نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
 مهدی جان ممنون از شما 
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 1:13pm |
|
 |
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
مهدی نوشته است: ali652 نوشته است: سلام به همگی .در مورد اپراتوری این دستگاه در قسمت اپراتوری دستگاه فلزیاب چیزی پیدا نکردم .اگه ادرسی هست که راهنمایی های لازم و روش ازمون و خطای جمع آوری شده ای رو اشاره کرده باشه ممنون میشم بگید .ممنون خیلی لازمه و مفید .درسته که خیلی مطالب اشاره شده در این صفحات ولی خب خیلی زیاده .فکر کردم شاید جمع آوری شده باشه .ممنون  حدوداً چیزهایی رو توی این فایل جمع کردم امید که بدردتون بخوره .  ممنون از لطفتون .با تشکر 
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 2:57pm |
|
 |
moslemsohrab
|
حمید نوشته است: moslemsohrab نوشته است: سلام خسته نباشید مونتاژ بنده تمام شده و در حال حاضر IRF840 به شدت داغ میکند. مهندسین عزیز به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟؟ با تشکر از مهندس حمید خواهش میکنم. خسته نباشین. ابتدا اطراف ماسفت رو چک کنین که اتصالی نداشته باشین. بعد هم بررسی کنین فیوز بیتهای میکرو درست پروگرام شده باشه. در نهایت هم مشکل میتونه از سلامت BS170 یا سیمکشی مربوط به این قطعه باشه. سلام مهندس حمید ممنون از جوابتون. همونطور که گفتید اتصالا ترو چک کردم مشکلی وجود نداره. البته باید بگم که دستگاه به خوبی کار میکنه و تا حالا مشکلی نداشته فقط irf840 به شدت داغ میکنه.به نظرتون میتونه طبیعی باشه؟ البته با لوپ ۱۳cm که با پیچیدن rg59 درست کردم تستش کردم و انگشتر طلا رو تو ۲۰cm شناسایی میکنه.
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 2:59pm |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
mhak نوشته است: نقل قول: سلام سری پروگرامر های tnm سازگاری خوبی با این تنظیمات فیوز بیت و این مدل میکرو نداره من که جواب خوبی نگرفتم و با پروگرامی که مهدس حمید معرفی کردن میکرو رو پروگرام کردم. امیدوارم شما با tnm جواب بگیرید . دوست عزیز والا ما که الان یک سالی میشه استفاده میکنیم هیچ مشکلی نداشتیم اینقدر هم باهاش سازگاره که تا رقم شمارشگرم زیر290 میاد دوباره پروگرم میکنم  این تنظیماتی که گذاشتم کاملا درست و جوابگو هست فقط برای یک بار لازمه این تنظیمات انجام بشه بارهای بعد فقط باید رایت کنی همین mhak عزیز من هم عرض کردم ، من نتونستم جواب بگیرم . شما میتونی با tnm کار کنی شاید خیلی ها امثال من نتونن موفق باشید 
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 3:20pm |
|
 |
shahram405
|
سلام دوستان من میکرو رو با راهنمایی mhak جان پروگرام کردم و روی برد گذاشتم و بدون لوپ و با منبع تغذیه روشن کردم هیچ کدوم از قطعات داغ نکردن و با تک بوق روشن و توی ال سی دی یه علامت چشمک زن اومد فکر کنم چون لوپ نبود بهمراحل بعدی نرفت یااینکه باید میرفت؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید در ضمن برای سیم لوپ ۱در۱ سیم کمان ۱*۲.۵ انتخاب کردم تو زیرزمین ۱رول بود  بعد پیچیدم و اهماژ ۰.۸ و اندوکتانس تغریبا ۴۰۰ الی ۴۲۰ در اومد ممنون میشم اگه ننظرتون رو بگید راستی فک کنم ۱۵ دور میشه
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 3:51pm |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
shahram405 نوشته است: سلام دوستان من میکرو رو با راهنمایی mhak جان پروگرام کردم و روی برد گذاشتم و بدون لوپ و با منبع تغذیه روشن کردم هیچ کدوم از قطعات داغ نکردن و با تک بوق روشن و توی ال سی دی یه علامت چشمک زن اومد فکر کنم چون لوپ نبود بهمراحل بعدی نرفت یااینکه باید میرفت؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید در ضمن برای سیم لوپ ۱در۱ سیم کمان ۱*۲.۵ انتخاب کردم تو زیرزمین ۱رول بود  بعد پیچیدم و اهماژ ۰.۸ و اندوکتانس تغریبا ۴۰۰ الی ۴۲۰ در اومد ممنون میشم اگه ننظرتون رو بگید راستی فک کنم ۱۵ دور میشه سلام شهرام عزیز اگه فایل راهنمای مهندس حمید رو مطالعه کرده باشید ، نوشته که وقتی مدار رو برای بار اول روشن میکنین یک سری اعداد روی LCD شروع به شمارش میکنه که مربوط به کنتراست LCD هستش ، شما وقتی تونستین اعداد روی LCD رو به طور واضح ببینین کلید ok رو فشار بدین. 
