انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 11:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1601 , 1602 , 1603 , 1604 , 1605 , 1606 , 1607 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
komiser نوشته است:
سلام مهندس حمید منیه مشکلی برام پیش اومده مدارم خوب کار میکرد به صورتی که تاگرم شدن دستگاه یه ۷تا۸ دقیقه ایی طول میکشید ودستگاه دیگه لال میشد وهیچ تکبوقی نداشتم تا دیروز که کلا بر عکس شد یعنی تا گرم شدن دستگاه هیچ تکبوقی نداره بعد شروع به سرو صدا میکنه مشکل چی هست

خسته نباشین.
از اونجا که تاثیر خطای حرارتی ماسفت برعکس قسمتهای دیگه هست احتمال داره مشکل از ماسفت شما باشه. کلا ماسفت اگر از حدی داغتر بشه دیگه عملکرد خوبی نداره.

ممنون مهندس چک میکنم

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

پنج شنبه 17 دی1394 - 8:54am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
ada نوشته است:
با سلام خدمت دوستان خصوصأ استاد حميد؛امشب رفتيم كاوش طرف ميگفت اينجا قبر وجود داره خلاصه جاي راسنس داشتم گفتم به طرف آهنه؛ گفت بكنيم گفتم دوست داري بکن؛شروع كرد به كندن تا 160سانت كند تا به قوطي حلب رسيد خيالش راحت شد برگشيم تو كف موند دستت درد نكنه استاد حميد همه اپراتورا رو رو سفيد كردي

خواهش میکنم. ممنون از شما. خسته نباشین.
بله خوشبختانه حلبی مدفون در خاک طبق بسیاری از تستها بخوبی بصورت آهن تشخیص داده میشه! بنظر میاد این مورد هم جزو 80 درصد موفقیت سیستم حذف آهن در این طرح باشه.

متأسفانه بارها و بارها متذکر شدیم و به این مورد اشاره کردیم که دوستان نتایج خودشون رو در بخش اپراتوری فلزجو بصورت روشن و مختصری از شرح تنظیمات و نحوه تشخیص هدف عنوان کنید ولی متأسفانه قابل درک برای بعضها نیست L-) [-X اگر میگیم اونجا به خاطر خودتون و نتیجه گیریهای کلی در تشخیص ها بهتر برای همه دوستان هست ! لطفاً در بخش اپراتوری شرح بدید این موضوع رو ..متشکریم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 17 دی1394 - 9:14am

سلام وخسته نباشید به مهندس حمید بزرگوار و همه دوستان
آقا حمید بنده تقریبا تمام قطعات به غیر از میکرو رو تعویض کردم ولی همچنان مشکل کویل ارور دارم
فقط به bs170 بازم شک دارم(چون طبق نظر دوستان باید اصلی باشه تا جواب بده)
میخواستم بدونم اون bs170 که شما استفاده کردید رو از کجا تهیه کردین؟لطفا شماره ی فروشگاهی که مال خودتونو خریدین بفرمایین که بتونم تهیه کنم
با تشکر @};-

پنج شنبه 17 دی1394 - 11:28am

bluesea نوشته است:
آقا حمید بنده تقریبا تمام قطعات به غیر از میکرو رو تعویض کردم ولی همچنان مشکل کویل ارور دارم
میخواستم بدونم اون bs170 که شما استفاده کردید رو از کجا تهیه کردین؟لطفا شماره ی فروشگاهی که مال خودتونو خریدین بفرمایین که بتونم تهیه کنم
با تشکر @};-

دوست عزیز مدارات من هم همینطور بود تا 4 عدد bs170 تهیه کردم که از دو تاش جواب گرفتم. از فروشگاه نیکو شاپ خرید کن چند عدد

پنج شنبه 17 دی1394 - 12:08pm
مدیر کل
مدیر کل

bluesea نوشته است:
با تشکر @};-

خواهش میکنم.
بله احتمالش زیاده که از BS170 باشه! بهرحال تصویر نوعی که استفاده کردم رو در چند صفحه قبل گذاشتم. اگر اشتباه نکنم از فروشگاه چهره تهیه شده بود. ولی چون موضوع مربوط به بیش از یک سال پیش هست ؛ معلوم نیست الان چه مدلی اورده باشن!

پنج شنبه 17 دی1394 - 2:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان و مهندس عزیز
الان دارم از تست میام با لوپ 60 یه صندلی غذاخوری رو از فتصله 120 میزد تفکیک هم میکرد ولی برد مدار خیلی کمه 170 و 840 رو هم تعویض کردم فقط مونده 357 که منتظرم به دستم برسه فقط یه خواهشی دارم دوستان لطف کنین اگه مدار از جای دیگه اشکال داره راهنماییم کنید درضمن از زحمات بی دریغ دوستان و اساتید محترم کمال تشکر رو دارم

پنج شنبه 17 دی1394 - 4:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سعید 9896 نوشته است:
bluesea نوشته است:
با تشکر @};-

دوست عزیز مدارات من هم همینطور بود تا 4 عدد bs170 تهیه کردم که از دو تاش جواب گرفتم. از فروشگاه نیکو شاپ خرید کن چند عدد

با اججازه از اساتید محترم دوست عزیز اگه تو خونه امتحان میکنی با لوپ کوچکتر از 30 امتحان کن اگه مدارت در حد نرمال باشه با لوپ 30 هم توخونه ارور میده در واقع لوپ 60 و 45 من کلا تو خونه ارور داره ولی بیرون از خونه با دلی 28 کار میکنه راستی منم تازه از چهره گرفتم خوبه چند تا هم از نیکو شاپ سفارش دادم هنوز دستم نرسیده

پنج شنبه 17 دی1394 - 4:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس عزیزمون آقا حمید @};-
راستش چنتا عکس از اولین تجربم تو این زمینه میزارم از فیبرم که چاپ کردم و سوراخکاریاشم انجام دادم ولی به دل خودم نیست که اینو مونتاژ کنم حالا اگه مهندس نظرشونو بگن خوشحال میشم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 17 دی1394 - 5:01pm

حمید نوشته است:
bluesea نوشته است:
با تشکر @};-

خواهش میکنم.
بله احتمالش زیاده که از BS170 باشه! بهرحال تصویر نوعی که استفاده کردم رو در چند صفحه قبل گذاشتم. اگر اشتباه نکنم از فروشگاه چهره تهیه شده بود. ولی چون موضوع مربوط به بیش از یک سال پیش هست ؛ معلوم نیست الان چه مدلی اورده باشن!

مهندس حمید از اینکه اینقدر صبورانه بنده وسایر دوستان رو راهنمایی میکنید واقعا سپاسگزارم
از سایر دوستان هم بابت راهنماییشون ممنونم
بعداز تست نتیجه رو اعلام میکنم

پنج شنبه 17 دی1394 - 6:04pm

با سلام
الان داشتم توی سایت چهره نگاه میکردم
قیمت lf357n اورجینال رو زده 16500 تومن
این قیمت درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 17 دی1394 - 6:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1601 , 1602 , 1603 , 1604 , 1605 , 1606 , 1607 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Walak369 و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure