نویسنده |
پیغام |
EMKHI
|
mehdi1393 نوشته است: نوع چیپ هم 328p انتخاب کردم بازم نشد  عكس پروگرامرتان رادرتاپيك قراردهيد
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 9:36pm |
|
 |
djfaramooshi
|
با سلام خدمت دوستان مدارم روشن میشود و بوق سلامت میخورد ولی ال سی دی به صورت مربع مربع نمایش میدهد البته کریستال و ال سی دی رو عوض کردم ولی باز همان مشکل رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 9:52pm |
|
 |
EMKHI
|
djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت دوستان مدارم روشن میشود و بوق سلامت میخورد ولی ال سی دی به صورت مربع مربع نمایش میدهد البته کریستال و ال سی دی رو عوض کردم ولی باز همان مشکل رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید خيرمدارنبايست بوق بخوردزماني كه شماهنوزتصويرنداريدوكليداوگي رانزده ايدمداركارنميكند!!!خازن هاي تانتال راچك نمائيد
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 9:59pm |
|
 |
mehdi1393
کاربر فعال
|
سلام اینم عکس پرگرامرم
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:01pm |
|
 |
EMKHI
|
mehdi1393 نوشته است: سلام اینم عکس پرگرامرم شماايسي راازپايه چهارقرارداده ايدواياسمت راست پايين پروگرامردكمه وجوددارد.سه مشكل1قرارگيري ايسي اشتباه.دومشكل ايسي سه دكمه پروگرام
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:11pm |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
دوستان من چندباری ایسی پروگرم کردم ولی الان دیگه ایسی پروگرم نمیشه مثل اینکه قفل کرده نه پاک میشه نه چیزی ارور میده پروگرام هم AVR USB Programmer هست میشه باهاش درستش کرد یا نه ؟چجوری درست میشه ممنون
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:40pm |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
EMKHI نوشته است: djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت دوستان مدارم روشن میشود و بوق سلامت میخورد ولی ال سی دی به صورت مربع مربع نمایش میدهد البته کریستال و ال سی دی رو عوض کردم ولی باز همان مشکل رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید خيرمدارنبايست بوق بخوردزماني كه شماهنوزتصويرنداريدوكليداوگي رانزده ايدمداركارنميكند!!!خازن هاي تانتال راچك نمائيد اون تک بوق نشانه سلامت قسمت دیجیتال میباشد
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:48pm |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت دوستان مدارم روشن میشود و بوق سلامت میخورد ولی ال سی دی به صورت مربع مربع نمایش میدهد البته کریستال و ال سی دی رو عوض کردم ولی باز همان مشکل رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید دوست عزیز شما هم میکروتون رو مجدد پروگرام کنید هم مدار رواز نظر اتصالی چک کنید
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:51pm |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
saeid000 نوشته است: دوستان من چندباری ایسی پروگرم کردم ولی الان دیگه ایسی پروگرم نمیشه مثل اینکه قفل کرده نه پاک میشه نه چیزی ارور میده پروگرام هم AVR USB Programmer هست میشه باهاش درستش کرد یا نه ؟چجوری درست میشه ممنون اینجاست که میگه خدا پدر مادرتو رحمت کنه استاد بهنام من یه دکتر فیوز بیت ساختم با تنها یک دو ثانیه میکرو زنده میشه الان خیلی عالیه شده مشگلات قبلی رو ندارم مدار آماده این فیوز بیت هم هست بگیر و خودتو راحت کن
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:52pm |
|
 |
djfaramooshi
|
djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت دوستان مدارم روشن میشود و بوق سلامت میخورد ولی ال سی دی به صورت مربع مربع نمایش میدهد البته کریستال و ال سی دی رو عوض کردم ولی باز همان مشکل رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید دوباره پروگرام کردم باز بوق سلامت قسمت دیجیتال رو دارم اما ال سی دی درست نشون نمی ده خودم فکر میکنم قطعه ای باید خراب باشه
|
پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:30am |
|
 |
|