محمد جان ترکیب سوالات و مطالب اخیر شما 2 نکته مهم داره! اول اینکه شما در زمینه الکترونیک خیلی وارد نیستین! دوم اینکه در عین وارد نبودن نظرات و پیشنهاداتی دارین که در جایگاه یک آدم وارد میتونه مطرح بشه!
خب این دو تا با هم جور در نمیاد! هر کسی هم پست های شما رو جستجو بکنه به حرف من میرسه.
از این گذشته کی گفته بی آر ان مشکلی داره که مربوط به ال سی دی هست؟ اصلا شما ساده تر از این فلزیاب سراغ دارین؟ اخه مشکل توی کنتراست ال سی دی مدار هم شد مشکل؟ شما فکر نمیکنی طراح یک مدار ساده ترین چیزی که میتونه حساب بکنه همین مسایل کوچک مثل کنتراست ال سی دیه؟ در اینکه بین پایه 3 ال سی دی و زمین باید پتانسیومتر 5 کیلو باشه و این بهترین حالتشه شما شک نکن! استادجون شما هم هر چقدر استاد باشن این چیزا رو که اختراع نکردن. ولی ما تا دلتون بخواد با همین مساله سر و کله زدیم. بنده هم در حد خودم سواد دارم. اما در این کارها حتی تجربه خیلی بالاتره.
اون دستگاه زمین شناسی هم اگر کار نمیکنه بخاطر کنتراست ال سی دی نیست. هر ال سی دی هم که روی صفحه ردیف مربع نشون میده به علت تنظیم کنتراستش نیست! میتونه از درست پروگرام نشدن میکرو باشه. اگر هم از کنتراست باشه کسی که یه خورده وارد باشه بلافاصله از نوع نمایش ال سی دی و کمی کج و راست کردنش متوجه میشه و براحتی کنتراست رو تنظیم میکنه.
شما یه سوالاتی میکنین و در نهایت جوری برخورد میکنین که بنده دیگه نیام یه مدار بذارم که بعدش علاوه بر صدها جواب سوال مجبور بشم با امثال شما هم مواجه باشم! در مورد خورد کردن هم من با کسی جز شما برخورد نداشتم! این همه پست من رو میتونین ببینین. اما اگر کسی از موضع یک آدم وارد ولی در واقع ناوارد بخواد خودشو جا بزنه و ادعای وارد بودن کنه به شدت بسیار زیادی باهاش برخورد میکنم. این اخلاق همیشگی من هست. یاد بگیریم خودمون و سوادمون رو در همون حدی که هست عنوان کنیم! نه چیزی بیشتر. در ضمن به قوانین هم رجوع کنین ؛ دادن اطلاعات درست و گمراه نکردن دیگران در این انجمن یک قانون اصلیه!