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 4:01pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
moslemsohrab نوشته است: سلام مهندس حمید ممنون از جوابتون. همونطور که گفتید اتصالا ترو چک کردم مشکلی وجود نداره. البته باید بگم که دستگاه به خوبی کار میکنه و تا حالا مشکلی نداشته فقط irf840 به شدت داغ میکنه.به نظرتون میتونه طبیعی باشه؟ البته با لوپ ۱۳cm که با پیچیدن rg59 درست کردم تستش کردم و انگشتر طلا رو تو ۲۰cm شناسایی میکنه. اگر دستگاه درست کار میکنه پس داغ کردن ماسفت میتونه از کیفیت خود ماسفت یا تنظیمات دستگاه باشه. تنظیمات فرکانس و پهنای پالس ارتباط مستقیمی با داغ کردن ماسفت دارن و هر چه بیشتر باشن حرارت ماسفت هم بیشتر میشه. ولی با تنظیمات پیشفرض این حرارت باید در حد کمی گرم کردن باشه. در عین حال بنظر میاد لوپ شما هم مناسب نیست! اگر ظرفیت و مقاومت لوپ بیش از حد پایین باشه باز هم ماسفت داغ میکنه.
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 4:45pm |
|
 |
usa
کاربر فعال
|
سلام دوستان کسی اطلاعاتی در مورد اسکلت بهینه دستگاه ( طول بازو، زاویه، ارتفاع و به طور کلی نقشه ساخت از نمای جانبی دستگاه) داره؟
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 6:55pm |
|
 |
moj2006
کاربر فعال
|
احمد.ت نوشته است: سلام خدمت اساتید عزیز عذر میخوام که این سوال رو اینجا مطرح میکنم شاید جاش نباشه ولی چه کنیم گفتم شلوغ ترین تاپیک همینه شاید زودتر به جواب برسم
از دوستان کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه این صفحه بالانسی که برای باطری ها گرفتم رو چجوری باید استفاده کنم؟ یه آداپتور 19ولت 4.5 آمپر هم دارم چطور باید ازش استفاده کنم؟ دوست عزیز شما مثل مثل این عکس عمل کن B+ B- که می شه ورودی از آداپتور P+ P- هم می شه مثبت و منفی باطری بعد از سری کردن B1 تا B4 هم برای بالانسر هست که به ترتیب مشخصه ما بین دو تا باطریا که سری شدن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 7:01pm |
|
 |
ققنوس
|
مهدی نوشته است: ali652 نوشته است: سلام به همگی .در مورد اپراتوری این دستگاه در قسمت اپراتوری دستگاه فلزیاب چیزی پیدا نکردم .اگه ادرسی هست که راهنمایی های لازم و روش ازمون و خطای جمع آوری شده ای رو اشاره کرده باشه ممنون میشم بگید .ممنون خیلی لازمه و مفید .درسته که خیلی مطالب اشاره شده در این صفحات ولی خب خیلی زیاده .فکر کردم شاید جمع آوری شده باشه .ممنون  حدوداً چیزهایی رو توی این فایل جمع کردم امید که بدردتون بخوره .  آقا مهدی دستتان درد نکند 
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 7:14pm |
|
 |
|