نویسنده |
پیغام |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: سلام برادر کوروش این هم یه عیدی بود برای بچه های سایت خود بچه ها هم دارن خوب فعالیت میکنن شما هم که به جمع ما اومدی خوبه من این دستگاه رو تست کردم عالی کارش فقط داریم بعضی از جاهای مشکوکشو بر طرف میکنیم اگه راه بندازیمش یه سری تغییرات هم باید روش بدیم که به کمک اساتید این کار هم انجام میشه هدایتی جان این سومین عیدی بود که گرفتم البته نوروز که فرا نرسیده
خیلی خوب شد اینطور همه روی این مدار فعالیت میکنن، امیدوارم این تایپیک بتونه کامه کاربرای عزیز رو شیرین کنه
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
شنبه 23 اسفند1392 - 12:47am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا علیرضا خوش اومدی باور کنید من به دوستان گفتم عجله نکنید تا فردا همه چیز اماده میشه برای ساخت و به همه هم اطلاع دادم که نسازید اقای کاوشگر قراره اول بسازه و من هم بهش کمک میکنم اگه جواب داد بعد همه میتونن بسازن فردا پارت لیست اصلی تا بعد ظهر اماده میشه من دارم چک میکنم پارت لیستی رو که اقای علیخان گذاشتن
|
شنبه 23 اسفند1392 - 12:48am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممون اقا کوروش اولین عیدی که ردیاب انجمن بود دومین عیدی مدار چنس که اقا حمید گذاشتن و سومین عیدی هم مدار انالوگ ما بود البته نمیشه گفت عیدی من بیشتر از این ها باید عیدی بدم به دوستان باور کنیید دارم روی یه مدار دیگه کار میکنم ولی اون خیلی پیچیده هستش تا خودم جواب نگیرم مطرح نمیکنم این مدار رو خودم جواب گرفتم ازش و صاحب دستگاه هم 3 بار نتیجه گرفته ولی قلق کارش رو باید ازش بپرسم که نیستش ما راهش بندازیم اپراتوریش رو دوستان دیگه حل میکنن اطلاعات بچه ها عالی خیلی خوشم اومده جمع دوستانه و صمیمی خدا کنه همیشه به این صورت باشه
|
شنبه 23 اسفند1392 - 12:53am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
هدایتی جان رو رله نوشته ای وجود داره اگه داره لطفا ببین چی نوشته ؟مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 23 اسفند1392 - 12:55am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
آقای هدایتی ، مدار شما یه جامپر از مداری که آقای علیخان گذاشته بودن بیشتر داره، خازنهای نارنجی رنگ مدار شما یکیش 220نانو و 3تای دیگه 330 نانو هستن ولی مال اون مدار، همه شون 220 نانو هستن، یه خازن هم شما بغل آی سی 4151داری که اون ظاهرا نداره ، شاید بازم بشه یه چیزایی پیدا کرد
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 23 اسفند1392 - 1:08am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: من الان drill drawing رو دارم منتها فقط پرينت داره نميدونم آقاي عليخان از چه روشي pdf ميزاره سلام من یه اکروبات پروفشنال دارم که به من امکان میده فایل ها رو به صورت پی دی اف هم پرینت بگیرم همین اگر اوامری هست در خدمتم
|
شنبه 23 اسفند1392 - 1:15am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
رو رله خط زده شده من دارم مقاومت ها رو چک میکنم یه چند تا جا ایراد داره همه رو میگم من تک تک دارم با اهم متر اهم گیری میکنم به مقاومت 27 رسیدم بعد میرم رو خازن ها d4 روی برد من یه مقاومت 10 کیلو جاش خورده r21 هم مقاومت نیست رو برد من یه دیود مشابه دیود 4 ولی بر عکسش r24 من اهمش 53 کیلو شد r25 هم اهمش 22 کیلو شد r27 هم 53 کیلو شد
|
شنبه 23 اسفند1392 - 1:16am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوستان من چک کردم من رو برد خودم جاهای مقاومت دارم که روی فیبری که شما دارین جاش خالی با عکسی که جدید گذاشتم چک کنیید متوجه میشید یکی از دوستان لطف کنه نگاه کنه متوجه میشه جاهای خالی رو شماره گذاری کنیید من اهم مقاومت ها رو میتونم اندازه گیری کنم و خازن ها هم رو برد من بیشتره
|
شنبه 23 اسفند1392 - 1:25am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام آقای هدایتی عزیز،خسته نباشید. اگه ممکنه اون سیم سه رشته که یه رشته اش به بازر وصل شده بطور واضح مشخص کنید که سردیگه شون به کجاوصل شده. همینطور سیمی که از پشت فیبر به پتانسیومترکنار4013 وصله،هرکدام از رشته رنگها به کدام نقاط وصل شده اند.
ممنون
|
شنبه 23 اسفند1392 - 1:25am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقای علیخان شما هم عکس فیبر من رو نگاه کنیید متوجه میشید که خیلی از جاها روی فیبر شما خالی در صورتی که روی فیبر من جاهاش پر هستش یا مقامت داره جاش یا جامپر یا خازن در هر صورت فیبر یکی ولی فیبر من یکم تغییرات خود سازنده روش انجام داده برای برد بیشتر جاهای خالی رو مربع بکشید روش و شماره بزارید من مقدار مقاومت یا خازن رو مشخص میکنم
|
شنبه 23 اسفند1392 - 1:29am |
|
|
|