انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 10:00am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1615 , 1616 , 1617 , 1618 , 1619 , 1620 , 1621 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
پهنای پالس 250 به بالا ، برای ماسفت کمی زیاد هست و از 300 به بالا ، ممکن است کم کم دچار بحران بشه .
اگر از 300 به پائین دچار وز وز میشه ، احتمالا ماسفت شما مرغوب نیست
این تنظیم به مقدار فرکانس و اهم و نمره سیم نیز بستگی دارد
برای استفاده از پهنای پالس بالا ، باید
فرکانس بالا نباشد
اهم لوپ پائین نباشد
برای ماسفت از هیت سینگ مناسب استفاده شود
840 از نوع مرغوب باشد
و اگر پهنای بیشتری نیاز داشتید ، میتوانید از ماسفتهای قویتری استفاده کنید
و اگر این موارد رعایت شده ، از سفت بودن پیچ هیت سینگ اطمینان حاصل کنید و نهایتا ماسفت را تعویض کنید .

لا اله الا هو

پنج شنبه 23 دی1394 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون استاد
من قبلا از 11nk100 استفاده میکردک که بعد از مدتی دچار وز وز شد و کلا من اون مدار رو عوض کردم و یک مدار جدید زدم
با 840 وز وز نداشتم
ماسفت رو عوض کردم و 20nk50 زدم که خوب بود و صدایی هم نداشت ولی امروز یک صدای وز کمی میده. پهنای پالس 170 به پایین صداش بسیار کمه ولی 250 به بالا صداش زیاده.
قبلا این صدارو نمیداد
ولی مدار به درستی کار میکنه و کاهش سنس هم ندارم. فقط میترسم به بقیه سیستم ها آسیب برسه.
راستی میتونه مربوط به خازن 4700 باشه؟ آخه احساس میکنم به این خازن دست میزنم صدای وز وزش کم میشه.
با ظلق سیلیکون عایق کردم و هیت سینک هم بهش بستم و اکثرا فرکانس کاریم هم پایین 150 هست.
منظورتون چیه از سفت بودن پیچ اطمینان حاصل کنم؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

پنج شنبه 23 دی1394 - 2:16am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان. چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید @};-
مهندس رگولاتور 7812 به برد چسبیده تر باشه خوبه یا برعکس؟
برای ماسفت یه هیت سینک کوچیک بزارم مشکلی نداره؟ مخصوصا در زمینه جذب نویز؟
میخواستم چندتا ماسفت تهیه کنم مهندس لطف میکنید مدلهایی که مورد تایید خودتون هستو بگید.
مهندس یه مدار فلزیاب کوچیک ساده که بشه بصورت دستی ساختش میتونید معرفی کنید. در حد 20 سانتم جواب بده کافیه :D
یک دنیا سپاس آقا حمید @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

آخرین بار توسط r_khan66 در پنج شنبه 24 دی1394 - 9:16am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 24 دی1394 - 8:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

r_khan66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان. چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید @};-
میخواستم چندتا ماسفت تهیه کنم مهندس لطف میکنید مدلهایی که مورد تایید خودتون هستو بگید.

سلام دوست عزیز
با اجازه مهندس و اساتید دوست من هرچه قطعات به فیبر چسبیده تر باشن کیفیت مدارت بهتر از اونی میشه که از برعکسش عمل کنی

پنج شنبه 24 دی1394 - 8:52am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

yas22 نوشته است:
r_khan66 نوشته است:

سلام دوست عزیز
با اجازه مهندس و اساتید دوست من هرچه قطعات به فیبر چسبیده تر باشن کیفیت مدارت بهتر از اونی میشه که از برعکسش عمل کنی

ممنون از راهنماییت دوست عزیز @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

پنج شنبه 24 دی1394 - 9:17am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
Mojtaba195 نوشته است:
ممنون استاد
من قبلا از 11nk100 استفاده میکردک که بعد از مدتی دچار وز وز شد و کلا من اون مدار رو عوض کردم و یک مدار جدید زدم
با 840 وز وز نداشتم
ماسفت رو عوض کردم و 20nk50 زدم که خوب بود و صدایی هم نداشت ولی امروز یک صدای وز کمی میده. پهنای پالس 170 به پایین صداش بسیار کمه ولی 250 به بالا صداش زیاده.
قبلا این صدارو نمیداد
ولی مدار به درستی کار میکنه و کاهش سنس هم ندارم. فقط میترسم به بقیه سیستم ها آسیب برسه.
راستی میتونه مربوط به خازن 4700 باشه؟ آخه احساس میکنم به این خازن دست میزنم صدای وز وزش کم میشه.
با ظلق سیلیکون عایق کردم و هیت سینک هم بهش بستم و اکثرا فرکانس کاریم هم پایین 150 هست.
منظورتون چیه از سفت بودن پیچ اطمینان حاصل کنم؟

ماسفت 11nk100 که ماسفت قدرتی هست و تحمل بیشتری داره
و پهنای 170 تا 250 خوبه و نباید مشکلی پیش بیاد . فرکانس 150 هم زیاد نیست . احتمالا صدا از قطعه ای دیگر بلند میشه
منظورم از سفت بودن پیچ هیت سینگ این بود که شاید مابین ماسفت و هیت سینگ فاصله باشه و باعث لرزش و تولید صدا بشه
شما ببینید که با دستکش به خازها دست بزنید ، صدا آروم میشه ، یا با اتصال دست به فلز بالای خازن صدا آروم میشه .
اگر با دستکش خوب شد پس ربطی به جذب نویز نداره و اون خازنها تحمل جریاندهی ندارن . با مارکی دیگر عوضشون کن و اگر مدار جار داره ، ولتاژ بالاتری بزار
و همینطور بدون اتصال مستقیم ، با نوک انگشت ، قطعات مختلف را لمس کنید ، معلوم میشه که کدوم یک صدا میدن
و مورد بعدی bs 170 هست که اگر مشکل حل نشد اونم عوض کنید .

لا اله الا هو

پنج شنبه 24 دی1394 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
سلام
اساتید علت وز وز کردن ماسفت چیه؟
مخصوصا در پهنای پالس بالاتر صداش بیشتر میشه

علتش اینه که مدار شما درست کار میکنه اهم لوپ هر چقدر بالا بره وز وزش کم تر میشه منظور جریان عبوری لوپ هستش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 24 دی1394 - 10:10am
مدیر سایت
مدیر سایت

مح سن نوشته است:
سلام دوستان مدار من راه افتاد من اونو بیرون بردم کاملا بی ثبات بود حتی فلز رو به لوپ میچسبونم بازم سنس نمیشد و به سرعت از بالانس خارج میشد لوپم 1 در1 این اعدا رو ال سی دی اپ امپ هم از چهره خریدم لطفا کمک کنیذ مدارمو راه بندازم

S20
D14
F239P195
23041
A640 B728
C743
ID68
NON-FE:+4/44

لوپمم 10 دور سیم 1 هست حدود 1.5 اهم 300 خورده ای میلی هنری کابل رابط RG59که فویل آلمینوم داشت

با سلام
آقا محسن شما لطفاً بفرمائید از چه شماره ماسفتی استفاده کردید ؟
اعداد سگانه دیباگ مدارتون خیلی نامنظم هست که میتونه از چند چیز در مدارتون باشه ( اول جنس ماسفت ، جنس کابل رابط و جنس سیم لوپ ) از آی سی 357 نیست ، بیشتر جنس سه موردی که عرض کردم رو دقت کنید . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 24 دی1394 - 10:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

:ymsick: سلام به اساتید ودوستان عزیز ماها که الکترونیک بلد نیستیم تو کف ساخت فلزیاب موندیم چیکار میتونیم بکنیم لطفا راهنمایی فرمایید /

آخرین بار توسط yusef در پنج شنبه 24 دی1394 - 1:36pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 24 دی1394 - 1:24pm
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:
سلام
اساتید علت وز وز کردن ماسفت چیه؟
مخصوصا در پهنای پالس بالاتر صداش بیشتر میشه

ماسفت بخودی خود اصلا نباید صدایی تولید کنه! چون این قطعه کاملا الکترونیکی هست و جنبه مکانیکی نداره که صدایی ایجاد بشه. برخلاف خود لوپ که در اکثر موارد و با افزایش قدرت باید وزوز ضعیفی داشته باشه. بنابراین بنظر من تولید صدا در اطراف ماسفت میتونه از کیفیت بد مونتاژ ؛ بخصوص نزدیک بودن اتصالات پایه های ماسفت به هم و تمیز نبودن فیبر در اون قسمت باشه. به ویژه وقتی از ماسفتی مثل 11NK100 که 1000 ولتی هست استفاده میکنین طبیعی هست که این حالت بیشتر میشه چون احتمال جهش یا قوس های ولتاژ بین پایه ها بالاتر میره و با افزایش پهنای پالس هم افزایش پیدا میکنه.

پنج شنبه 24 دی1394 - 1:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1615 , 1616 , 1617 , 1618 , 1619 , 1620 , 1621 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , beiduo و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure