انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 2 اردیبهشت1404 - 2:15am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1623 , 1624 , 1625 , 1626 , 1627 , 1628 , 1629 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام
من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی
به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام
کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم بت ز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید

دوشنبه 28 دی1394 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس عزیز

ایا امکان این که رنج وسیع تری برای حذف اهن تعریف کنید برای دستگاه ؟؟
همون طور که حتما میدونید تو بعضی تست ها ممکنه فلز غیر مغناطیس بازم اهن شناسایی شه !

البته اینو گم واقعا ازت ممنون برای این تفکیک به نسبت دستگاه تجاری خوب

این دستگاه حقش بود تجاری بشه

مرامت عشقه

پاداشت با اهورا مزدا

سه شنبه 28 دی1394 - 12:23am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. خیلی ممنون.
نه دیگه بر اساس اطلاعات رسیده از اکثریت کاربران رنج حذف آهن فعلی کاملا مناسب هست و اگر کسی نتونه در این رنج 30 گانه جواب بگیره قطعا مدار یا لوپش اشکال داره! وسیع تر کردن این رنج میتونه تبعاتی برای بخش تفکیک داشته باشه که اصلا مطلوب نیست. اما این مساله ارتباطی به اون مورد خطای حذف آهن که منظور شماست نداره!

سه شنبه 28 دی1394 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام مجدد خدمت دوستان و مهندس حمید بزرگوار
بنده رو ببخشید سوالم در مورد اپراتوزی هست ولی به دلیل اینکه این تاپیک شلوغتره و منم خیلی عجله دارم سوالمو اینجا مطرح میکنم
جریان از این قراره که دو تخته سنگ نسبتا بزرگ در فاصله حدودا 40 سانتی روبه رو هم دیگه قرار گرفتن ودر این فاصله 40 سانتی هم با لوپ 50 هم با یک در یک سنس قوی دارم .به نظر اسایتد این مکان ارزش حفاری دارد یا خطای ناشی از سنگ ها میباشد
تنظیمات یکبار به صورت پیش فرض بود.
و بار دیگر فرکانس 115 پهنای پالس 180 اسپید 4
که در دو فوق حالت سنس داشتم.به دلیل اینکه این محل بین دو تخته سنگ میباشد و از اطراف و بالا امکان ندارد لوپ رو حرکت بدم فقط از پایین لوپ رو میبردم روی محل

سه شنبه 29 دی1394 - 5:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت اساتید محترم یه سوال دارم یه جایی رو با id 28 زدم non fe +45 میخواستم بدونم ارزش حفاری داره یا نه

سه شنبه 29 دی1394 - 6:09pm
مدیر سایت
مدیر سایت

میلاد33 نوشته است:
بنده رو ببخشید سوالم در مورد اپراتوزی هست ولی به دلیل اینکه این تاپیک شلوغتره و منم خیلی عجله دارم سوالمو اینجا مطرح میکنم
جریان از این قراره که دو تخته سنگ نسبتا بزرگ در فاصله حدودا 40 سانتی روبه رو هم دیگه قرار گرفتن ودر این فاصله 40 سانتی هم با لوپ 50 هم با یک در یک سنس قوی دارم .به نظر اسایتد این مکان ارزش حفاری دارد یا خطای ناشی از سنگ ها میباشد
که در دو فوق حالت سنس داشتم.به دلیل اینکه این محل بین دو تخته سنگ میباشد و از اطراف و بالا امکان ندارد لوپ رو حرکت بدم فقط از پایین لوپ رو میبردم روی محل

اعداد تفکیک چند داشتید ؟ میتر سنس تا چند میرفت ؟ اینها مهمه ! اگر یک چیزی از خودتون حالا بگید و در واقع خیلی با واقعت اعداد در مکان فوق فرق داشته باشه هیچ کمکی نمیشه کرد ! طبق تنظیماتی که فرمایش کردید سنگ رو سنس کردید و اشکال از اپراتوری شماست در اون مکان ، شما گفتید فاصله دوتا سنگ از هم 40 سانت هست و با لوپ 50 زدید خوب لوپ 50 چطور رفته داخل مکان 40 سانتی ؟! حساسیت به سنگ بوده مطمئن باش

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 29 دی1394 - 7:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
djfaramooshi نوشته است:
با سلام
من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی
به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام
کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم بت ز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
اگه مدارت اتصالی داشته به نظر من همچنان توی مدار اتصالی و یا لحیم کاری نا مناسب داری ، بهتره اول اونا رو چک کنی
موفق باشید
~O) @};- ~O)

سه شنبه 29 دی1394 - 7:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
عرض ادب و احترام خدمت دوستان و مهندس حمید دوست داشتنی
با آرزوی روز های عاااااااااااااااااااااااااااااااااااالی برای تک تک شما
یه سوال :
کم بودن A توی اعداد سه گانه به چه خاطریه ؟؟؟
~O) @};- ~O)

خیلی ممنون.
کم بودن عدد اول اگر بخاطر تقلبی نبودن آیسی 357 نباشه ؛ نشانه ظرفیت خازنی بالای لوپ یا کابل ارتباطیش هست. البته اگر لوپ نزدیک فلزات نباشه! وگرنه معمولا در محیط بسته داخل منزل بخصوص برای لوپهای بزرگ اعداد کمتر هستن که بدلیل تاثیر فلزات اطراف هست.

ممنون و متشکرم از پاسخگویی شما استاد عزیز
@};- ~O) @};-

سه شنبه 29 دی1394 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
مهدی نوشته است:
میلاد33 نوشته است:

اعداد تفکیک چند داشتید ؟ میتر سنس تا چند میرفت ؟ اینها مهمه ! اگر یک چیزی از خودتون حالا بگید و در واقع خیلی با واقعت اعداد در مکان فوق فرق داشته باشه هیچ کمکی نمیشه کرد ! طبق تنظیماتی که فرمایش کردید سنگ رو سنس کردید و اشکال از اپراتوری شماست در اون مکان ، شما گفتید فاصله دوتا سنگ از هم 40 سانت هست و با لوپ 50 زدید خوب لوپ 50 چطور رفته داخل مکان 40 سانتی ؟! حساسیت به سنگ بوده مطمئن باش

سلام آقای مهدی تفکیک انجام ندادم چون 357 اصلی ندارم.میتر سنسم از 120 تا 138 متغیر بود.40 سانت نه صدو چهل سانت بود عذر میخوام

سه شنبه 29 دی1394 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جسارتاً آ قا میلاد، اگر سیستمت در حالت عادی ثبات خوبی داره با این توضیحات احتمال فلز بودنش زیاده. اینبار رفتی پیشنهاد بنده رو هم انجام بده؛ اگر با فرکانس حداقل(35) و پهنای پالس تا140 یا پایینتر هم زد (حتی با سیگنال ضعیف) شک نکن که فلزه. فقط اینکه خدای نکرده ممکنه از بدشانسی زبالۀ فلزی باشه. در قسمت اپراتوری در موردش بهتر نوشتم.

سه شنبه 29 دی1394 - 9:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1623 , 1624 , 1625 , 1626 , 1627 , 1628 , 1629 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaaass , Google , Hamid1359 , Majestic12 و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure