نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
aygon84 جان ، من چند پست قبل ازتون سوال کردم که فرق این مداری که شما گذاشتین با عکس مداری که ارش عزیز و شماتیکی که takrobt گذاشتن مال مدار جدید 150 چیه ؟ جواب ندادین ، چرا تو 150 جدید از توکو استفاده نشده و شکل فیبرش فرق میکنه ؟ شما روی مدار جدید هم کار کردین ؟
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 10:07pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
ارتین نوشته است: aygon84 جان ، من چند پست قبل ازتون سوال کردم که فرق این مداری که شما گذاشتین با عکس مداری که ارش عزیز و شماتیکی که takrobt گذاشتن مال مدار جدید 150 چیه ؟ جواب ندادین ، چرا تو 150 جدید از توکو استفاده نشده و شکل فیبرش فرق میکنه ؟ شما روی مدار جدید هم کار کردین ؟ سلام من روی مدار جدید کار نکرده ام قسمت اصلی مدار همون توکو میباشه حذف کردن این قسمت و مشابه سازیش حتما روی برد تاثیر خواهد داشت من بیشتر منابع انگلیسی این مدار وپرسش وپاسخهایشان را مطالعه کرده ام بعضی ها گفته بودن توکو را حذف کنیم هیچ اتفاقی در کارکرد مدار رخ نمیدهد که اشتباهی بود اکثر سولات انها از یکدیگر فقط در مورد همین توکو بوده که قسمت حساس مدار میباشه خوب این مساله به راحتی حل شده من این مدار را کار کرده ام ونتیجه بخش هم هست حالا اگه مدار جدید را بسازیم باید از نو شروع کنیم بصورت عملی باید فرق این دو را فهمید به نظر من تغییرات در اصول مدار کار روی کارکرد مدار تاثیر داره
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 10:53pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
aygon84 نوشته است: ارتین نوشته است: aygon84 جان ، من چند پست قبل ازتون سوال کردم که فرق این مداری که شما گذاشتین با عکس مداری که ارش عزیز و شماتیکی که takrobt گذاشتن مال مدار جدید 150 چیه ؟ جواب ندادین ، چرا تو 150 جدید از توکو استفاده نشده و شکل فیبرش فرق میکنه ؟ شما روی مدار جدید هم کار کردین ؟ سلام من روی مدار جدید کار نکرده ام قسمت اصلی مدار همون توکو میباشه حذف کردن این قسمت و مشابه سازیش حتما روی برد تاثیر خواهد داشت من بیشتر منابع انگلیسی این مدار وپرسش وپاسخهایشان را مطالعه کرده ام بعضی ها گفته بودن توکو را حذف کنیم هیچ اتفاقی در کارکرد مدار رخ نمیدهد که اشتباهی بود اکثر سولات انها از یکدیگر فقط در مورد همین توکو بوده که قسمت حساس مدار میباشه خوب این مساله به راحتی حل شده من این مدار را کار کرده ام ونتیجه بخش هم هست حالا اگه مدار جدید را بسازیم باید از نو شروع کنیم بصورت عملی باید فرق این دو را فهمید به نظر من تغییرات در اصول مدار کار روی کارکرد مدار تاثیر داره تشکر دوست عزیز از جوابتون
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 11:20pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
از راهنمايي هاي مهندس aygon84 محترم سپاسگذاريم دوستان ديگه ياعلي بگيد و شروع كنيد گفتنيها ديگه كامل شده و هركسي هرسليقه اي يا ايده اي داره روي مدار خودش پياده كنه تا بهترين نتيجه به اشتراك گذاشته بشه تا همه استفاده كنن ، دوستان قدر اين محيط دوستانه و بي ريا رو بايد دونست ، و به هم كمك كرد تا خدا هم به همه كمك كنه .. ياعلي مدد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 29 مرداد1392 - 12:11am |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
آیگون عزیز بینهایت ممنون که هیچ پستی رو بی جواب نمیذارین شما تو یه پستی لیست تغییراتی که تو مقاومتها دادین رو قرار دادین و وعده دادین که تغییرات خازنها رو هم بگید .... اگه تغییری تو خازنهای مدارتون هست رو هم ذکر کنید... ممنون.
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 8:04am |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
درود..دوست عزیز این مقاومت 2.2 مگا به کدام سرهای R25 , R28 وصل میشه؟ اینو مشخص کن...
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:30am |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
http://www.ohmslawcalculator.com/555_astable.phpفرکانس مدار آیگون حدود 130 هرتز میشه فرکانس اولیه مدار حدود 65 هرتز فرکانس پیشنهاد شده توی فایل پی دی اف اولیه برای طلا 430 هرتز فرکانس مدار لهستانی 95 هرتز یعنی میشه از یه کلید سلکتور چند حالته برای تغییر فرکانسی استفاده کرد ؟؟؟؟ با این وجود مدار تو فرکانسهای خیلی پایین داره کار میکنه... واسه همینه که قدرت نفوذ بالایی داره...
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:35am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
moodi1671 نوشته است: http://www.ohmslawcalculator.com/555_astable.php
فرکانس مدار آیگون حدود 130 هرتز میشه فرکانس اولیه مدار حدود 65 هرتز فرکانس پیشنهاد شده توی فایل پی دی اف اولیه برای طلا 430 هرتز فرکانس مدار لهستانی 95 هرتز
یعنی میشه از یه کلید سلکتور چند حالته برای تغییر فرکانسی استفاده کرد ؟؟؟؟ با این وجود مدار تو فرکانسهای خیلی پایین داره کار میکنه... واسه همینه که قدرت نفوذ بالایی داره... متشکریم برادر ، این تحقیق شما ارزنده بود ، سپاس
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:40am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
وقتی کاسه و بشقاب مفرقی رو تا 2/5 متر سنس کرده ، حتی زیر سنگ ضخیم مفرق رو گرفته ، بخاطر فرکانس پائین بودن مدار بوده و وقتی مفرق رو به این خوبی میزنه باید طلا رو هم بخوبی بزنه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:43am |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
fabienmartin نوشته است: درود..دوست عزیز این مقاومت 2.2 مگا به کدام سرهای R25 , R28 وصل میشه؟ اینو مشخص کن... تو شکل صفحات قبل مشخص شده
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:45am |
|
|
|