انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 2:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1655 , 1656 , 1657 , 1658 , 1659 , 1660 , 1661 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
با سلام خدمت اقا حمید مهربان و عزیزانی که همگی از هیچ کمک و راهنمایی دریغ نداشته اند و ممنون .و همچنین دلگرمی دوستان انجمن در خصوص ساخت و راهنمایی های بی دریغ.
وسیله منم امروز استارت خورد و جهت اطلاع دوستان با پروگرامر stk300 و نرم افزار code vision2.3.9.0 پروگرام کردم و این نتایج رو اعلام میکنم:
تهیه لوپ عنکبوتی قطر داخلی 20 و بیرونی 22 با زیر کیکی شیار خورده و سیم لاکی حدودا 0.8 و اهم بدون رابط 0.7 و همراه رابط کابل انتن کرمان با مغز مس ضخیم که نهایتا 9 دهم الی 1 اهم
در محیط منزل
اعداد3گانه 103 333 503
سکه 500 تمون زرد رنگ 30 سانت
اسپری 1 2 3 متوسط با قطر دهانه 4 سانتی متر بصورت عمود 50 سانت
و بشقاب استیل هم اندازه لوپ (20) را در 70 سانتی متر سنس داشتم که این حداکثر برد برای این سایز لوپ من بود.
البته خازن 100 میکرو را الکترولیت انداختم و موفق به تهیه جنس مرقوب تر نشدم و همچنین مقاومتهای 390 اهم را هم معمولی 3 وات .
واینکه 3 عدد 357 را تعویض کردم و خیلی اختلاف در اعداد سه گانه نداشتم نسبت به این اعداد ذکر شده و دیگر اینکه تفکیک هم مشاهده نشد.
ممنون میشم نظرات دوستان رو بدونم و جا داره بازم از همه عزیزان که کمک کردند و یاری تشکر کنم .ممنون. @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 12 بهمن1394 - 1:32am
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
حمید نوشته است:
واقعا عجیبه چون هیچ کدوم از دوستان تا حالا چنین موردی رو گزارش نکردن! بنظرم فقط میتونه از پروگرام فیوز بیتهای میکرو باشه. هر چند که خیلی بعید هست ولی جز میکرو از چیز دیگه ای نمیتونه باشه.

:)) از شانس خوبه منه دیگه مهندس
والا مدار هیچ مشکل دیگه ای نداره که بگم احتمال داره از فیوز بیت ها باشه
راستی مهندس اگه سیم رابط از وسط لوپ بیاد بالا اختلالی توی عملکرد دستگاه ایجاد نمیکنه ؟
و مهندس من توی خونه با لوپ 45 تست گرفتم
برد واقعا بیش از حد کمه
یک سینی روهی 35 رو توی 10 ساتی متر سنس میکرد X_X
فرکانس 220
دیلی اتومات +19 ، دیلی دستی 20
پهنای پالس 250
اسپید 5
گراند خاموش
حساسیت 10

خب میکرو فیوز بیتهای مختلفی داره و مواردی درش هست که ممکنه دستگاه در شرایط عادی ظاهرا درست کار کنه ولی از این مشکلاتی که فرمودین پیش بیاد!
رد کردن سیم رابط از میانه لوپ مشکلی نداره. بیشتر باید دقت کنین سیم شل نباشه و اتصالش هم محکم باشه. قویا توصیه میکنم حداقل در بخش اتصال کابل به خود لوپ از لحیم کاری محکمی استفاده کنین. وگرنه عدم رعایت همین نکته ساده تا حدی روی میتر منفی و سنس ناخواسته روی درجات حساسیت بالا اثر خواهد داشت.
لوپ 45 مقداری بزرگتر از اون هست که بشه براحتی در منزل ازش تست گرفت و نهایتا کمی افت برد نسبت به محیط بیرون پیش میاد. اما سینی روی هم اصلا تست مناسبی نیست چون اصولا روی تقریبا ضعیف ترین فلزی هست که میشه با پالسی ها سنس کرد! حتما سعی کنین از مس برای تست استفاده کنین که به اهداف مورد نظر در کاوش هم نزدیک تر هست. برای بررسی بهتر باید سایز فلزی از جنس مس به همراه سایر تنظیمات و بردش رو بفرمایین تا بشه نظر بهتری داد.

سه شنبه 12 بهمن1394 - 1:33am
مدیر کل
مدیر کل

ali652 نوشته است:
با سلام خدمت اقا حمید مهربان و عزیزانی که همگی از هیچ کمک و راهنمایی دریغ نداشته اند و ممنون .و همچنین دلگرمی دوستان انجمن در خصوص ساخت و راهنمایی های بی دریغ.
وسیله منم امروز استارت خورد و جهت اطلاع دوستان با پروگرامر stk300 و نرم افزار code vision2.3.9.0 پروگرام کردم و این نتایج رو اعلام میکنم:
تهیه لوپ عنکبوتی قطر داخلی 20 و بیرونی 22 با زیر کیکی شیار خورده و سیم لاکی حدودا 0.8 و اهم بدون رابط 0.7 و همراه رابط کابل انتن کرمان با مغز مس ضخیم که نهایتا 9 دهم الی 1 اهم
در محیط منزل
اعداد3گانه 103 333 503
سکه 500 تمون زرد رنگ 30 سانت
اسپری 1 2 3 متوسط با قطر دهانه 4 سانتی متر بصورت عمود 50 سانت
و بشقاب استیل هم اندازه لوپ (20) را در 70 سانتی متر سنس داشتم که این حداکثر برد برای این سایز لوپ من بود.
البته خازن 100 میکرو را الکترولیت انداختم و موفق به تهیه جنس مرقوب تر نشدم و همچنین مقاومتهای 390 اهم را هم معمولی 3 وات .
واینکه 3 عدد 357 را تعویض کردم و خیلی اختلاف در اعداد سه گانه نداشتم نسبت به این اعداد ذکر شده و دیگر اینکه تفکیک هم مشاهده نشد.
ممنون میشم نظرات دوستان رو بدونم و جا داره بازم از همه عزیزان که کمک کردند و یاری تشکر کنم .ممنون. @};-

خواهش میکنم. خسته نباشین.
در ابتدا عرض کنم تا زمانیکه وضعیت اعداد 3 گانه شما به این شکل هست قطعا مشکلی در دستگاه شما وجود داره. لذا هم برد شما کم خواهد بود و هم تفکیک درست عمل نمیکنه. مشخصات لوپ هم احتمالا درست نفرمودین چون در این سایز لوپ عنکبوتی تفاوت قطر داخلی و خارجی قطعا بیش از 2 سانت هست! بهرحال درست نبودن اعداد 3 گانه میتونه از تقلبی بودن ایسی 357 یا نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم باشه. لذا ابتدا از وضعیت لوپ و کابل و محل تست خودتون مطمئن بشین.

سه شنبه 12 بهمن1394 - 1:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
@};- ممنون اقا حمید عزیز .حتما بررسی میکنم .با تشکر

سه شنبه 12 بهمن1394 - 1:48am

سلام
با تشکر از مهندس حمید عزیز منم بالاخره ساختم و روشن کردم فقط هر بلندگویی وصل میکنم هیچ صدایی ندارم کسی از دوستان هست که بتونه بگه ولتاژ خروجی 2تا سیم خروجی بلندگو نسبت به منفی باطری چنده؟
و یه سوال دیگه کسی از دوستان هست که زحمت کشیده باشه پک کامل قطعات رو بدونه از کجا میشه خرید؟ میدونین منظورم چیه؟ پاساژی، فروشگاه اینترنتیی حتمن لازم نیست مغازه باشه
و اگه زحمتی نیست یکی از دوستان مدیر لطف کنه سطح دسترسی منو بیشتر کنه که بتونم سوالاتمو بپرسم
عکس رو هم پیوست میکنم که دوستان اگه چیزی به ذهنشون رسید راهنماییم کنن
درضمن درسته قطعاتش درجه 1نیست ولی چون با علاقه درست شده بهترینه :x :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 13 بهمن1394 - 4:46am

سلام دوستان هرکاری میکنم عکسا نمیان قبلن با اپرا مینی میومدم هم سرعتش خوب بود هم کاراییش الان اپدیتای جدیدش مضخرفه چیکار کنم عکسام بیاد حجمشونم کم کردما ولی نمیاد

سه شنبه 13 بهمن1394 - 3:26pm

به به
چقدر سریع به درخواستم رسیدگی شد :x
فقط اگه درمورد بلندگو هم راهنماییم کنین عالیه

سه شنبه 13 بهمن1394 - 4:58pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
در خصوص اشکال در بخش صدا ترانزیستور 337 و مقاومت 16 و خود بلندگو و اتصالات این قطعات در مدار رو بررسی کنین.

سه شنبه 13 بهمن1394 - 5:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید نمیدونم اون ایراد کویل ارور رو یادتون هست که براتون پیغام گزاشتم همونجور که فرمودین تستر تهیه شد جالبه برا دوستان هم عرض کنم از10 ترانزیستور170 که گرفته بودم 3تاش سالم بود مهندس اعداد رو لوپ اینان دیلی اتومات تو دو جا امتحان کردم 19 و 21 بود و اعداد A212 B620 C765 متاسفانه فرصت نشد عمق زنیشو تست کنم ولی نظر گرامیتونو در مورده اعداد برام بگید ممنون میشم و یه مشگل کوچیکی با مدار دارم بعضا رگلاتور 12 ولتی داغ میکنه با اینکه هیت سینگ خوبی روش نصب شده و رگلاور جنس مرغوبه ولی بعضی مواقع این اتفاق میوفته بازم ممنون میشم اگه نظرتونو بفرمایید هرچقد تشکر بشه بازم کمه ولی مجدد ممنون از زحماتتون

سه شنبه 13 بهمن1394 - 5:12pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
در مورد BS170 بارها عرض کردیم که یکی از دلایل اصلی خطای لوپ میتونه معیوب بودن همین قطعه باشه. ولی واقعا درصد خرابی که در این مورد ذکر فرمودین جای تعجب داره!
اعداد 3 گانه شما نزدیک به رنج درست هستن. ولی اندکی پایین بودن هر 3 عدد میتونه از مزاحمت فلزات اطراف ؛ کیفیت پایین کابل یا کانکتور اتصال و یا حتی خود لوپ باشه. این مساله دیگه به درون مدار ارتباط نداره.
در خصوص داغ کردن 7812 باید عرض کنم تا حدی طبیعی هست. ولی اینکه حین کار گاهی داغ کنه و گاهی نکنه دیگه طبیعی نیست! ممکنه پایه های این آیسی لحیم خوبی نگرفته باشه یا اتصالی جزئی روی خط ولتاژ 12 داشته باشین.

سه شنبه 13 بهمن1394 - 5:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1655 , 1656 , 1657 , 1658 , 1659 , 1660 , 1661 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 129 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure