انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:04pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز.
در خصوص تنظیم اتوماتیک گارد که در کلون پای وجود داره در اون تاپیک توضیح دادم. در واقع هر دو مدار طراحی یک نفر هست و تنظیم گارد در هر دو یک معنی داره. حالا اینجا در مدار چنس فقط بصورت دستی تنظیم میشه که بنظر من خیلی هم بهتره! چون یکی از پارامترهای موثر در عدد گارد جنس خاک هست که دیگه تشخیصش بصورت خودکار معنی نداره! سایر فاکتورهای موثر در عدد گارد یکی ظرفیت لوپ و دیگری خازن داخلی لوپ و البته کابل و همینطور مقاومت لوپ و حتی مقاومت سر لوپ هست. در واقع لوپ هر چه دیرتر تخلیه بشه گارد بالاتری نیاز هست. در عین حال خاکی که املاح بیشتری داشته باشه باز هم همین حالت رو ایجاد میکنه و گارد باید بالاتر بره.
تنظیم گارد اتفاقا چیز مشکلی نیست! شما میتونین حداقل عدد گاردی که لوپ خاص شما باهاش کار میکنه پیدا کنین و بر اساس تجربه حین کاوش چند درجه بالاتر از اون گارد رو استفاده کنین. اگر خاک یک دست و نرم و فاقد املاح زیاد باشه ؛ میشه گارد رو پایین تر اورد و برد هم اندکی افزایش خواهد داشت. اما برای خاک های دارای املاح یا غیر یکدست گارد بالاتر میتونه سبب ثبات بیشتر بشه.
در هر صورت چون معمولا چنین فلزیابی رو قرار هست با دو سایز لوپ کوچک و بزرگ استفاده کنین و لوپها هم دیگه ثابت خواهند بود ؛ پیدا کردن بهترین رنج گارد مناسب برای هر کدومش کار مشکلی نیست و تنها با کمی تمرین با هر لوپ روی خاک مشخص میشه.
در مورد تست آیسی هم خارج مدار راه خاصی براش وجود نداره! در واقع فقط با بستن مدار مناسب برای هر آیسی هست که میشه ویژگی های خاص کاریش رو فعال کرد و با اندازه گیری هایی که بعضا نیاز به اسیلوسکوپ داره متوجه شد که درست و طبق دیتاشیت عمل میکنه یا نه.

دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید روز مهندس بر شما مبارک .
led پس زمینه روشن نمیشه جامپر هم نداره سیمهای پایه ی 15 و 16 رو باز کردم و از تغذیه اصلی واسش با یه مقاومت تغذیه گرفتم و جداگانه واسش یه کلید گذاشم الان هر وقت نیاز باشه روشن خاموشش میکنم ولی نوسان یک دهم ولت روی lcd مشاهده میشه . روشی واسه روشن شدنش با فرمان مدار وجود داره ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 5 اسفند1392 - 11:37pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم hoshyar191 عزیز ممنون از شما. :ymhug:
متاسفانه بعضی ال سی دی ها یک حالت جامپر پشتشون داره ولی بصورت اس ام دی و لحیم شده هست و تشخیص و درست کردنش هم کار هر کسی نیست! بهترین و راحت ترین کار این هست که خود ال سی دی رو عوض کنین. وگرنه به همین صورت کلید دار هم مشکلی نداره. البته شما سیمی که به پایه شماره 15 ال سی دی میره میتونین به عنوان فرمان استفاده کنین! کلید رو برای هر قسمتی گذاشتین بجاش میتونین سیم 15 رو وصل کنین.

دوشنبه 5 اسفند1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
سلام من الان مدارمو با یه لوپ ساده تست کردم و از کارکردش واقعا کیف کردم . از مهندس حمید و دوستان و طراحش تشکر میکنم . چند روز پیش فلزیاب OKM Black Hawk را تست و بررسی میکردم یک کلام ختم کلام ( یک اسباب بازی خوش ساخت ) به جرات میتونم بگم مداری که الان ساختمش با یه لوپ کوچیکش بسیار بهتر از این فلزیاب چند میلیونیه.

خوشحل شدیم عزیز :ymhug:
ایشالا باهاش به دفینه هم برسی
موفق باشی

ممنون از لطف شما . کوهیار عزیز

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 5 اسفند1392 - 11:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام با تشکر از دوستان مخصوصا استاد حمید r24مولتی ترن نو خراب بود وباعث میشد که کنتراست تنظیم نشود .ودر نتیجه روی ال سی دی هیچ چیز نداشتم با تعویض r24وتنظیم ان نوشته های ان روی ال سی دی ظاهر شد مجددا از استاد حمید تشکر مینمایم

سه شنبه 5 اسفند1392 - 12:00am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

اقا حالا اونایی که این چنس رو بطور کامل و دقیق درست کردن بیشترین بردشون چقدر بوده تو عمق هم تست کردین؟

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 6 اسفند1392 - 11:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
رامين جان اگه با دقت پست هارو خونده باشى اين مدار براى اشياء و البته جنس بزرگ تا دو مترو نيم كار برد داره البته به قول استاد ارجمند آقا حميد بستگى داره تعريف شما از فلز بزرگ چى باشه اگه بزرگى مثلا بخواد فلز 15در15 رو در خاك دو متر بزنه اين مدار جوابگو نيست البته بسته به جنس فلز تفاوت سنس محصوصى ديده خواهد شد

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 6 اسفند1392 - 11:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
حمید نوشته است:
حامد عزیز دوستان به شما میگن سیم پیچ ال1 رو که ساده ترین قطعه هست تست کنین شما میگین کار میکرد؟! :D عزیز من اون سیم پیچ اگر سیم نازک درش کار شده باشه شانس سوختنش بالاست! چون طبق لیست قطعاتی که شما خرید کردین ظاهرا اون سیم پیچ 1 آمپر هست در صورتیکه در لحظات پالس ما 3 آمپر جریان توی اون سیم پیچ داریم! و اگر خروجی لوپتون حتی برای چند ثانیه اتصالی کرده باشه احتمال سوختن سیمپیچ 1 زیاد هست.
تست سیمپیچ هم که بسیار سادست. شما اهم متر رو در رنج اتصال کوتاه میذارین و چک میکنین باید مقاومت سیمپیچ1 نزدیک 0 باشه. کلا این سیم پیچ اگر سالم هم باشه نباید مقاومتی بیشتر از 0.1 اهم داشته باشه وگرنه خودش باعث افت قدرت میشه. به همین لحاظ توصیه کردیم از نوع توروئیدی و ترجیحا خودتون درستش کنین!
دیودها رو هم که عرض کردیم چک کنین. دیگه تست این چیزها که خیلی سادست. ولی متاسفانه اکثر این قطعات باید از مدار خارج بشن تا بشه تستی کرد. برای دیود ها هم شما یک پایشو از مدار بیرون بکشین و سپس اهم متر رو در رنج دیود بذارین. پرابها رو از یک سمت که به دو سر دیود وصل کنین بین 500 تا 700 اهم بطور معمول باید مقاومت نشون بده و از سمت دیگه که پرابها رو اتصال بدین هیچ اهمی نباید نشون بده. غیر این باشه دیود ایراد داره. عرض هم کردم احتمال سوختن دیود های 7 و 8 و 9 بیشتر هست.
کلا برای تست قطعات الکترونیکی اگر آشنایی کافی ندارین میتونین در بخش الکترونیک مطالب مفیدی پیدا کنین. در هر صورت کسی که مدار اونم فلزیاب میخواد بسازه باید یک سری تست های الکتریکی و الکترونیکی رو بلد باشه! وگرنه بفرض اینکه مثل شما جواب هم بگیره ولی بعد مدار به مشکل بخوره دچار دردسر میشه.

اقاحميدتست كردم اين مواردودرست بودن اخه من نميدونم جيمشكلي ميتونه باطري درعرض جندلحظه خالي كنه تمام ولتازهايي كه درفايل ووردفرموديدرودارم بنظرشمااز اي سي ٧٨١٦نيست؟بخاطراين كه مدارم بوغ ممتدميزنه!

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 6 اسفند1392 - 5:43pm
مدیر کل
مدیر کل

فکر کنم در چند نوبت توضیح دادم. وقتی شما جریانکشی بالا دارین این جریان یا در قطعه ای داره تلف میشه که در این صورت قطعا باید داغ بکنه و یا بصورت اتصالی هست که باید بررسی کنین. 7816 هم اگر بسوزه معمولا داغ میکنه.

سه شنبه 6 اسفند1392 - 6:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان سیم پیچ LI هسته فرید رو از کجا میشه گیر اورد روش سیم بپیچم تو لوازم اوراقی از کجا گیر میاد .مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 6 اسفند1392 - 12:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , morteza66 , Soheib و 589 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure