انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:47pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
سلام برادر کوروش این هم یه عیدی بود برای بچه های سایت خود بچه ها هم دارن خوب فعالیت میکنن شما هم که به جمع ما اومدی خوبه من این دستگاه رو تست کردم عالی کارش فقط داریم بعضی از جاهای مشکوکشو بر طرف میکنیم اگه راه بندازیمش یه سری تغییرات هم باید روش بدیم که به کمک اساتید این کار هم انجام میشه

هدایتی جان این سومین عیدی بود که گرفتم البته نوروز که فرا نرسیده :D

خیلی خوب شد اینطور همه روی این مدار فعالیت میکنن، امیدوارم این تایپیک بتونه کامه کاربرای عزیز رو شیرین کنه :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 23 اسفند1392 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا علیرضا خوش اومدی باور کنید من به دوستان گفتم عجله نکنید تا فردا همه چیز اماده میشه برای ساخت و به همه هم اطلاع دادم که نسازید اقای کاوشگر قراره اول بسازه و من هم بهش کمک میکنم اگه جواب داد بعد همه میتونن بسازن فردا پارت لیست اصلی تا بعد ظهر اماده میشه من دارم چک میکنم پارت لیستی رو که اقای علیخان گذاشتن

شنبه 23 اسفند1392 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممون اقا کوروش اولین عیدی که ردیاب انجمن بود دومین عیدی مدار چنس که اقا حمید گذاشتن و سومین عیدی هم مدار انالوگ ما بود البته نمیشه گفت عیدی من بیشتر از این ها باید عیدی بدم به دوستان باور کنیید دارم روی یه مدار دیگه کار میکنم ولی اون خیلی پیچیده هستش تا خودم جواب نگیرم مطرح نمیکنم این مدار رو خودم جواب گرفتم ازش و صاحب دستگاه هم 3 بار نتیجه گرفته ولی قلق کارش رو باید ازش بپرسم که نیستش ما راهش بندازیم اپراتوریش رو دوستان دیگه حل میکنن اطلاعات بچه ها عالی خیلی خوشم اومده جمع دوستانه و صمیمی خدا کنه همیشه به این صورت باشه

شنبه 23 اسفند1392 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی جان رو رله نوشته ای وجود داره اگه داره لطفا ببین چی نوشته ؟مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 23 اسفند1392 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای هدایتی ، مدار شما یه جامپر از مداری که آقای علیخان گذاشته بودن بیشتر داره، خازنهای نارنجی رنگ مدار شما یکیش 220نانو و 3تای دیگه 330 نانو هستن ولی مال اون مدار، همه شون 220 نانو هستن، یه خازن هم شما بغل آی سی 4151داری که اون ظاهرا نداره ، شاید بازم بشه یه چیزایی پیدا کرد

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

شنبه 23 اسفند1392 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
من الان drill drawing رو دارم منتها فقط پرينت داره نميدونم آقاي عليخان از چه روشي pdf ميزاره :-?

سلام
من یه اکروبات پروفشنال دارم که به من امکان میده فایل ها رو به صورت پی دی اف هم پرینت بگیرم
همین :ymhug:
اگر اوامری هست در خدمتم

شنبه 23 اسفند1392 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رو رله خط زده شده من دارم مقاومت ها رو چک میکنم یه چند تا جا ایراد داره همه رو میگم من تک تک دارم با اهم متر اهم گیری میکنم به مقاومت 27 رسیدم بعد میرم رو خازن ها d4 روی برد من یه مقاومت 10 کیلو جاش خورده r21 هم مقاومت نیست رو برد من یه دیود مشابه دیود 4 ولی بر عکسش r24 من اهمش 53 کیلو شد r25 هم اهمش 22 کیلو شد r27 هم 53 کیلو شد

شنبه 23 اسفند1392 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من چک کردم من رو برد خودم جاهای مقاومت دارم که روی فیبری که شما دارین جاش خالی با عکسی که جدید گذاشتم چک کنیید متوجه میشید یکی از دوستان لطف کنه نگاه کنه متوجه میشه جاهای خالی رو شماره گذاری کنیید من اهم مقاومت ها رو میتونم اندازه گیری کنم و خازن ها هم رو برد من بیشتره

شنبه 23 اسفند1392 - 1:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
آقای هدایتی عزیز،خسته نباشید.
اگه ممکنه اون سیم سه رشته که یه رشته اش به بازر وصل شده بطور واضح مشخص کنید که سردیگه شون به کجاوصل شده.
همینطور سیمی که از پشت فیبر به پتانسیومترکنار4013 وصله،هرکدام از رشته رنگها به کدام نقاط وصل شده اند.

ممنون

شنبه 23 اسفند1392 - 1:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای علیخان شما هم عکس فیبر من رو نگاه کنیید متوجه میشید که خیلی از جاها روی فیبر شما خالی در صورتی که روی فیبر من جاهاش پر هستش یا مقامت داره جاش یا جامپر یا خازن در هر صورت فیبر یکی ولی فیبر من یکم تغییرات خود سازنده روش انجام داده برای برد بیشتر جاهای خالی رو مربع بکشید روش و شماره بزارید من مقدار مقاومت یا خازن رو مشخص میکنم

شنبه 23 اسفند1392 - 1:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google , meisam121 , Resa و 308 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure