انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 10:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1651 , 1652 , 1653 , 1654 , 1655 , 1656 , 1657 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ebrahem نوشته است:
ای.دی ۶۸بود .وعدد جلوی میتر ۹۹۹ بود .تست خذف اهن هم یه جاتست کردم لوله اب بود که روی ۱۵دیگه بوق نمیزد فقط میترش بالا میرفت

با توجه به سنس قوی و اینکه فرمودین ناحیه سنس هم وسیع بوده احتمال وجود هدف با ارزش هست! عدد تفکیک 68 هم معمولا در مرز انتهایی بین آهن آلات نسبتا بزرگ و یک هدف غیر آهنی بزرگ هست. اما اگر سیستم حذف آهن حذفش نکرده پس آهن هم نیست و بنظر من جز حفاری راهی وجود نداره.

یکشنبه 10 بهمن1394 - 1:09am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
عدد میتر بالا و شروح سنس از فاصله ی 4 متری ، وجود فلز بزرگی را تائید میکند
و اگر در حذف آهن 15 آهن حذف میشود و شما با حذف آهن 30 ، بازهم سنس داشته اید ، باید فلز باارزشی باشد
فلز به اون بزرگی و از نوع باارزش ! اتاقک ، خمره ، دیک
با لوپ کوچکتر از 30 سانت ، دوباره محل را تست کنید که نقطه ی مرکز بهتر معلوم بشود و عمق تقریبی مشخص بشود
و از همه ی اطراف حجمگیری کنید ، ببینید بازهم 4 متر صدق میکند یا خیر

لا اله الا هو

یکشنبه 10 بهمن1394 - 1:30am

1426539 نوشته است:
ممنونم مهندس جان. بله حق با شماست. راستش مقاومت 390 اهمی بهتر از یک درصد نتونستم پیدا کنم با این حال از مقاومت پنج درصد که قبلا استفاده کرده بودم خیلی بهتره. اگه بتونم یک دهم درصدش رو پیدا کنم دیگه هیچ مشکلی ندارم

سلام
زیر زمین امجد فروشگاه قائم و فروشگاه صبا(سبا) یه همچین اسمی 0.01% قطعات نظامی داره .داره 3500 میده.
موفق باشد.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 9:16am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام حمید جان بنده لوپ عنکبوتی پیچیدم و با پودر گرافیت و چسب چوب شیلدش کردم و وقتی در منزل تست کردم یه سینی استیل رو در 1 متری سنس کردم منتها اول سیم شیلد متصل نیود وقتی سیم شیلد رو متصل کردم همون سینی رو در 1.60 ستنتی تونسم سنس کنم نظر شما در مورد شیلد چیه روش شیلد روهم در قسمت شیلد لوپ در بخش لوپ و کویل انجمن قرار دادم لطفا نظرتونو بفرمایید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 11:26am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود دوست عزیز میشه بفرمایین که تنظیماتتون چی بوده و اینکه سینی چن سانتی بود ؟
بنده دیشب با یک لوپ 38 سانتی عنکبوتی که باسیم 1 میل افشان پیچیدم تو خونه با تغیر تنظیمات به نتیجه خیلی خوبی رسیدم که واقعا واسه خودم عجیب بود و برد دستگاهم دو برایر یا بیشتر شده بود . در ضمن لوپم شیلد نیست

یکشنبه 11 بهمن1394 - 11:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من اصلا متراژ ملاک نیست ثبات لوپ مد نظر بنده بود

یکشنبه 11 بهمن1394 - 12:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سوناتا نوشته است:
دوست من اصلا متراژ ملاک نیست ثبات لوپ مد نظر بنده بود

کلام شما متین بنده هم تست خودم ملاک بوده و سوالم اصلا ربطی به شیلد لوپ شما نداشت فقط میخاستم ببینم وضعیت دستگاه من با بقیه دستگاه ها در یه سطحه و تفاوت چندان در عمل کرد داره یا نه؟ ;) :ymsmug:
موفق باشی

یکشنبه 11 بهمن1394 - 12:29pm
مدیر سایت
مدیر سایت

کوهیار نوشته است:
COBRA-11 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس و دوستان .
من مدار رو خیلی وقت پیش مونتاژ کردم و سعی کردم تمامی قطعات رو هم اصلی تهیه کنم .
ولی مشکلی که دارم تو قسمت تفکیک فلز دستگاه هستش .
چندین بار و چندین جا تست کردم ولی درست کار نمیکنه .
مثلا طلا رو بین 40 تا 45 میزنه درحالی که آهن رو بین 50 تا 55 میزنه و بعضی وقت ها آهن رو خیلی بیشتر میزنه .
عکس مدار رو هم پیوست میکنم .

مشکل از چی میتونه باشه ؟

با سلام
دوست عزیزم نگران نباشید سیستم شما هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه
در واقع تفکیک واقعی همون جدا کردن فلز آهن از غیر آهن هست و برای فعالسازی باید قسمت آیرون ریجکت رو فعال کنید.
چیزیکه شما در موردش صحبت میکنید Target ID هست که عددی بین 0 تا 99 داره و در اکثر پالسیهای مشهور مثل لورنز هم به همین شکل هست و این عدد تفکیک بر اساس رسانایی فلز هست و بمعنی تشخیص نوع فلز نیست و بیشتر نشاندهنده اندازه و شکل و سایز و هندسه فلز هست.
اعداد شما هم کاملا در رنج هستن و برای آهن معمولا این عدد بین 30 تا 60 بسته به شکل و اندازه و ابعاد هدف متغیر هست و این رو هم فراموش نکنید که این اعداد ثابت نیستند و حتی برای قطعات کوچیک طلا مثل زنجیر ممکنه عددی حدود 20 هم داشته باشیم و برای قطعات بزرگ و یک تکه ممکنه عددی بیشتر از 60 و 70 هم بده.
موفق باشید

درسته ، ولی برای تست انگشتر نقره عدد ID : بین 80 تا 85 هست ! با توجه به اندازه کوچیک انگشتر نقره ! و برای 2 کیلو طلای خالص عدد 44 رو نشون میده ، فقط باید تست کنید و قلق کار دستتون بیاد .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 11 بهمن1394 - 12:58pm
مدیر سایت
مدیر سایت

milad900 نوشته است:
با عرض سلام ادب و احترام وخسته نباشید خدمت مهندس حمید و مهندس مهدی عزیز و بقیه دوستان مهربانم
شرمنده دوستان عزیز وقتتونو میگیرم
بهترین تنظیم (فرکانس/دیلی/Speed/حذف آهن و بقیه تنظیمات )برای دستگاه در مناطق کوهستانی و در زمین هایی که خاکسترش(خاک سوخته ) زیاده بنظرتون چی میتونه باشه

موارد با توجه به خاک منطقه شما بود :
فرکانس 60 تا 100 بیشتر از اینها به خاک مورد نظر شما خیلی حساس میشه و گمراه میشید که سنس فلز هست یا خیر ، اصلا نمیشه کار کرد ! استفاده از لوپ 1 متری ، انتگرال 44 یا کمتر ، پهنای پالس 150 تا 160 ، اسپید 5 ، حساسیت 10 ، دیلی دستی از ابتدا باید روی اعداد کم مثل 2 باشه و بعد برای تشخیص هدف صحیح تا 40 هم بالا بره ! حذف آهن هم روی 10 تا 13 نرماله ، سرعت حرکت لوپ 1 متری با این تنظیمات باید حدود هر 1 متر حدود 3 ثانیه باشه @};- بهتره همچین سوالاتی در بخش اپراتوری عنوان بشه ..متشکریم L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 11 بهمن1394 - 1:24pm

ممنون مهندس مهدی جان
شرمنده این تنظیمات با لوپ 60 هم جواب میده یا نه /من لوپ 60 و 30 دارم

یکشنبه 11 بهمن1394 - 2:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1651 , 1652 , 1653 , 1654 , 1655 , 1656 , 1657 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure