انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 6:33am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1639 , 1640 , 1641 , 1642 , 1643 , 1644 , 1645 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammadiraj نوشته است:
سلام
با اجازه مهندس حمید
مقایسه gpx4500و فلز جو در شرایط کاملا همسان:
فلز مدفون شده:مس با روکش روی به ابعاد 35 در 35
عمق چاله : دومتر دقیق
فلز مورد نظر با اسید سولفوریک دفن شد
مدت زمان دفن در خاک تقریبا بیش از یک ماه
لوپ مورد استفاده 55 شرکتی مونو برای هر دو دستگاه
جی پی ایکس متاسفانه اصلا بالانس نشد ~X( (البته بخاطر روشن بودن دستگاه های مرغ داری)
فقط پهنای باند رو از حالت پیش فرض به 240 رسوندم
شعاعی در حدود 1در 1 رو با قدرت سنس 5 نشون داد
البته روز جمعه قرار اگه هوا اجازه بده دستگاه ها رو خاموش کنیم و یه بار دیگه امتحان کنیم

ببخشید دوست عزیز، یعنی چی با اسید سولفوریک؟ یعنی اسید رو ریختید روی فلز تستتون؟؟!!!! :-o اگر اینطوره باید عرض کنم که کاراشتباهی کردید. این اسید پدر فلزتونو درمیاره و کاملاً میخوردش. اگر به نیت ایجاد دستی و سریع هاله یونی این کارو کردید بهترین کاری که میکنن ریختن نمک و آب یا آب - نمک غلیظ روی فلزه و یا اگر مصرّ به استفاده از اسید باشید اسید کلریدریک یا همون جوهر نمک مناسبترینه . نه سولفوریک و نه نیتریک. چرا که در غیر اینصورت پس از مدتی چیزی به نام فلز اون زیر نخواهید داشت. انشاء لله موفق باشید.

سه شنبه 6 بهمن1394 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

همون اسید ریختید رو فلز که اینجور بردتون کم شده.من خودم با لوپ عنکبوتی 60 یه فلز 30*30 تا 2/10 سانت زیر خاک تست کردم .
حالا فلز شما 35*35 بوده و باید تا 2/30هم سنس داشته باشید . روکش روی هم افت برد داره . بهتر بود که فلز مس خالص رو تست میکردید. و لوپ های مینلب هم به دلیل داشتن کیفیت بیشتر باید برد بیشتری بده .اثر هاله هم به مرور زمان باید خودش ایجاد بشه و فک نکنم با این چیزا نتیجه مطلوبی به دست بیاد .در کل از اعلام نتیجه اتون بسیار سپاسگذارم. :-BD

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

سه شنبه 6 بهمن1394 - 6:00pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوستان این موضوع کهنه کردن فلز به روش شیمیایی ، قبلا برای تست عملکرد یونیاب ها مطرح شد
استفاده از اسید هم سلیقه ای بوده ، فلز رو نابود میکنه
درست است که فلز قدیمی توسط فلزیاب بهتر سنس میشه ، اما فلز قدیمی حداقل صدها سال زیر مین بوده و قدمت برخی به هزاران سال میرسه
حتی با روش شیمیایی نیز نمیتوان چنین شرایطی را برای فلز ایجاد کرد ، خصوصا فلزات بزرگ
ممکن است که با روشهای شیمیایی بتوان مقداری کهنگی در خود فلز ایجاد کرد ، اما ایجاد هاله ی بزرگ دور فلز و آلوده کردن خاک اطراف ، به اون راحتیها ساخته نمیشه .
پس روشهای شیمیایی ، برای تست فلزیابهای پالسی ، زیاد تاثیر گذار نیستند و برای یونیاب و ردیاب بیشتر توصیه میشود .
از ریختن اسید و آلوده کردن فلزات مدفون به مواد غیرطبیعی پرهیز کنید ، چون مواد شیمیایی خود میتوانند در ردیابی تاثیر گذار باشند و روند تست را برهم بزنند .
اگر میخواهید که فلزی را برای تست فلزیاب ، زیر خاک بگذارید ، بهتر است که فلز غیرمغناطیسی مانند مس یا برنج باشد و به اندازه ی کافی ضخیم باشد که با گذشت زمان ، پوسیده و نابود نشود . ( مثلا :از گذاشتن فیبر مسی برای تست خودداری کنید چون خیلی زود به هیچ تبدیل میشه )
عمق و اندازه ی فلزات برای تست فلزیاب بهتر است در محدوده ی سنس فلزیاب های قوی باشد و عمیقتر نباشد .
فلز 10 در 10 در عمق 1 متری
فلز 20 در 20 در عمق 2 متری
فلز 40 در 40 در عمق 3 متری
این اندازه ها و عمقها برای لوپهای بزرگ کافیست ، اگر فلزیاب بتواند سنس کند ، برای دانستن نهایت برد ، میتوان لوپ را از زمین بلند تر کرد و اگر بالانس بهم خورد روی هدف بازم خاک ریخت ،
اما اگر در عمق بیشتری بزارید و فلزیاب نتواند سنس کند ، باید خاک روی هدف را تخلیه کنید تا جایی که فلزیاب بتواند سنس کند و عمق کنده شده را از کل عمق کم کنید .
برای تست لوپهای متوسط و کوچک باید اندازه ها بزرگتر یا عمق کمتر باشد .
برای تست ردیاب و یونیاب مقداری شرایط فرق میکند و دقت بیشتری لازم است .

لا اله الا هو

سه شنبه 6 بهمن1394 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
خوب دوستان هدف من بیشتر تمرین بود.
تمرین برای شعاع سنس بود این را هم یاد آورم شم که همون موقع که فلز رو دفن کرده بودم به هیچ عنوان توسط هیچ کدام از دستگاه ها سنس نشد البته اگر مس خالص می بود صد در صد قابل سنس بود(از همون فلز به اندازه 10 در10 رو با یه فیبر مسی هم انداز در هوا امتحان کردم که میتر سنس فلز جو در یه فاصله مشخص تقریبا 20 تا باهم فرق می کرد)
اما بعد از تقریبا یک ماه توسط دستگاه شعاع 1در1 رو سنس کردم!!!!!!!!!!!خوب بنظر شما چرا؟

سه شنبه 6 بهمن1394 - 6:29pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
عرض ادب و احترام
دوستان اگه سیم آنتن که به لوپ وصل میشه تا وسط لوپ بیاد مشکلی توی عملکرد به وجود نمیاره ؟
@};- ~O) @};-

سه شنبه 6 بهمن1394 - 7:55pm

سلام حمیدجان
من واسه پروگرام کردن میکرو بد جوری به مشکل خوردن
در رابطه با پروگرام کردن هیچ تجربه ای ندارم
نرم افرار اکسترم بورنر پیغام no suppotrted progromer fonund و please connect usbasp on usb port میده
مطالبی که تو فایل اولیه بود انجام دادم اما انگار سیستمم پروگرامر نمیشناسه
من از ویندوز xp استفاده میکنم
اگر میشه توضیح دقیق و کاملی از ابتدای نصب پروگرامر بصورت مرحله ای بدید
یا صفحه تایپکشو بذارید تا استفاده کنم
ممنون

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:00pm
مدیر سایت
مدیر سایت

meghdad نوشته است:
سلام حمیدجان
من واسه پروگرام کردن میکرو بد جوری به مشکل خوردن
در رابطه با پروگرام کردن هیچ تجربه ای ندارم
نرم افرار اکسترم بورنر پیغام no suppotrted progromer fonund و please connect usbasp on usb port میده
مطالبی که تو فایل اولیه بود انجام دادم اما انگار سیستمم پروگرامر نمیشناسه
من از ویندوز xp استفاده میکنم
اگر میشه توضیح دقیق و کاملی از ابتدای نصب پروگرامر بصورت مرحله ای بدید
یا صفحه تایپکشو بذارید تا استفاده کنم
ممنون

سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد شما درایور پروگرمر رو نصب نکردید و پروگرمر شما شناسایی نمیشه
همراه پروگرامر شما باید یه سی دی باشه که داخلش معمولا هم درایور هست و هم فایل راهنما
شما از چه مدل پروگرمری استفاده میکنید !؟ سی دی همراش نبود؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:53pm

من از پروگرامر multi avr eca استفاده میکنم
سی دی همراهش بود اما درایوری که همراهش بود نصب نمیشد

سه شنبه 6 بهمن1394 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohammadiraj جان درود برشما
خسته نباشید
خواستم با اجازه شما بگم جنابعالی که دارید زحمت میکشید خواهشا شرایط واقعی تری ایجاد کنید . اساسا ملت با دستگاه دنبال ورق گالوانیزه نمیگردند ، اونا دنبال طلا و نقره ، مجسمه و سکه میگردند . لطفا اگر دسترسی به طلا ، سکه ، نقره دارید در عمق یک متری به تستهای خود در فرکانسهای مختلف ادامه بدید تا کمکی به پیشبرد دوستان باشه.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 6 بهمن1394 - 12:14am
مدیر کل
مدیر کل

hamid_54 نوشته است:
با درود فراوان خدمت دوستان و استاد بزرگوار مهندس حمیدعرض کنم که نظر شما درمورد استفاده ازلوپ مونو شرکت کا ایکس اس چیه ایا بدرد فلزیاب فلزجو میخوره روی لوپ برچسب خورده مونو کماندر با تشکر از دوستان و اساتید محترم

لطفا دوستان راهنمایی کنند

اگر لوپهاشون هم مثل دستگاههاشون باشه که خیر ارزش تست نداره و بنظر من خودتون میتونین لوپ بهتری بسازین! تا اینجا مونولوپهای کماندر مینلب نتیجه خیلی خوبی داده و شاید بعد از اون لوپ های لورنز قرار دارن. البته عملکرد نسبتا بهتر این لوپها بواسطه رعایت نکات و جزئیات متعددی هست که در حین ساخت بکار میگیرن. وگرنه رسیدن به نتایج مشابه اونها دور از دسترس نیست و حتی با همین نکات مطرح شده تا اینجا هم تفاوت عملکرد چندان زیاد نیست.

چهارشنبه 6 بهمن1394 - 1:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1639 , 1640 , 1641 , 1642 , 1643 , 1644 , 1645 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 157 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure