نویسنده |
پیغام |
meghdad
|
مهدی نوشته است: با سلام بنده با حساسیت 15 و فرکانس 123 و دیلی اتومات و گراند خاموش و حذف آهن خاموش و اسپید 8 اون تست رو انجام دادم که بیشتر از حساسیت 15 سیستم ثبات خوبی به خاطر محیط و فلزات اطراف نداشت . سلام مهدی جان نوع ماسفت و مقدار ولتاژ باطری نگفتی! ممنونم
|
یکشنبه 2 اسفند1394 - 11:11pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
meghdad نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام بنده با حساسیت 15 و فرکانس 123 و دیلی اتومات و گراند خاموش و حذف آهن خاموش و اسپید 8 اون تست رو انجام دادم که بیشتر از حساسیت 15 سیستم ثبات خوبی به خاطر محیط و فلزات اطراف نداشت . سلام مهدی جان نوع ماسفت و مقدار ولتاژ باطری نگفتی! ممنونم دوست عزیز ولتاژ باطری که نمیتونه تاثیر داشته باشه درمورد ماسفت هم خیالتونو راحت کنم تنها ماسفتی که ممکنه مقدار کمی اونم درشرایط خاص از 840 بهتر باشه ماسفتیه که مقاومتrds اون به میزان قابل ملاحظه ای کمتر از 840 باشه با تعویض ماسفت و قطعات سخت افزاری پیشرفتی حاصل نمیشه دوستان سعی کنن تلاششون رو بیشتر روی اپراتوری بذارن تا تغییرات مدار
|
یکشنبه 2 اسفند1394 - 11:24pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

usa نوشته است: سلام مهندس حمید من رفتم باتری بگیرم سوالات زیر رو ازم پرسیدند. من جواب برخیاشونو نمی دونستم. میشه یه توضیح بدین؟
The Number Of the Pack(s) request: ??? Nominal Battery Voltage: ??? V Capacity: ??? mAh Minimum Operating Voltage: ??? V Maximum Operating Voltage: ??? V Maximum Continues Current: ??? A Maximum Puls Current: ??? A Maximum Width Puls Time: ??? mSec. Operating Temp: ??? 'C Maximum Dimension: ??? mm Maximum Weight: ??? Gr/ Not Important/ Important Operating Time: ???minute Types Of The Battery: Ni - MH /Ni - Cd /Li - Poly /Li - lon /Lithium /SLA /Alkaline Fuse: No/ Yes BMS or PCM Board: ??? Length Of Wire: ??? cm خسته نباشین. بله این سایت رو بنده هم دیدم. بد نبود ابتدا یک پیغام براشون میفرستادین که تا چند درصد تضمین میکنن دقیقا مطابق همه این جزئیات باطری رو تحویل شما بدن؟! بهرحال مشخصات دقیق اهمیتی نداره. 5 سلول لیتیوم یون یا پلیمر با ظرفیت حدود 2000 میلی آمپر که بصورت سری بسته شده جواب خوبی میده. این ترکیب هم دیگه الان تقریبا در هر باطری فروشی پیدا میشه و نیاز به این نیست که مثلا از شما سوال کنن طول سیمش چقدر باشه! بهتر هست این دقت رو در مورد شارژر بخرج بدین چون بهترین باطریها هم بدون شارژر مناسب یا درست و با ظرفیت کامل جواب نمیدن و یا بعد مدتی خراب میشن.
|
دوشنبه 2 اسفند1394 - 12:25am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
faraj نوشته است: سلام ایا هنگام روشن کردن دستگاه در لحظه اول اگه صدای بوق دستگاه بیاد مشکلی هست
بوق کوتاه در هنگام روشن شدن دستگاه در صورتیکه تنظیم ولوم صدا خاموش نباشه ؛ از مختصات کاری طراحی شده برای این دستگاه هست که نشون میده قسمتی از بخش دیجیتال مدار و همینطور مدار صوتی داره درست کار میکنه.
|
دوشنبه 2 اسفند1394 - 12:29am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
zilan نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید و دوستان عزیز یک مشکلی برای مدارم پیش اومده بعد یه مدت که مدارم رو روشن کردم بعد از وصل کردن لوپ دستگاه خاموش می شود و مشکل از لوپ هم نیست حالا نمیدونم کجاش خراب شده!  لطفا راهنمایی کنید کجاشو بررسی کنم به احتمال زیاد از باطری هستش عوضش کنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 2 اسفند1394 - 1:08am |
|
 |
علی دلی
کاربر فعال
|
دوستان سلام اعداد تفکیک 518 385 165 خوبه یا نه؟ با لوپ 60 سانت در محیت منزل پر از فلز از جمله بخاری میز و درو پنجره
ولی در محیط منزل حذف اهن کار نمیکنه دیگه خارج از منزل نمیدونم
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها نیرنگها شکها خیانتها از این رنگین کمان سرد آدمها و از این مرگ باورها و رویاها پریشانم … دلم پرواز میخواهد !
|
دوشنبه 2 اسفند1394 - 3:18am |
|
 |
کوهیار
مدیر سایت
|
علی دلی نوشته است: دوستان سلام اعداد تفکیک 518 385 165 خوبه یا نه؟ با لوپ 60 سانت در محیت منزل پر از فلز از جمله بخاری میز و درو پنجره
ولی در محیط منزل حذف اهن کار نمیکنه دیگه خارج از منزل نمیدونم با توجه به اینکه توی منزل هستید نمیشه نظر قطعی داد و مقدار تاثیر فلزات مزاحم مشخص نیست! بهتره اعداد رو در یه جای مطمئن تست کنید و اینجا بزارید تا بشه قطعی گفت! به احتمال زیاد همون فلزات مزاحم باعث شدن که تفکیک و حذف آهن کار نکنه البته امیدوارم 
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 5:05am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
meghdad نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام بنده با حساسیت 15 و فرکانس 123 و دیلی اتومات و گراند خاموش و حذف آهن خاموش و اسپید 8 اون تست رو انجام دادم که بیشتر از حساسیت 15 سیستم ثبات خوبی به خاطر محیط و فلزات اطراف نداشت . سلام مهدی جان نوع ماسفت و مقدار ولتاژ باطری نگفتی! ممنونم ماسفت 840 بدون پسوند B و 18 ولت باطری 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 8:08am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
mhak نوشته است: meghdad نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام بنده با حساسیت 15 و فرکانس 123 و دیلی اتومات و گراند خاموش و حذف آهن خاموش و اسپید 8 اون تست رو انجام دادم که بیشتر از حساسیت 15 سیستم ثبات خوبی به خاطر محیط و فلزات اطراف نداشت . سلام مهدی جان نوع ماسفت و مقدار ولتاژ باطری نگفتی! ممنونم دوست عزیز ولتاژ باطری که نمیتونه تاثیر داشته باشه درمورد ماسفت هم خیالتونو راحت کنم تنها ماسفتی که ممکنه مقدار کمی اونم درشرایط خاص از 840 بهتر باشه ماسفتیه که مقاومتrds اون به میزان قابل ملاحظه ای کمتر از 840 باشه با تعویض ماسفت و قطعات سخت افزاری پیشرفتی حاصل نمیشه دوستان سعی کنن تلاششون رو بیشتر روی اپراتوری بذارن تا تغییرات مدار  آفرین برشما . در چندین صفحه گذشته بنده چندین ماسفت و حتی TGBT مورد تست واقع شده و نتیجه ها خیلی تفاوتی نداشتن رو اعلام کردم در صورت پیدا نکردن 840 مرغوب بدون پسوند B ، دوستان میتونن با خیال راحت از چند نوع ماسفتی که گفتم استفاده کنن . موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 8:12am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
Ali1359 نوشته است: ببخسید تو پست قبلی اعداد سه گانه رو اشنتباه تایپ کردم .... A 104 B 284 C 446 هستش صد در صد 357 مدارتون اصلی نیست هرچقدر هم داخل منزل فلز بشه اینقدر نباید اعداد کم باشن ، فقط آی سی تقلبی باعث هست !
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 8:25am |
|
 |
|