Mojtaba195 نوشته است:
ممنون استاد
من قبلا از 11nk100 استفاده میکردک که بعد از مدتی دچار وز وز شد و کلا من اون مدار رو عوض کردم و یک مدار جدید زدم
با 840 وز وز نداشتم
ماسفت رو عوض کردم و 20nk50 زدم که خوب بود و صدایی هم نداشت ولی امروز یک صدای وز کمی میده. پهنای پالس 170 به پایین صداش بسیار کمه ولی 250 به بالا صداش زیاده.
قبلا این صدارو نمیداد
ولی مدار به درستی کار میکنه و کاهش سنس هم ندارم. فقط میترسم به بقیه سیستم ها آسیب برسه.
راستی میتونه مربوط به خازن 4700 باشه؟ آخه احساس میکنم به این خازن دست میزنم صدای وز وزش کم میشه.
با ظلق سیلیکون عایق کردم و هیت سینک هم بهش بستم و اکثرا فرکانس کاریم هم پایین 150 هست.
منظورتون چیه از سفت بودن پیچ اطمینان حاصل کنم؟
ماسفت 11nk100 که ماسفت قدرتی هست و تحمل بیشتری داره
و پهنای 170 تا 250 خوبه و نباید مشکلی پیش بیاد . فرکانس 150 هم زیاد نیست . احتمالا صدا از قطعه ای دیگر بلند میشه
منظورم از سفت بودن پیچ هیت سینگ این بود که شاید مابین ماسفت و هیت سینگ فاصله باشه و باعث لرزش و تولید صدا بشه
شما ببینید که با دستکش به خازها دست بزنید ، صدا آروم میشه ، یا با اتصال دست به فلز بالای خازن صدا آروم میشه .
اگر با دستکش خوب شد پس ربطی به جذب نویز نداره و اون خازنها تحمل جریاندهی ندارن . با مارکی دیگر عوضشون کن و اگر مدار جار داره ، ولتاژ بالاتری بزار
و همینطور بدون اتصال مستقیم ، با نوک انگشت ، قطعات مختلف را لمس کنید ، معلوم میشه که کدوم یک صدا میدن
و مورد بعدی bs 170 هست که اگر مشکل حل نشد اونم عوض کنید .