انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 10:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1650 , 1651 , 1652 , 1653 , 1654 , 1655 , 1656 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس و دوستان .
من مدار رو خیلی وقت پیش مونتاژ کردم و سعی کردم تمامی قطعات رو هم اصلی تهیه کنم .
ولی مشکلی که دارم تو قسمت تفکیک فلز دستگاه هستش .
چندین بار و چندین جا تست کردم ولی درست کار نمیکنه .
مثلا طلا رو بین 40 تا 45 میزنه درحالی که آهن رو بین 50 تا 55 میزنه و بعضی وقت ها آهن رو خیلی بیشتر میزنه .
عکس مدار رو هم پیوست میکنم .

مشکل از چی میتونه باشه ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

شنبه 10 بهمن1394 - 9:35pm
مدیر سایت
مدیر سایت

COBRA-11 نوشته است:
من مدار رو خیلی وقت پیش مونتاژ کردم و سعی کردم تمامی قطعات رو هم اصلی تهیه کنم .
مثلا طلا رو بین 40 تا 45 میزنه درحالی که آهن رو بین 50 تا 55 میزنه و بعضی وقت ها آهن رو خیلی بیشتر میزنه .

مشکل از چی میتونه باشه ؟

با سلام
دوست عزیزم نگران نباشید سیستم شما هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه
در واقع تفکیک واقعی همون جدا کردن فلز آهن از غیر آهن هست و برای فعالسازی باید قسمت آیرون ریجکت رو فعال کنید.
چیزیکه شما در موردش صحبت میکنید Target ID هست که عددی بین 0 تا 99 داره و در اکثر پالسیهای مشهور مثل لورنز هم به همین شکل هست و این عدد تفکیک بر اساس رسانایی فلز هست و بمعنی تشخیص نوع فلز نیست و بیشتر نشاندهنده اندازه و شکل و سایز و هندسه فلز هست.
اعداد شما هم کاملا در رنج هستن و برای آهن معمولا این عدد بین 30 تا 60 بسته به شکل و اندازه و ابعاد هدف متغیر هست و این رو هم فراموش نکنید که این اعداد ثابت نیستند و حتی برای قطعات کوچیک طلا مثل زنجیر ممکنه عددی حدود 20 هم داشته باشیم و برای قطعات بزرگ و یک تکه ممکنه عددی بیشتر از 60 و 70 هم بده.
موفق باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 10 بهمن1394 - 10:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من چهار نوع مقاومت 390 اهم 2 وات رو که عکس اونهارو قرار دادم تست کردم متاسفانه هیچکدوم پایداری حرارتی مناسبی ندارند

دوستان آیا نوع مناسبتری رو سراغ دارند تا معرفی کنند؟

در ضمن از مهندس حمید عزیز چند سوال داشتم که ممکنه پرسش دیگر دوستان هم باشه:

1- غیر از مقاومتهای 390 اهمی دقت و همچنین پایداری حرارتی کدامیک از مقاومتهای این مدار خیلی مهم و حیاتی هستند
لطفا اون مقاومتها رو ذکر کنید و آیا دیگر مقاومتهای این مدار هم بهتره پایداری حرارتی خوبی داشته باشند یا نه ؟

2- برای مقاوتهای 390 اهمی آیا میشه از نوع 1 وات هم استفاده کرد یا حداقل باید 2 واتی باشند؟

3- آیا در حین کار مدار تماس دست با مقاومتهای 390 اهمی خطر شوک الکتریکی داره یا نه ؟

ممنون و منتظر پاسختون هستم عزیز... @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 10 بهمن1394 - 10:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
کوهیار نوشته است:
COBRA-11 نوشته است:

مشکل از چی میتونه باشه ؟

با سلام
دوست عزیزم نگران نباشید سیستم شما هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه
در واقع تفکیک واقعی همون جدا کردن فلز آهن از غیر آهن هست و برای فعالسازی باید قسمت آیرون ریجکت رو فعال کنید.
چیزیکه شما در موردش صحبت میکنید Target ID هست که عددی بین 0 تا 99 داره و در اکثر پالسیهای مشهور مثل لورنز هم به همین شکل هست و این عدد تفکیک بر اساس رسانایی فلز هست و بمعنی تشخیص نوع فلز نیست و بیشتر نشاندهنده اندازه و شکل و سایز و هندسه فلز هست.
اعداد شما هم کاملا در رنج هستن و برای آهن معمولا این عدد بین 30 تا 60 بسته به شکل و اندازه و ابعاد هدف متغیر هست و این رو هم فراموش نکنید که این اعداد ثابت نیستند و حتی برای قطعات کوچیک طلا مثل زنجیر ممکنه عددی حدود 20 هم داشته باشیم و برای قطعات بزرگ و یک تکه ممکنه عددی بیشتر از 60 و 70 هم بده.
موفق باشید

خیلی ممنون مهندس از پاسخ کاملتون .
کاملا جواب سوال های بعدی خودم رو هم گرفتم .

خدا خیرت بده

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

شنبه 10 بهمن1394 - 10:43pm
مدیر کل
مدیر کل

ebrahem نوشته است:
حمید نوشته است:
ebrahem نوشته است:
باسلام مهندس جان من دیروز رفتم یه نقطه ۱۰۰ متر مربع را اسکن کردم بالوپ ۱/۱پهنا پالس ۳۰۰فرکاتس ۱۳۶.حساسیت ۱.خذف اهن ۳۰یه نقطه را سنس کامل داشتم از ۴طرف… به نزدیکی نقطه که میرسم ۴متریش سنس کم داشتم تا وقتی که روش میرسیدم .پهنا پالس هم کم کردم بازم سنس داشتم .اسپید هم روی ۴گذاشتم.نظر شما چیه

خسته نباشین.
اطلاعاتی که دادین برای نظر دادن زیاد کافی نیست! فقط میشه گفت به احتمال خیلی زیاد فلزی وجود داره.

مهندس جان چه چیزایی نیاز داره تا براتون اعلام کنیید

حداقل باید عدد میتر سنس و عدد تفکیک رو هم بفرمایین. اگر حذف آهن شما هم درست کار میکنه باید میتر آهن رو هم اعلام کنین.

شنبه 10 بهمن1394 - 10:56pm
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 نوشته است:
من چهار نوع مقاومت 390 اهم 2 وات رو که عکس اونهارو قرار دادم تست کردم متاسفانه هیچکدوم پایداری حرارتی مناسبی ندارند

1- غیر از مقاومتهای 390 اهمی دقت و همچنین پایداری حرارتی کدامیک از مقاومتهای این مدار خیلی مهم و حیاتی هستند
لطفا اون مقاومتها رو ذکر کنید و آیا دیگر مقاومتهای این مدار هم بهتره پایداری حرارتی خوبی داشته باشند یا نه ؟

2- برای مقاوتهای 390 اهمی آیا میشه از نوع 1 وات هم استفاده کرد یا حداقل باید 2 واتی باشند؟

3- آیا در حین کار مدار تماس دست با مقاومتهای 390 اهمی خطر شوک الکتریکی داره یا نه ؟

خسته نباشین.
همونطور که عرض شد مقاومتهای رایج 5 درصد و حتی 1 درصد ثبات حرارتی بالایی ندارن! تنها مقاومتهای زیر 1 درصد که تست شدن تا اینجا همگی از وضعیت بهتری برخوردار بودن. این مقاومتها کمیاب هستن ولی میشه از بازار تهیه کرد.
1- هیچ یک از سایر مقاومتها پایداری حرارتیشون تاثیر محسوسی در کارکرد مدار نداره. در همین حد که از نوع یک درصد استفاده کنین کاملا کفایت میکنه.
2- بسته به اینکه تنظیم فرکانس و عرض پالس شما چقدر باشه ؛ مقاومت 1 وات هم قابل استفاده هست. ولی اگر این دو تنظیم بخصوص عرض پالس بالا باشن طبیعتا به مقاومتهای 390 اهمی فشار بیشتری میاد. در هر صورت من نوع 2 وات رو توصیه میکنم.
3- بله! باید مراقب باشین.

شنبه 10 بهمن1394 - 11:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
vistac2000 نوشته است:

خسته نباشین.
همونطور که عرض شد مقاومتهای رایج 5 درصد و حتی 1 درصد ثبات حرارتی بالایی ندارن! تنها مقاومتهای زیر 1 درصد که تست شدن تا اینجا همگی از وضعیت بهتری برخوردار بودن. این مقاومتها کمیاب هستن ولی میشه از بازار تهیه کرد.
1- هیچ یک از سایر مقاومتها پایداری حرارتیشون تاثیر محسوسی در کارکرد مدار نداره. در همین حد که از نوع یک درصد استفاده کنین کاملا کفایت میکنه.
2- بسته به اینکه تنظیم فرکانس و عرض پالس شما چقدر باشه ؛ مقاومت 1 وات هم قابل استفاده هست. ولی اگر این دو تنظیم بخصوص عرض پالس بالا باشن طبیعتا به مقاومتهای 390 اهمی فشار بیشتری میاد. در هر صورت من نوع 2 وات رو توصیه میکنم.
3- بله! باید مراقب باشین.

ممنون مهندس حمید عزیز که با حوصله تمام جواب مارو میدید... خیلی آقایی...

در اینجا سوالی برام پیش اومده...

بفرض اگر ما مقاومت 1 واتی با پایداری حرارتی مناسب پیدا کنیم آیا میتونیم بدین صورت عمل کنیم که مثلا بجای یک مقاومت 390 اهمی 2 وات از دو عدد مقاومت 780 اهمی 1 وات بصورت موازی باهم برای کاهش فشار رو این مقاومتها استفاده کنیم ؟

شنبه 10 بهمن1394 - 11:18pm

با عرض سلام ادب و احترام وخسته نباشید خدمت مهندس حمید و مهندس مهدی عزیز و بقیه دوستان مهربانم
شرمنده دوستان عزیز وقتتونو میگیرم
بهترین تنظیم (فرکانس/دیلی/Speed/حذف آهن و بقیه تنظیمات )برای دستگاه در مناطق کوهستانی و در زمین هایی که خاکسترش(خاک سوخته ) زیاده بنظرتون چی میتونه باشه

یکشنبه 10 بهمن1394 - 12:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

ای.دی ۶۸بود .وعدد جلوی میتر ۹۹۹ بود .تست خذف اهن هم یه جاتست کردم لوله اب بود که روی ۱۵دیگه بوق نمیزد فقط میترش بالا میرفت

یکشنبه 10 بهمن1394 - 1:02am
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 نوشته است:

ممنون مهندس حمید عزیز که با حوصله تمام جواب مارو میدید... خیلی آقایی...

در اینجا سوالی برام پیش اومده...

بفرض اگر ما مقاومت 1 واتی با پایداری حرارتی مناسب پیدا کنیم آیا میتونیم بدین صورت عمل کنیم که مثلا بجای یک مقاومت 390 اهمی 2 وات از دو عدد مقاومت 780 اهمی 1 وات بصورت موازی باهم برای کاهش فشار رو این مقاومتها استفاده کنیم ؟

خواهش میکنم.
بله این کار شدنی هست ولی از نظر فاکتورهای غیر ایده آلی مقاومت نظیر اثر خازنی و سلفی پایه ها و همینطور نویزپذیری کمی اثر منفی میذاره. بنظر من استفاده از مقاومت 2 وات مناسب بهترین راه هست.

یکشنبه 10 بهمن1394 - 1:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1650 , 1651 , 1652 , 1653 , 1654 , 1655 , 1656 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure