انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 12:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1717 , 1718 , 1719 , 1720 , 1721 , 1722 , 1723 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
ماشاا.. دوستان سازنده و فروشنده و غیره گروه های تلگرام رو از بس گرم کردن و بازار ساخت و ساز و فروش گرمه که دیگه خیلی ها در اونجا به مشکلاتشون رسیدگی میشه و کمتر به انجمن سر میزنن ! واااااااای چقدر آدم باهوش و سازنده و خلاق زیاد بود ولی توی محیط انجمن نم پس نمیدادن !!!! و فقط دریافت کننده بودن !!! خوشا به مرام و معرفتتون ! خدا خیرت بده مهندس حمید ؛ من یک ساعت عضو شدم ولی لفت دادم به خاطر بعضی موارد و روابط متأسفانه ، از حوصله و شرایط روحی من خارجه [-(

بله سر یه خانواده رو هم بد جوری کلاه گذاشتند مدارک لازم رو به جناب مهندس حمید ارایه دادم اگه ایشون لاز بدونند انتشار کنم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 9 اسفند1394 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Milad72 نوشته است:
با سلام خدمت استاد حمید و دیگر دوستان
امروز خواستم مدارو بدون سیم رابط کویل ومدار امتحان کنم (سیم حدود10cm) ببینم دیلی تغییر پیدا میکند یا خیر
که دیلی اتومات را 21 نشان داد برای لوپ 60
اما بعدش مدار را خاموش کردم دوباره خواستم روشن کنم روشن نشد.
ولتاژ های مدار رو اندازه گرفتم درست مطابق راهنما بود اما رگولاتور 7812 و 7805 بشدت داغ شدن. و lcd یک صفحه سبز را نشان میداد که چندتا مربع نمایان میشد

بعد اینکه میکرو Atmega328p را برداشتم ومدارو به باتری وصل کردم هیچ کدام از رگولاتور ها داغ نشدن.
میکرو را خواستم دوباره پروگرامر کنم توسط دستگاه شناسایی نشد و ارور میداد.

اساتید بنظر شما میکرو سوخته؟ و چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز 7812 که داغ میکنه ولی 7805 اگه داغ کنه احتمالا تو لاین هایی که به پایه های 7805 میرسه اتصال کوتاه بوجود اومده
از این نظر چک کن بعد میکرو سفارش بده
وقتی اتصالی بوجود میاد ال سی دی روشن میشه ولی فقط مربع مربع نشون میده و اون مربع ها هی محو میشه و دوباره ظاهر میشه @};-

یکشنبه 9 اسفند1394 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
ماشاا.. دوستان سازنده و فروشنده و غیره گروه های تلگرام رو از بس گرم کردن و بازار ساخت و ساز و فروش گرمه که دیگه خیلی ها در اونجا به مشکلاتشون رسیدگی میشه و کمتر به انجمن سر میزنن ! واااااااای چقدر آدم باهوش و سازنده و خلاق زیاد بود ولی توی محیط انجمن نم پس نمیدادن !!!! و فقط دریافت کننده بودن !!! خوشا به مرام و معرفتتون ! خدا خیرت بده مهندس حمید ؛ من یک ساعت عضو شدم ولی لفت دادم به خاطر بعضی موارد و روابط متأسفانه ، از حوصله و شرایط روحی من خارجه [-(

بهتره اسم گروه و سازنده و فروشنده رو هم اعلام کنید تا مردم مطلع بشنو گرفتار این اشخاص نشن
اسدف جان داداش مدارک رو حتما تو بخش اخبار انجمن بزار تا مردم متوجه ماجرا بشن

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 9 اسفند1394 - 8:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Milad72 نوشته است:
امروز خواستم مدارو بدون سیم رابط کویل ومدار امتحان کنم (سیم حدود10cm) ببینم دیلی تغییر پیدا میکند یا خیر
ولتاژ های مدار رو اندازه گرفتم درست مطابق راهنما بود اما رگولاتور 7812 و 7805 بشدت داغ شدن. و lcd یک صفحه سبز را نشان میداد که چندتا مربع نمایان میشد

بعد اینکه میکرو Atmega328p را برداشتم ومدارو به باتری وصل کردم هیچ کدام از رگولاتور ها داغ نشدن.

درود بر شما مشکل شما از سیمهای اتصال ال سی دی به برد هست چک کنید احتمالا اتصالی یا قطعی دارن و میکروی شما هم اگر بوق ابتدایی روشن شدن دستگاه رو دارید سالمه و مشکلی نداره پروگرم نشدنش هم به قفل شدن فیوزبیتهاشه که باید برای پروگرم دوباره شما با مدار دکتر فیوزبیت بهنام یا پروگرمر tnm یکبار ای سی رو ریست و یا اریز کنید حل میشه در ضمن کریستال ۲۰ مگاهرتز هم احتمالش زیاده مشکل پیدا کرده باشه تعویضش کنید موفق باشید

یکشنبه 9 اسفند1394 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Milad72 نوشته است:
1426539 نوشته است:
بله دوست عزیز. میکروی شما مشکل پیدا کرده یه دونه دیگه بگیر و پروگرام کن

تشکر دوست گرامی سفارش 2 عدد دادم.
بنظر شما برای شارژ باتری لیتومیی که درون باتری لپ تاپ هست بصورت تکی میشود از چراغ قوه پلیسی استفاده کرد؟

شدن که میشه ولی کار مشکل و وقت گیریه. بهترین روش اینکه پنج عدد باطری رو به صورت سری ببندی و شارژری که مهندس حمید مطرح کردند رو بسازی و استفاده کنی خیالت هم از لحاظ اور شارژ باطریها راحت باشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 9 اسفند1394 - 9:58pm

سوناتا نوشته است:
Milad72 نوشته است:

درود بر شما مشکل شما از سیمهای اتصال ال سی دی به برد هست چک کنید احتمالا اتصالی یا قطعی دارن و میکروی شما هم اگر بوق ابتدایی روشن شدن دستگاه رو دارید سالمه و مشکلی نداره پروگرم نشدنش هم به قفل شدن فیوزبیتهاشه که باید برای پروگرم دوباره شما با مدار دکتر فیوزبیت بهنام یا پروگرمر tnm یکبار ای سی رو ریست و یا اریز کنید حل میشه در ضمن کریستال ۲۰ مگاهرتز هم احتمالش زیاده مشکل پیدا کرده باشه تعویضش کنید موفق باشید

خیلی ممنون سوناتا

کدوم مدار دکتر لینک ساختش یا ادرس خرید من فقط همون پروگرامر شرکت ایکایی که تو فایل راهنما رو گفته و نرافزار همراهش رادارم ایا راهی نیست با اینها میکرو را درستش کنم.

یکشنبه 9 اسفند1394 - 10:54pm

1426539 نوشته است:
Milad72 نوشته است:
1426539 نوشته است:
بله دوست عزیز. میکروی شما مشکل پیدا کرده یه دونه دیگه بگیر و پروگرام کن

تشکر دوست گرامی سفارش 2 عدد دادم.
بنظر شما برای شارژ باتری لیتومیی که درون باتری لپ تاپ هست بصورت تکی میشود از چراغ قوه پلیسی استفاده کرد؟

شدن که میشه ولی کار مشکل و وقت گیریه. بهترین روش اینکه پنج عدد باطری رو به صورت سری ببندی و شارژری که مهندس حمید مطرح کردند رو بسازی و استفاده کنی خیالت هم از لحاظ اور شارژ باطریها راحت باشه

خیلی ممنون بابت راهنمایی که فرمودید لطفا لینک این مدار اگر امکانش هست قرار بده که در زمینه منبع تغذیه دیگه مشکلم برطرف بشه.

از همه اساتیدی که جواب سوالم را دادن بی نهایت سپاس گذارم فردا مدارو بررسی خواهم کرد ببینم میتوانم مشکلش را طبق راهنمایی اساتید برطرف کنم .

یکشنبه 9 اسفند1394 - 10:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
خیلی ممنون سوناتا

کدوم مدار دکتر لینک ساختش یا ادرس خرید من فقط همون پروگرامر شرکت ایکایی که تو فایل راهنما رو گفته و نرافزار همراهش رادارم ایا راهی نیست با اینها میکرو را درستش کنم.

درود بر شما خواهش میکنم

خدمت شما
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=19&t=1832

یکشنبه 9 اسفند1394 - 11:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یکی کمک کنه جای ای ار اف 840 چی بزارم بهتر جواب میده . کا 2645 استفاده کردم برد دستگاه خیلی کم شده راهنمایی لطفا.
البته بگم دلیل عوض کردن ماسفتم این بود که با ای ار اف خیلی بی ثبات بود دستگاه . الان ثبات زیادهلی برد کمه .

Get Rich Or Die Trying

دوشنبه 9 اسفند1394 - 2:42am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود بر دوستان و اساتید محترم لطفا بفرمایید اگه پنج عدد باطری لب تاب لیتیومی رو باهم سری کنم که میشه 18.5ولت شارژر مخصوص میخواهد یا هر شارژر 18.5 ولت باشه فرقی نمیکنه شارژ میشه لطفا راهنمایی کنید با تشکر از دوستان

دوشنبه 10 اسفند1394 - 6:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1717 , 1718 , 1719 , 1720 , 1721 , 1722 , 1723 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaabolfazl , Majestic12 و 191 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure