انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 10:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1649 , 1650 , 1651 , 1652 , 1653 , 1654 , 1655 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود @};-
اینم چنتا عکس از دستگاه من :D
مهندس جان تنها مشکلی که دارم شارژ باتری هامه دفعه اول قبل از اینکه اونارو به مدار ببندم به صورت تک سل با شارژر خودشون فول شارژ کردم که بعد از بستن رو مدار خیلی خوب جواب داد و چندین ساعت با فرکانس و پهنای پالس بالا جواب داد ولی الان که با شارژر مدار شارژ میکنم ولتاژ نهایی بالا تر از 19 نمیرسه و سریع هم خالی میکنه دیشب زدم به شارژ صبح که بیدار شدم در اوردم که 19 بود و بعد چن دقیقه کار با دستگاه ولتاژ 18 شد
ورودی مدار شارژرم 24 و خروجی اون 20.7 ولت مقاومت 6 اهم 5 وات :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 10 بهمن1394 - 1:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام مهندس جان من دیروز رفتم یه نقطه ۱۰۰ متر مربع را اسکن کردم بالوپ ۱/۱پهنا پالس ۳۰۰فرکاتس ۱۳۶.حساسیت ۱.خذف اهن ۳۰یه نقطه را سنس کامل داشتم از ۴طرف… به نزدیکی نقطه که میرسم ۴متریش سنس کم داشتم تا وقتی که روش میرسیدم .پهنا پالس هم کم کردم بازم سنس داشتم .اسپید هم روی ۴گذاشتم.نظر شما چیه

شنبه 10 بهمن1394 - 2:48pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام مهندس جان لطفا نظرتون رو در مورد کارکرد دستگاه من بفرمایید
https://www.youtube.com/results?search_ ... pi+1426539

خسته نباشین.
در مجموع دستگاهتون وضعیت خوبی داره. البته بنظر میاد از نظر ثبات حرارتی جای کار داشته باشه! از طرف دیگه تست گرفتن روی درجه حساسیت 20 کار مشکلی هست و معمولا نتیجه ایده آل بدست نمیاد. کم بودن نسبی اعداد 3 گانه شما هم میتونه از قرار داشتن لوپ روی کف زمین منزل ناشی بشه. در مورد تفکیک هم دقت کنین فلز باید چند لحظه مقابل لوپ قرار داشته باشه تا اطلاعات تفکیک قابل اعتماد باشن. لذا اون عدد تفکیک 46 که برای فیبر مسی ظاهر شده بود تقریبا درسته.

شنبه 10 بهمن1394 - 3:14pm
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
درود @};-
مهندس جان تنها مشکلی که دارم شارژ باتری هامه دفعه اول قبل از اینکه اونارو به مدار ببندم به صورت تک سل با شارژر خودشون فول شارژ کردم که بعد از بستن رو مدار خیلی خوب جواب داد و چندین ساعت با فرکانس و پهنای پالس بالا جواب داد ولی الان که با شارژر مدار شارژ میکنم ولتاژ نهایی بالا تر از 19 نمیرسه و سریع هم خالی میکنه دیشب زدم به شارژ صبح که بیدار شدم در اوردم که 19 بود و بعد چن دقیقه کار با دستگاه ولتاژ 18 شد

خسته نباشین.
در مجموع دستگاه بدی بنظر نمیاد! ولی من اگر جای شما بودم ابعاد جعبه رو تقریبا نصف این در نظر میگرفتم و مدار شارژر رو خیلی کوچکتر میساختم و بصورت شارژر خارج از دستگاه استفاده میکردم. در هر صورت ولتاژ شارژر شما برای 5 سلول لیتیومی مشکلی نداره و مقاومت هم مناسب هست. پس از افت ولتاژی که فرمودین باید سلول ها رو تک به تک چک کنین ببینین کدومش افت ولتاژ زیادی داشته. بعد همونو بصورت تکی شارژ کنین و دوباره ازمایش کنین. در ادامه این پروسه ممکنه به این نتیجه برسین که یکی از سلول ها مشکل داره که بین 5 سلول احتمالش هست! در این صورت اون سلول باید عوض بشه چون حتی یک سلول معیوب میتونه کار کل باطری رو خراب کنه.

شنبه 10 بهمن1394 - 3:24pm
مدیر کل
مدیر کل

ebrahem نوشته است:
باسلام مهندس جان من دیروز رفتم یه نقطه ۱۰۰ متر مربع را اسکن کردم بالوپ ۱/۱پهنا پالس ۳۰۰فرکاتس ۱۳۶.حساسیت ۱.خذف اهن ۳۰یه نقطه را سنس کامل داشتم از ۴طرف… به نزدیکی نقطه که میرسم ۴متریش سنس کم داشتم تا وقتی که روش میرسیدم .پهنا پالس هم کم کردم بازم سنس داشتم .اسپید هم روی ۴گذاشتم.نظر شما چیه

خسته نباشین.
اطلاعاتی که دادین برای نظر دادن زیاد کافی نیست! فقط میشه گفت به احتمال خیلی زیاد فلزی وجود داره.

شنبه 10 بهمن1394 - 3:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
VMV1 نوشته است:
درود @};-

خسته نباشین.
در مجموع دستگاه بدی بنظر نمیاد! ولی من اگر جای شما بودن ابعاد جعبه رو تقریبا نصف این در نظر میگرفتم و مدار شارژر رو خیلی کوچکتر میساختم و بصورت شارژر خارج از دستگاه استفاده میکردم. در هر صورت ولتاژ شارژر شما برای 5 سلول لیتیومی مشکلی نداره و مقاومت هم مناسب هست. پس از افت ولتاژی که فرمودین باید سلول ها رو تک به تک چک کنین ببینین کدومش افت ولتاژ زیادی داشته. بعد همونو بصورت تکی شارژ کنین و دوباره ازمایش کنین. در ادامه این پروسه ممکنه به این نتیجه برسین که یکی از سلول ها مشکل داره که بین 5 سلول احتمالش هست! در این صورت اون سلول باید عوض بشه چون حتی یک سلول معیوب میتونه کار کل باطری رو خراب کنه.

ممنون استاد عزیز
لطف کردین پاسخ دادین
بنده نه اینکه فقط این دستگاه بلکه خیلی چیزای بیشتر و زیادی از الکترونیک یاد گرفتم که خدایی همه رو مدیون شما هستم
بازم بابت راهنماییتون ممنون @};- :x

شنبه 10 بهمن1394 - 3:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ebrahem نوشته است:

خسته نباشین.
اطلاعاتی که دادین برای نظر دادن زیاد کافی نیست! فقط میشه گفت به احتمال خیلی زیاد فلزی وجود داره.

مهندس جان چه چیزایی نیاز داره تا براتون اعلام کنیید

شنبه 10 بهمن1394 - 6:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم مهندس جان. بله حق با شماست. راستش مقاومت 390 اهمی بهتر از یک درصد نتونستم پیدا کنم با این حال از مقاومت پنج درصد که قبلا استفاده کرده بودم خیلی بهتره. اگه بتونم یک دهم درصدش رو پیدا کنم دیگه هیچ مشکلی ندارم

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 10 بهمن1394 - 7:22pm
آواتار کاربر

با سلام
من تمام قطعات خریدم ومتاسفانه اکثرا چینی هستند . تنها مشکل من اینه نمیتونم یعنی تا حالا با فیبر با اسید کار نکردم . نمیشه قطعات داخل فیبر سوراخ دار آماده گذاشت و بعد مشگلی مثل نویز پیش نمیاد؟
فقط نخدید چون تازه کار هستم :D

شنبه 10 بهمن1394 - 7:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebiz11111 نوشته است:
با سلام
من تمام قطعات خریدم ومتاسفانه اکثرا چینی هستند . تنها مشکل من اینه نمیتونم یعنی تا حالا با فیبر با اسید کار نکردم . نمیشه قطعات داخل فیبر سوراخ دار آماده گذاشت و بعد مشگلی مثل نویز پیش نمیاد؟
فقط نخدید چون تازه کار هستم :D

درود دوست عزیز @};-
داداش فقط شما نیستی که اول کار که میای تو انجمن از الکترونیک و این چیزا سر در نمیاری ;;)
منم دقیقا روز اول که با این انجمن و موضوع این دستگاه آشنا شدم دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی به لطف مهندس و خوندن تایپیکا و فایل راهنمای مهندس تونستم دستگا رو مونتاژ کنم و اولین تجربه ام بود که بسیار هم راضی هستم از نتیجه دستگاه
راستش فکر نکنم با فیبر سوراخ دار جواب بده
چاپ فیبر هم خیلی راحته فقط کافیه 2 یا 3 تا فیبر چاپ کنی به روش اتو که فن وفوتش دستت بیاد من خودم 3 تا فیبر برا این مدار زدم به روش اتو که اولی زیاد جالب نبود دومی خوب بود و به قول معروف فن و فوتاش دستم اومد و فیبر سومی ایده آل بود که همونو مونتاژ کردم عکس از دستگام هم صفحه قبلی گزاشتم میتونی ببینی
هر راهنمایی خواستی در خدمتم
موفق باشی @};-

شنبه 10 بهمن1394 - 7:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1649 , 1650 , 1651 , 1652 , 1653 , 1654 , 1655 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure