نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
سلام به به بازم 12 رگولاتوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه اطلاعات ساخت بعلاوه pcb جدید و پارت لیست رو بزودی قرار میدم تا دوستان استفاده کنند.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 1:38pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
هوشی عزیز ممنون
لیست قطعاتی که به صورت فایل وجود دارد درست نیست ممنون از شما لطفا با لیست قطعاتی که عکسشو گذاشتم وتصویر پشت فیبر چک کنید اگر درست بود بذارید تا خدایی نکرده دوستانی که میخوان بسازن مدار مورد دار و یا ضعیفو نسازن باز هم ممنون مقدسی عزیز 4013 رو عوض کن و بگو مقدار فرکانس رو بیس ترانزیستور 4 چقدره شاید بتونم کمکت کنم
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 2:03pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با تشکر از روشیک عزیز دوستان مطالب ایشون در رابطه با تغذیه مدار درست بود من اشتباه میکردم در مطالعه تایپیکها دقت کنید با تشکر از روشیک عزیز
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 2:07pm |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
داش رستم عزیز اقا مهدی مشکل داغ شدن ترانزیستور منفی tip32حل شده ممنون بدون اینکه قطعه ایی عوض شه حالا مشکل اینکه ولوم سنس رو تا اخر میچرخونم فقط درانتها صدا از بلندگو بیرون میاد سنس فلز ندارم درحالی که قبلا دروسط چرخوندن متونستم صدارودراستانه قرار بدم بین صدادرامدن و نیومدن وفلز رو نزدیک میکردی صداش درمیومد il 709 دربیاری ونیاری براش فرقی نداره بجاش lm 318گذاشتم کار نکرد ua709 پلاستیکی گذاشتم فرقی نکرد ممکنه از امپ پامپ باشه یا چیز دیگه است
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 5:12pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام شما باید ایسی 358 رو اول چک کنی بعد ترانزیستور کناریش که به صدا میره بعد 4013
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 5:33pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام خواهش میکنم رستم جان
اینم pcb
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 6:49pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
یک نکته دیگه این فلزیاب از نظر قدرت کمی کمتر از تی ال اقای هدایتی هست ولی ثباتش بهتره نظر شخصی من اینه که رو اون فلزیاب برای ارتقاء کار بشه تا این 12 رگلاتوره
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 6:57pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: سلام خواهش میکنم رستم جان
اینم pcb یا علی؟چند تا پی سی بی شده تا الان کدوم پی سی بی رو بزنیم
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 7:08pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: هوشی عزیز ممنون
لیست قطعاتی که به صورت فایل وجود دارد درست نیست ممنون از شما لطفا با لیست قطعاتی که عکسشو گذاشتم وتصویر پشت فیبر چک کنید اگر درست بود بذارید تا خدایی نکرده دوستانی که میخوان بسازن مدار مورد دار و یا ضعیفو نسازن باز هم ممنون مقدسی عزیز 4013 رو عوض کن و بگو مقدار فرکانس رو بیس ترانزیستور 4 چقدره شاید بتونم کمکت کنم سلام دوستان لطفا روي همين مدار كار كنين چون از مدار آقاي هدايتي قويتره و آفستش هم خوبه البته آقا رستم دقيقا همون قطعات مداري رو كه دارند رو اعلام كنند تا دوستان طبق اون بسازند چون با كمتر وبيشتر زدن مقدار حتي يك مقاومت در مدار قدرت مدار كمتر خواهد شد موفق باشين يا حق
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 7:55pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
دوستان خوب ممنونم از جناب هوشی هم ممنونم به خاطر فایلی که گذاشتن تعقییر دوم: با اجازه آقا حمید که روی مدار چنس کار کردن میخوام قسمت دیجیتال این مدار به این دستگاه اضافه کنم دوستانی که میخوان بسازن دست نگه دارن تا در صورت پاسخ دادن مدار فیبر جدید رو بزنیم بعد بسازیم ودر صورت ساخت این مدار در این حالت خود عزیزان مختار میباشند و با اطمینان کامل درست کنند میخوام نظر اساتید رو بدونم 1-یکی از راههای تقویت فلزیاب افزایش قدرت واتی فرکانس ورودی است اگر بخواهیم قسمت دیجیتال چنس را اضافه بکنیم و از تمام آپشنهای قسمت دیجیتال استفاده بکنیم 2 تعقییر کلی باید انجام دهیم یک فرکانس ساخته شده توسط چنس را با فرکانس ساخته شده این مدار باید ست و دوبل کنیم و برای قسمت تفکیک مدار 4013 را تثبیت و نزدیک مقادیر تعریف شده در چنس بکنیم البته مدار جدیدی نمیخواهیم بسازیم و فقط در رابطه با راهکارهای مربوطه بحث میکنیم یک مدار دیگر به اسم ال سی دی درایور برای این دستگاه موجود هست ولی برنامه نوشته شده برای آن ضعیف میباشد و زیاد مورد پسند قرار نگرفت اگر دوستان مدار دیگری سراغ دارند اعلام بکنند تا به نتایج بهتری برسیم با تشکر
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 9:26pm |
|
|
|