نویسنده |
پیغام |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید خیلی دوست دارم تحلیل های اولیه شمارو از روی عکسهای کاک زانیار ببینم . مهندس جان اگه کاک زانیار قبول فرمایند دستگاه را برای شما بفرستند و شما هم با بررسی مدار به این افسانه خاتمه بدید و یا مدار رو با مهندسی معکوس بسازید و یا با الهام از تکنیک ساخت تجربه ی موفقی برای بهینه سازی چنس بدست بیارید . در هر صورت من از طرف سایر دوستان از آقا زانیار درخواست میکنم دستگاه رو در اختیار مهندس حمید که مثل چشمام بهش اعتماد دارم قرار دهند.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
یکشنبه 20 بهمن1392 - 9:43pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
باتوجه به تصاوير ميشه گفت دستگاه درمنطقه مرطوب و شرجى مورد استفاده قرار گرفته و بعداز يك مدت كار نياز به احيا داره چون رطوبت و شرجى باعث تعرق مدار شده و زنگ زدگى ها شاهد اين ماجراست ولى اگه ميشد شماتيكى از اين وروجك 2 تهيه كرد و به آيسى هاى اون واقف و برنامه اى ميشد براش نوشت كه واقعا عالى ميشد آخرين حرفهم من در اين پست انشاالله كه بشه ياحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
یکشنبه 20 بهمن1392 - 10:39pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
خوب مبارکه. ظاهراً که خود ورژن 1 هست. البته نشون میده خیلی کار کرده . و یه سری جاهاشو تعمیر و مرمت کردن. مثلاً محل ماسفتش خیلی دستکاری شده شاید هم عوض شده. یا نوع اتصالات کابلش فرق دارن. تصویر پشت بورد هم کاملاً اثبات میکنه دستگاههای بیرون داده شده همگی با یک فرمول و نقشه کاملاً کپی- پیست بیرون نیومدن. این تصویر مربوط به بورد ام دی ال بنده ست؛ خودتان مقایسه کنید. و ضمناً تا اونجاییکه بنده متوجه شدم ایشان فقط باکس مرکزی رو خریدن و تمام دیسکها و کابلهارو خودشان دستی ساخته ان که خیلی در کارایی تأثیر داره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 20 بهمن1392 - 11:43pm |
|
|
Rosemary
|
قبلا يكي از دوستانم همين مطالب رو به من گفته بود آقا مجتبي. نمي دونم چرا اين قد نظرتون در مورد اين دستگاه برام تازگي داره
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 2:36pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما با این حساب سه تا این دستگاه از این نمونه بچه های سایت دارند و در حال حاضر هیچکدومش هم اون کارایی را نداره عقل میگه اگه بشه با کالبد شکافی اونها هم نقشه اون را کپی کرد هم ای سی ها راشناخت و همچنین میکرو اونها را استخراج کرد . لازمه که برای این کار هم دستگاه mdlمحمود و جناب کرمی که مشکل دارند بر رسی شوند و در صورت امکان میکروی اونها کپی بردار بشه و با لوپهای متفاوت تست بشوند تا بهترین لوپ براشون ردیف بشه پس در صورت امکان اقا محمود و اقای کرمی دستگاههای خودشون را بری مهندس حمید بفرستند تا شاید فرجی بشه و مهندس راهی برای کپی برداری از اون پیدا کنند که حداقل اگه بشه کاری کرد که این دستگاه قطع نسل نشه و اگه کپی میکرو اونها مشکل باشه توی کشور کسانی هستند که میتونند کد میکرو را بشکنند و میشه اونها را پیدا کرد و در برابر مقداری هزینه کردن پته میکرو را روی اب بریزند. پس لازمه که اقا محمود و اقا کرمی در حق خودشون و دیگران این فداکاری را بکنند تا راز این دستگاه به گور برده نشه و شاید کسانی بتونن با این دستگاه در صورت کپی شدن وضع خودشون را از این رو به اون رو کنند
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 6:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنده به نوبه خودم اعلام آمادگی کردم! هر کسی که این دستگاه رو داره و دوست داره به این مسیر کمک بکنه بنظر من بهتر هست با آقا مجتبی هماهنگ کنه و دستگاه رو برای ایشون ارسال کنه. اگر هم بحث قیمت هست خب میتونن هماهنگ کنن و در ازای پرداخت هزینه دستگاه رو در اختیار آقا مجتبی بذارن. در نهایت اگر اقا مجتبی بررسی کردن و دیدن دستگاه کارایی مناسبی داره بنده با ایشون هماهنگ میکنم تا دستگاه رو برای بنده ارسال کنن تا ببینیم چکار میشه کرد. حتی اگر نشه کل دستگاه رو کپی کرد ؛ ولی اگر کارایی داشته باشه که فراتر و متفاوت از پالسی های معمولی باشه تا حدی میشه با بررسی امواج و قدرتشون و همینطور طبقات فرستنده و گیرنده ای که درش کار شده به نکات جدیدی دست پیدا کرد و چه بسا زمینه طراحی یک پالسی حتی بهتر از این بتونه فراهم بشه. بخصوص که این دستگاه کمی قدیمی هست و با استفاده از قطعات جدیدتر حتی میشه نتیجه بهتری هم گرفت!
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 7:27pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما با این توضیحات حمید دیگه حرفی برای موندن نمی مونه پس اقایان کرمی و محمود بقیه کار با شماست که ایا تمایل به همکاری دارید یا نه لطفا نظرات خودتون را روشن بیان کنید حالا چه مثبت و چه منفی باشه در هر صورت نظرات شما حرف اول و اخر راحع به کپی میزنه پس لطفا در صورت امکان همکاری کنید
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 7:47pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
پس اين حساب اين گوى و اينم ميدان بنده هم به نوبه خودم از دوستانيكه اين دستگاه رو دارن تقاضا دارم به درخواست استادجاويد و استادحميد و اكثر دوستان جواب مثبت داده بشه تا اگر خداخواست اين دستگاه احيا بشه و از يادها نره همونطوركه اشاره شد استادحميد هم اعلام آمادگى كردن و اين يعنى هموارشدن پنجاه درصد از مشگلات پس بنده هم به نوبه خودم از دوستان دارنده دستگاه تقاضاى همكارى رو دارم باتشكر و ياحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 8:13pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان همتون منو از تاپيك 12 رگولاتور ميشناسين متاسفانه اين سومين يا چهارمين نام كاربري هست كه من در اين انجمن ثبت نام ميكنم و ونميدونم بنا به چه دلايلي تحريم آيپي ميشم من هم جهت همكاري اعلام آمادگي ميكنم حميد جان هم ميتونن روي من حساب كنن هر كمكي از دستم بياد كوتاهي نميكنم اگه كسي درآذربايجانشرقي اين دستگاه رو داره ميتونه در مهندسي معكوس و برنامه نويسيش با هام همكاري كنه ديگه همه چي بستگي به دوستان داره
|
سه شنبه 21 بهمن1392 - 12:13am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام
منم تو زمینه سخت افزار میتونم کمک کنم ,
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 21 بهمن1392 - 12:34am |
|
|
|