسفت یا BS170 رو تشخیص داد! اگر به این راحتی بود که در توضیحات قید میکردم. در واقع چون سیستم بر اساس پالس هست اصولا با مولتی متر نمیشه خیلی قسمتهای مدار رو بررسی کرد. خازن 13 و 14 هم جهت دکوپلینگ تغذیه اپ امپ قرار داده شدن. لذا با توجه به وجود مقاومت 10 اهمی در مسیر ولتاژ 12 ولت باید ولتاژ سر اون خازنها در حد چند صدم ولت کمتر از 12 ولت مدار شما باشه. این هم نکته مهمی نیست چون بعیده در اون قسمت مشکلی پیش بیاد. باقی مواردی هم که فرمودین بدلیل وجود پالس در اون قسمت قابل ارزیابی با مولتی متر نیست.

پنج شنبه 16 دی1394 - 1:31am
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:
با سلام خدمت دوستان خصوصأ استاد حميد؛امشب رفتيم كاوش طرف ميگفت اينجا قبر وجود داره خلاصه جاي راسنس داشتم گفتم به طرف آهنه؛ گفت بكنيم گفتم دوست داري بکن؛شروع كرد به كندن تا 160سانت كند تا به قوطي حلب رسيد خيالش راحت شد برگشيم تو كف موند دستت درد نكنه استاد حميد همه اپراتورا رو رو سفيد كردي

خواهش میکنم. ممنون از شما. خسته نباشین.
بله خوشبختانه حلبی مدفون در خاک طبق بسیاری از تستها بخوبی بصورت آهن تشخیص داده میشه! بنظر میاد این مورد هم جزو 80 درصد موفقیت سیستم حذف آهن در این طرح باشه.

پنج شنبه 16 دی1394 - 1:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1600 , 1601 , 1602 , 1603 , 1604 , 1605 , 1606 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Walak369 و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure